|
![]() |
#5611 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne znam čak da li bi ikome preporučio s3 mini. Stara i sestra imaju i obje su lude od istog. Sestri sam čak stavio i neki custom rom koji je kao ok, nije puno pomoglo. Doduše trebalo bi ih probati par da se vidi. Ako ima polovnih xperia m za tu cijenu ili možda dz više, taj ima žena i radi ko blesav. Čak je i JustArchi radio custom rom za njega, Drug Brko zna da je to dobra vijest ![]() |
![]() |
![]() |
#5612 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
To je jako dobra vijest. Samo što je on rekao da nebu još dugo sa s3 familijom se družio... Al dok je tu, mislim da nema konkurencije. Kako za S3, i za S3 mini bi trebalo biti OK, ako ga je donekle dovršio. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5613 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Vis, nisam ni znao da je radio za s3 mini.. E Btw, uzeo sam na kraju xperia z3. Razlika u cijeni je bila 80 kn između nje i compact verzije pa reko what the hell. Samo mislim da ću je držati u torbi torbe dok ne dođe oprema . Odo čitati o prvom punjenju i ino, kasnije malo udavim u sony temi pošto mi je ovo prvi sony. |
![]() |
![]() |
#5617 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ekipa moze preporuka nekog moba za oko 2000kn? razmisljao sam o LG G2, jel valja cemu ili se moze nesto bolje unutar te cifre? hvala |
![]() |
![]() |
#5618 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedno brzopotezno ![]() G2 / /Z1(2) / Z3C / S5 / ? Sto manje laga uz sto duze trajanje baterije. Potonje je zapravo najbitnije. Kamera me ne interesuje, imam 2 dslra ![]() Nije da mi je toliko bitna marka, ali dok sam imao LG Optimus G, bio sam odusevljen ![]()
#5619 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Z3C
#5620 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Z3C, pa G2, pa Z2, pa Z1, pa S5. Od najbolje baterije do najslabije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5623 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Meni nebi zdurao ni 10% od toga.
#5625 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
To u najvisoj mjeri ovisi o tome kako ga tko koristi. Ali ovisi i o mobitelu. Evo, jutros se ustao i iz airplane moda izbacio Nokiju L1020. Sinoc prije spavanja je skinuo s punjaca i bila je na 100%. Preko noci je dosla na 82%. Malo sam bacio pogled na forum i pregledao njuskalo (10-15 min.) i cucla bateriju ko luda. Sad sam na poslu i vec je na 52% ![]() ![]() Tako da ono, pun mi je k vise te baterije i kad se isprazni u kljucnom trenutku pa moram negdje bez mobitela.
#5626 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
evo ti irl primjer... skinem ga sa punjača navečer prije neg kaj legnem pred telku, upaljen wlan, 3g, blutuuuu, gps, push svega (naravno ne koristi sve), vacap, pozivi, sms-ovi... znači sve radi normalno osim kaje na silent. probudim se i redovito 97-99% ![]() power savnigs svi na off, nikakve sony stamine i vražje matere uključene. |
![]() |
![]() |
#5627 |
Premium
|
Meni je normalno da baterija dura u fazi čekanja dok mob ajdla, ali brate mili bitno je kako se ponaša kada nagariš surf + mjuza mod, gledanje videa uz full brajtnes i zvuk do ibera ili kada ga koristiš kao hotspot. Malo mi je debilno to natjecanje tko može što dulje ne koristit mobitel i onda razne spike kako je to cool. Svaki od njih umre taman kada ga najviše potrebuješ ukoliko ga od ranog jutra (cca 6 AM) nemilosrdno gaziš. Ovih 6 dana i kusur sati je nerealno korištenje, ali dobra stvar u cijeloj priči je to što si tih 6 dana barem imao mir i nisi kao neki od nas kvario oči buljenjem u male ekrane. P.S. Jel može SOT?
