|
![]() |
#5611 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5612 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dobar savjet, nema što izgubiti, a uštedit će dosta novca. Kog briga za recimo zadnje staklo (onaj mali dio)? Staviš masku i aj bok.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
To možeš sam s JB! |
![]() |
![]() |
#5616 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
#5618 |
Never Forgetti
|
#5619 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
SAMPrefs nije od koristi osim za one koji imaju sejvan ticket od ranije. Jedina opcija je editiranje wildcarda sa odgovarajućim keyevima budući da aktivacija mreže ide preko Apple servera. To podrazumijeva OpenSSH i još niz programa za PC tako da u suštini jailbreak sam za sebe nije rješenje. Također, navedeno je još uvijek na teoretskoj razini tako da se u konačnici više isplati dati 5-10£ za otključavanje preko ebaya nego trošiti vrijeme na uzaludne pokušaje. Ako postoji još koja jb opcija, I'm all ears. |
![]() |
![]() |
#5620 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Znaci postoje i kodovi kao i za androide? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
iPhone mobiteli
Ne postoje kodovi kao za android več otključavanje ide preko operatera na koju je mrežu telefon zaključan a taj operater se mora obratiti Appleu da mu otključa telefon. Treba pogledati na internetu jel ima ko da otključava sa te mreže i koliko košta. Cjene se kreču od 10 do 100 dolara pa i više. Ovisi na koju je mrežu zaključan. Za neke mreže je čak nemoguče otključati jer to jednostavno ne rade. Ovdje imaš neke cijene: http://iunlocker.net/ Zadnje izmijenjeno od: Davor2210. 08.09.2015. u 19:07. |
![]() |
![]() |
#5624 |
Premium
|
Servis isto mora platiti otključavanje jer ono sa jailbreakom i HSSH blobovima ne radi več godinama. Od iOS 5. |
![]() |
![]() |
#5625 |
Never Forgetti
|
#5627 |
Premium
|
Pošalješ IMEI od svog telefona i čekaš da ti čovjek javi da je telefon otključan ili ti unapred kaže kad če biti. Ubaciš karticu u telefon i aktiviraš ga a možeš ga spojiti na iTunse gdje češ dobiti poruku "Čestitamo vaš telefon je otključan". Nema nikakvih kodova. Sve ide preko applovih servera. Da napomenem ako nejdeš preko iTunesa onda se prvo moraš spojiti na WiFi jer prilikom aktivacije telefon mora biti spojen na internet. |
![]() |
![]() |
#5629 |
Premium
|
To sve zavisi od mreže na koju je zaključan. Kao što sam gore napisao od par dolara do sto. Potraži za tu mrežu. |
![]() |
![]() |
#5631 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Moras najprije provjeriti jel imei blacklistan. Brtinci vole prijaviti cak i poklonjene mobove radi osiguranja pa se imei stavi u blacklistu. Ako je tako otkljucavanje kosta dvostruko skuplje a iz nekih mreza se niti ne moze. |
![]() |
![]() |
#5633 |
Premium
|
Provjeri ovdje: http://sickw.com/index.html |
![]() |
![]() |
#5639 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ne znam kako sad stvari stoje, moj nije JB-kan. Ali svoju trojku, trojku gs i četvorku sam sam otključao. Bile su tako dugo otključane kako su bili JB gore, ali uglavnom radile su na sve mreže. Ne znam kak je sad. |
![]() |
![]() |
#5640 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Fala,dušo! Citiraj:
Meni je smiješno i debilno raspravljati o tome gdje mogu otključati najjeftinije. Ispada da je to okraden mobitel odnosno pronađen. Ja ne bi igrao time i makar da ne dođe policija na vrata.
__________________ |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|