|
![]() |
#5581 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Nema nista od 3K DMG vecim tenkovima kad jebeni kreteni idu na jednu stranu, ili popuse. Fucccccccccccccccccck Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 23.02.2014. u 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5582 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5584 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5585 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5587 | |
Guest
|
Citiraj:
Priče da je MM namješten i da namjerno gura svakoga na 50-ku su bapske i lovačke basne. Opstaju samo zato jer je ljudski ego brutalna, podla i neuništiva živina, lakše je izmisliti "zlu urotu" nego shvatiti i priznati da nisi odličan igrač, nego prosječan clicker kakvih ima na svakom koraku. Ta živina se ni pred dokazima ne predaje. Eno Garbad i Kewei npr. su na američkom forumu radili solo challenge. Dokumentirali su svaki replay uz streamanje i statistiku da ljudima dokažu da se može solo imati odličan rezultat. Na ruskom serveru Straik često streama igre, znao sam ga pratit uz TV, čovjek i kad se zeza ne pada ispod 60%, a sam samcat igra, svojim očima ga gledam. emu87, sa našeg servera, je svaki dan solo igrao i sve igre streamao... I opet ništa, deniers gonna deny. ![]() Od mene EOD na ovu temu. Ubuduće one koji tvrde da je MatchMaker krivac za njihov loš rezultat stavljam na ban listu, glava mi natekne od čitanja gluposti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5588 |
Premium
|
Slazem se,vodio sam i ja raspravu ovdje s nekim davno da ti mm neda da imas dobar wr...tada sam imao 51% wr i cca 5k borbi...sve je stvar tkz skilla kojeg sam drasticno popravio u odnosu na ono vrijeme kada sam zagovarao da je mm kriv za sve...pa je i wr otisao gore,a jako rijetko igram platoon jer volim radit pauze od barem 5 min nakon svake borbe...da zivce opustim haha
![]() |
#5590 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedino kaj je stvarno istina je to da igra pomaže njubovima i to jako. RNG radi ali u dosta slučajeva nije random nego defined ![]() Svaki put kad gađam nekog tko je žut ili lošiji a ima hpa dovoljno da ga sa low dmg od topa ne ubijem, neću ga ubit. Pazi sad, cijalo vrijeme radi 390-430 dmg na sve vrste tenkova i onda ti dođe tip sa 370 hpa i ti ga pogodiš za 365 a tebi je low roll 360. To se dešava stalno i zlo mi je više od toga. A zašto igra pomaže njubovima? Zato što masa njubova ima po par premium tenkova, koje su platili fine novce ![]() Danas gledam tipa, 13k partija 150 wn8 i 44% pobjeda, završi partija i odem mu na profil kad tip ima 5 prem tenkova, 3 tier 8 i 2 tier 7. Ovo za % pobjeda, ja sam taj osjećaj uvijek imao kad trebam preć na recimo 53% ili 53,5%, par dana me mm jebe o baca u timove da namjerno izgubim, ali to ne traje dugo. Ne krivim mm za pobjede/poraze ali ovo se dogodilo već 4-5 puta tako da s razlogom sumnjam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5591 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ja sam jutros ostao na 10-ak HP na samom početku bitke. Glupo sam odigrao i stavio se pred 3-4 tenka i arti, srećom me nisu uspjeli dokrajčiti, samo su mi dali "Spartan" medalju. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5592 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Nybelung odlicna partija! Evo kupio sam si patkicu (VKA) da popravim skor s tim tenkom. Koju opremu koristis? Cini mi se da superbrzo cilja, sto uz prednje postavljenu kupolu dopusta ovakvo iskakanje pred tudji nisan, paljbu i uzmak u 2 sekunde.
