|
![]() |
#5582 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5584 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da ne tražim sada jer neznam dali je bilo, a i neznam kako točno to nazvati, evo imam jedno pitanje u vezi S5ice. Vidio sam jednom (neznam koji je uređaj u igri) foru da se na ekranu, dok je isti ugašen, uz pomoć geste (prelaskom ruke blizu ekrana ili pritiskom na home/powr gumb) aktivira samo sat. Znaći ne lock screen, nego samo sat. Dakle crna pozadina (amoled pa je sve crno ugašeno) i sat bijeli! E sada, kako to aktivirati ako postoji na S5 odnosno ako ne postoji kako to dobiti, kojom aplikacijom...? Hvala i nadam se da ste shvatili šta tražim! ![]()
#5585 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5586 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Tako je na mom S4. Isto bi trebalo biti i na S5. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5587 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Onda sam kasnije metodom eliminacije dodavao natrag stvari - disejblao sam app za alarm i weather widget koji sam onda naknadno uključio tako da mogu koristiti te stvari. Za većinu stvari postoji objašnjenje na netu, koji app kaj radi.
![]() |
#5588 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5590 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
koliko vidim po recenzijama A5 nema podršku za OTG.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5591 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Znači jedino riješenje je eventualno kernel based (ako se netko potrudio). A moguće da uz to treba i izvor napajanja , što je grozno nepraktično naravno . (ista fora je bila na mako) |
![]() |
![]() |
#5592 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ljudi... Imam jednu malo blesavu ideju... Neznam jel izvediva uopće! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5593 |
Premium
|
A šta ako kontakti baterijama nisu na istom mjestu? Badava ti onda iste dimenzije mobitela.
#5597 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#5598 | ||
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
a ništa..upalio debloater...i udrio na sve moguće..disejblano 150 aplikacija.. sad ćemo vidit bateriju! ![]() postupak lagan,al isto patim za Z3...da onako lipo i jednostavno možeš fleshat baltic i mozak na pašu .. ![]() edit: našao ..evo ih : Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 30.09.2015. u 17:16. |
||
![]() |
![]() |
#5600 |
|CTS|MeanBoss|
|
a baš tako.. 389 apk mi izbacio ovaj program.. :/ mislim znam da će mi ograničit neke stvari..ali za sad u korištenju nisam primjetio nijedan problem,stavio sam mob na punjenje...vidit ćemo kako će sad ić! ![]() |
![]() |
![]() |
#5602 |
|CTS|MeanBoss|
|
|
![]() |
![]() |
#5603 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja se ne mogu požaliti na bateriju na s6. U idle mi ne troši ništa skoro, možda 3% u 8h dok naravno browsanje dosta pojede.
#5604 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa čak sam čital da je kod browsanja baterija reducirana, surfanje prek wifija i to je navodno očiti pomak na bolje kod S6, mada tu sad igra i uloga browsera.. Tom mobu bi bilo idealno 3000mAh, a ne mršavih, pardon, sirotinjskih 2550.. Ak se čovek zainati, bateriju uništiš za par sati na S6... Generalno, batka i nije tak loša ak se mob umjereno koristi, naravno još i da GPS ne troši sumanuto bateriju, a i da je OS ispeglan, al to je već domena SFa.. |
|
![]() |
![]() |
#5605 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
2600 na Edge ![]() Meni je baterija super, u subotu smo od 7 bili u pogonu na bajku, gps 10ak h skoro, dosta slikavanja i videa, muzika nekoliko sati i izdrža je cili dan.
#5606 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5608 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5609 |
|CTS|MeanBoss|
|
Meni u idle troši puno više od 3%... Sad sam ga napunio na 100%,nakon pola sata vec na 99%! ![]() |
![]() |
![]() |
#5610 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|