#5628 |
Moderator
|
ne koristim mobitel ko zamjenu za računalo, nego kao uređaj u nuždi jer je realno nepraktičan za bilo kakve ozbiljnije operacije. za gledanje filmova i slušanje muzike imam normalne uređaje, a ne mobitel. nemam sot od ovog gore. |
![]() |
![]() |
#5629 |
Premium
|
Ma sve 5, ali meni je fora kod pametnih telefona upravo to da ih iskoristiš do jaja, a na moju nesreću ja ih tako i koristim. Ovo tvoje korištenje mi je kao da si kupiš Lambo, ali onako iz fore i onda ga držiš sparkanog ispred zgrade i voziš ekonomično pa pričaš kako on uopće ne troši toliko puno goriva i gotovo se nikada ne kvari, a potrošni dijelovi traju godinama. Dobar je Z3C, no ove tvoje brojke su teško dostižan ekstrem. Fora je za vidjet, ali ništa više od toga. Vjerojatno boraviš na području sa iznimno stabilnim i jakim signalom. Ako bi meni taj mobitel (kada ga koristim) izdržao 18 sati mislim da bi ponovo počeo ići nedjeljom u crkvu.
#5630 |
Moderator
|
pa velim i ja kada hoću neki task obaviti, bilo to pogledat neki video, prosurfat i sl. onda volim da mi se te sve operacije obavljaju instantno bez nekih lagova, trzanja i sl. da, signal nikada nije problem, lte je isključen jer ga ni nemam u tarifi. ako je na gsm areni izdržao 15h video playbacka, onda stvarno ne znam zašto tebi ne bi izdržao 18h, osim da staviš 3dmark u loop. |
![]() |
![]() |
#5631 |
Premium
|
Ajde da završimo ovu glupu raspravu sa Samsung radi najbolje telefone i ostali jednostavno nisu na tom nivou. Petak je super dan za šalu, a lagano je i vrijeme za gablec... ![]()
#5633 |
Premium
|
Ma to je sve relativno. Treba skupljat djetelinu i držat figu u džepu. Pogle samo Microsoft Lumia temu. Strahota! Svi su oni najobičniji lopovi i urotnici koji nam kroz 10 godina, onako natenane, prodaju nadu u poboljšanja. Ovce su za shishanje... :-D
#5634 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5635 |
Premium
|
Daj pojasni mi malo ovo za taj LG. Kod mene je baterija > performanse pa me to sad živo zanima. Jesi puno koristio net, imao upaljen ekran i tipkao po njemu ili je mobitel zvijer po pitanju baterije pod uvjetom da se malo koristi i većinu vremena "spava" u džepu? :-)
#5636 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
G2 je za jedan zesci radni dan i doc doma sa jos 30 i nes posto i zavrsit dan sa 4 i nes SOT, tak je bil kod mene. Sad bi bio mozda i losiji jer se udpejta sve zivo svako malo i aplikacije su malo "teze". Imam gmail, whatsup i google + stalno a ostalo po ukljucujem po potrebi. Surfanje po kavama, WC i sitno doma, kamera, BT 1h, upload 100-200mb itd.. G3 mozda 20% ostane i 3 i pol sata SOT.. Mislio sam na S6 i edge, S5 ipak nije u nicemu najbolji iako je dosta dobar, pogotovo sad. Meni je ostal G2 u kutiji upaljen preko dva tjedna i bio je na nekih 75% s tim da je bilo skoro 1h SOT i upaljena mreza al nakon hard reseta. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.04.2015. u 13:13. |
![]() |
![]() |
#5637 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
G2 na KK-u. WiFi konstantno upaljen, jahano po Tapatalku, Gmailu, Facebooku, Messengeru, Whatsappu i nešto surfanja preko Chromea. Ne sjećam se jesam li još šta radio ali evo SS-ovi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5638 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5639 |
Premium
|
koji mobitel uzeti do 1400 kn a da je ili na pretplatu jednokratno, tarifa tmobile L (135 kn) ili kao slobodan uređaj. Ovako ko slobodan razmisljam o LG l90 , ali mi se dizajnom više dopada LG spirit lte no ne mogu naci nista o kameri za njega, jel u rangu l90, a on mi u tarifi dode 500 kn. Ne da mi se sad preko njuslaka traziti ali ako se nesto isplati budem. no poprilicno je hitno. |
![]() |
![]() |
#5640 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
G2 se da naći za 1500kn (čak ih je bilo i ispod) pa baci oko. Svakako bolji od oba navedena LG-a pa se isplati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|