![]() |
#5593 | |
Guest
|
Ja s njim imam love-hate relationship. U osmom tieru ga obožavam, ne sjećam se kad sam izgubio bitku u kojoj sam bio na vrhu. Ali u 9. i 10. mi navuče mrak na oči, te obično gubim. Klasična priča sa njemačkim tenkovima, ne znam ih voziti protiv tenkova s puno penetracije. e: Evo ovdje još jedan običan dan za one koji voze Patkicu. Plan mi je bio dočekati mediume/lightove na E2 i zatući ih dok oni dingaju od mene, nažalost nitko nije došao. Plan B je popeti se gore i nakošen u hull downu dočekati neprijatelja, Pershing je pao, ali onaj T69 je imao sreće. Pogriješio sam što sam ga progonio, naljutio me kad mi je dingao čist hitac. ![]() ![]() To je ukratko sva logika i moj način razmišljanja kad vozim Patkicu. ![]() Citiraj:
Oprema mi je rammer, vert. stab., i optika. Granate nosim: 30AP, 10APCR, 2HE; a od consuma mali repair, 1st aid, pp aparat. Nemoj ga voziti bez aparata, zna se često zapaliti. Što se načina igre tiče, najbitnije ti je zapamtiti da nisi heavy tank i ponašati se sukladno. Ja to svako malo zaboravim. ![]() Trejda malo brzine i preciznosti u vožnji za veću alfu (320), i frontalni oklop koji stvarno nešto i radi. U svom tieru radi dar-mar. Ne boj se nijednog tier 8 mediuma ili tier 7 heavy tenkova sa topovima do 175 pena (122mm Rus). Ako nakosiš prednju stranu povećava ti se zaštita sve do 190-200mm na ovim velikim plohama, a donja ploča je zamka, kad je fino nagnuta skoro ništa na tvom tieru ju ne može probiti. Pogledaj kako sam se u povlačenju postavio kad me gađao Type, tu sam bio siguran da će me dingati, i T29, e za tog je već bila lutrija ![]() Sve tier 9+, i tier 8 heavye je najbolje izbjegavati ili flankati/snipeati, ako je ikako moguće. I Centuriona, to je jedini tier 8 med koji te lako buši, ali srećom nema veliku alfu. I nabavi si neki dobar skin, dobar izgled je pola uspjeha, ozbiljno. Ja ovog koristim, a možeš ih pronaći još na drongo-lab.ru. U spoiler ću staviti još nešto, za podizanje morala ![]() Ja s njim imam love-hate relationship. U osmom tieru ga obožavam, ne sjećam se kad sam izgubio bitku u kojoj sam bio na vrhu. Ali u 9. i 10. mi navuče mrak na oči, te obično gubim. Klasična priča sa njemačkim tenkovima, ne znam ih voziti protiv tenkova s puno penetracije. e: Evo ovdje još jedan običan dan za one koji voze Patkicu. Plan mi je bio dočekati mediume/lightove na E2 i zatući ih dok oni dingaju od mene, nažalost nitko nije došao. Plan B je popeti se gore i nakošen u hull downu dočekati neprijatelja, Pershing je pao, ali onaj T69 je imao sreće. Pogriješio sam što sam ga progonio, naljutio me kad mi je dingao čist hitac. ![]() ![]() To je ukratko sva logika i moj način razmišljanja kad vozim Patkicu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 23.02.2014. u 23:58. |
|
![]() |
![]() |
#5594 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Evo oba primjera ![]() Dakle prvo t25 at, najmanji mogući roll samo da ne krepa, kasnije e75 ista stvar, a i jagdtiger je diskutabilan bar po prosječnom dmgu sa tim tenkom i topom. Isto tako type mi napravi smiješan dmg. http://wotreplays.com/site/635418#self Naizgled izgubljena partija dobivena, uf kako takve volim. P.S. Kad sam bio spotan od t69 nisam se odma išao okrenut jer sam mislio da sam odmah gotov, ne kužim kaj je tip radio. ![]() P.S.2 Ove partije kad ostaneš na par hpa onda igraš najbolje ![]()
![]() |
![]() |
#5595 |
Guest
|
Ma buljo čini ti se, jer više ti pucaš po njima nego oni po tebi. ![]() Evo ti ovdje još jedna dominacija s puno sreće, koju je trebalo malo i izazvati. Kad god frontalni oklop nema šanse, ponudite im bok, možda track upije nešto. Taj T110E5 pred kraj bitke se prosuo za ne povjerovati. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 24.02.2014. u 06:01. |
![]() |
![]() |
#5596 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
jedno njubarsko pitanje,zaš nakon bitke kad se vračam u garažu i dobivam info o bitci,u većem(glavnom) pop-up prozoru pojavljuje manja cifra nego u onom manjem crnom koji se pojavljuje dolje desno? XP isti prikazuju al taj mali valjda zaradu sa PDVom računa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5599 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/ptwmgpn (P2 vs VKA, tankcompare) Jesi probao E50? Cini mi se kao VKA na tier 9.
![]() |
![]() |
#5600 |
Strichek Moderator
|
E50 je jako velik tenk, kao i svaki njemac ima ogroman weak spot na kupoli pa ga nije problem probit kad mu samo kupola viri (za razliku od t54), nije baš okretan, brzina mu je ok. Jedino što ga izvlači je top koji je dosta precizan, jedino dosta dugo puni. Kad sam kupio 50m prodao sam e50, 50m je bar 3 koplja bolji od mlađeg brata. Leopard mi se čini bolji makar je cijeli papirnati, njega nisam vozio. Rusi imaju bolje mediume, overall.
![]() |
#5601 | |
Guest
|
Citiraj:
Bahatiš se nepotrebno, i sada postaješ ozbiljno naporan. Daklem: "Mm je namješten". Eto. Sada me lijepo stavi na ignore listu, uvjet ispunjen. EOD i od mene. @Buljo: Ovo sa kill-omi lowHP-om si u pravu, iskusio iz obje perspektive, nema smisla, ali se događa, baš onako, preočito... No dobro, sve je to ionako umišljeno, i ne postoji... nema silent nerfova, nema "čitova"... samo paranoja i ego trip. Mda. EDIT: Evo jedan mali zanimljiv detalj: ![]() dakle u zadnjih 1k bitaka, moj wr je 48.8, dok je overall ( i sa tim "periodom", koji je uračunat) u zadnjih 13.374 51,43%, (dakle i viši bez tog perioda "dropa"). SVI parametri, unatoč wr padu, su u porastu. Kakvom- takvom, ali u jasnome porastu. Šta to govori? Da mi je "skill" u padu? Jedino i baš to ne može biti; mogu biti i Marsovci, šta god, ali moja izvedba i učinak sigurno ne. Igram sve, grindam sve, bla-bla...sve isto, i onda uleti kratak period koji rezultira opakim dropom, da toliko spusti overall wr. Kako? Syebani suigrači i timovi u randomu u koje sam upadao sustavno, ma šta radio, eto kako... Tko to postavlja? MM. Slučajno? Nakon 27.671 bitke zbilja je smiješno da mi bilo tko ide soliti pamet, šta je "uobičajeno", a šta ne... 'Ajde molim te... uzmi novčić i bilježi koliko dana će ti trebati da odradiš bacanja sa deset istih ishoda u nizu, a za jedno bacanje ti treba...koliko? 5sec.? A svi dobro znamo koliko se puta odigralo startova sa 0:10 u danu. Čovječe, neki dan sam jutro proveo sa 20-i-kusur wr na kraju, pa jel' to normalno? Desetci partija odigrano, ugasio komp, i navečer digao na nešto ispod 40% za taj dan. ..."Slučajno"... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 24.02.2014. u 21:57. Razlog: Dodan SS |
|
![]() |
![]() |
#5602 |
Guest
|
Dobar je bio, ali me uništio grind. Još se dobro sjećam tog užasa, gusjenice+turret 50k, motor 50k, top 50k. Skoro 200 igara mi je bio sa stock topom, i mrzio sam ga svih 200 igara. U idućih 80 igara sam ga uspio popraviti sa 48% sam ga navukao na 52%, pa valjda valja, ali prodao sam ga čim sam otvorio 50M, ono početno mučenje mu nisam oprostio. ![]() Što buljo kaže, 50M je bolji! Mrvicu je mobilniji, ima 50 više penetracije, turret je postavljen malo više naprijed, a motor je pomaknut nazad i smanjena mu je šansa za požare. Sigurno najbolji pseudo heavy u igri, puno bolji od VKA. Ako je to ono što voliš onda je 50M "tvoj" tenk. ![]() U tier 10 si sniper, bar na početku: Manje tier-eve možeš nagaziti malo lakše nego sa VKA. A zabavno je i zabiti se u nešto lakše od tebe ![]() Ja ga još nisam kupio, uložio sam kredite u T62A i Object 140, bolji su. Rusi čestro streamaju sva tri na ACES TV, i ova dvojica isto: http://www.twitch.tv/straikoid/ http://www.twitch.tv/luciquell Pa pogledaj šta oni rade, najbolji su na svijetu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 24.02.2014. u 12:29. |
![]() |
![]() |
#5603 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja trenutno grindam e50, kako su kolege napisali gore največa mana mu je okretnost i ubrzanje, bar sa stock gusjenicama i motorom, top 88 (203pen) nije loš, s obzirom na alfu trebao bi brže punit, sporije puni od tigra. Ovako stock tenk je spor, i to nervira, ruski mediumi su brži, bilo stock bilo full. Jedina dobra strana je prednja gornja ploča, t95 mi nije čak ni sa APCR-om mogo ju probit.
![]() |
#5604 |
Strichek Moderator
|
50m u full brzini ubije batchata u full brzini, isprobano. 65 tona je 65 tona ![]() Meni je od grinda na e50 trebao samo kupola i top, ostalo je bilo prije na acc ovaj njemu ali i to je bila ogromna muka tako da sam ga samo duplao.
![]() |
#5605 |
Guest
|
Motor se prenosio sa E75, barem su tako pametni ljudi odigrali, ja sam prvo išao po E50. ![]() Ako netko traži skinove, i takve stvari, najbolji su na: http://wotskins.ucoz.ru/ |
![]() |
![]() |
#5606 |
Premium
|
Jedna molba, Ima li netko 24" monitor 1080p rezoluciju? Dakle ne 1920x1200 nego 1920x1080,dakle 16:9 monitor... Ako netko ima može li poslikat kako izgledaju tenkovi na toj rezi s tim aspect ratiom,ono poslikat monitor da se vidi kak to izgleda... HVALA ![]()
![]() |
#5607 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Obavezno prvo heavy izgrindati u svakoj naciji, pa tek onda mediuma. Ja sam se zeznija na medium kinezu, otključa sam WZ 120, ali ne kupujem dok ne istražim 110ku, tek nedavno uzeja IS2 i moga sam na medovima imat otkljućane i motore i gunove da sam prvo iša heavy linijom i samo uzet kupolu sa free xp i miran. Npr, na Is2 stock gun je top gun na T34-2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5608 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
17", rezolcija 1920x1080 http://i58.tinypic.com/14dk1n8.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5609 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5610 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Evo ovo sam tražio,ovo je 23.6 ![]() http://teknoman117.files.wordpress.c...7/img_0467.jpg
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 24.02.2014. u 14:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|