|
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja mogu potvrditi ovo sto destro govori, da ne kazem da na je na moru na otocima 4g signal zastupljen i bez problema se spajam na njega dok se 3g za zive duse nemoze naci na drugim mobitelima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5553 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni isto ma moru ima problema sa 2g kamoli 3 i 4g ![]() Ali recimo ako mi je 2g upaljen, signal je koliko toliko dobar dok ako upalim 3 ili 4g skoro nema ništa signala i ne mogu me dobiti na telefon. Toliko o automatskom pribacivanju. I to je na više mobitela i OSova isprobano. Također, ukoliko dulje nema signala, skine se sa mreže pa čak i ako se malo makneš negdi di ga ima, još uvik nećeš biti registriran na mreži pa nekad traži i restart.
#5554 |
Guest
|
Zna li netko gdje mogu kupiti ove slušalice? Dolazile su uz Galaxy Core Prime. ![]() |
![]() |
#5555 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bio sam nedavno na Bracu i nikako nisam mogao na net. Simpa ( t-mobile ) je u pitanju. Pozivi i poruke uredno rade, al podatkovni promet 0 bodova. Al bez neta i zvonjenja notifikacija sam se odmorio ko nikad. ![]() |
![]() |
![]() |
#5556 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Preko Debloatera sam pogasio aplikacije koje mi ne trebaju i držim fige da su generalni komentari o PUNO boljoj bateriji istiniti. Testiranje je krenulo ![]()
#5557 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Curi ispao S6 i puknuo je display,touch je ostao neostecen. Mobitel je star 3 mjeseca te ima vazecu garanciju i racun (znam da ne vrijedi u ovakvim slucajevima). Slika : http://www.pohrani.com/f/m/vm/3YjFgR...5722410161.jpg Slao sam poruku T-Mobileu vezano za cijenu samog stakla bez toucha,na sto su mi odgovorili : " Ukoliko je uređaj kupljen HT-u, isti možeš dostaviti u najbliži T-Centar te će kolege nakon pregleda na servisu biti u mogućnosti komunicirati cijenu popravka. Također, ukoliko posjeduješ garanciju, postoji mogućnost da oštećenje bude sanirano bez naknade, ali više informacija ćeš saznati u T-Centru. Hrvoje H. " Vasa misljenja ,sto,kome,kako da bi se to napravilo kako spada? ![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
samo staklo nije skupo, ali zamjena vjerojatno je.. ovak u kućnoj radinosti bi se to riješilo jeftino, ali pošto želiš zadržati garanciju budu te oderali u servisu.. ak se na drugim djelovima moba ne vidi da je pao, možeš reći da je samo od sebe puklo, ali vidlo bu se iz aviona da je smrskano.. evo jedan tutorial zamjene, makar ide i sa flaksom.. https://www.youtube.com/watch?v=vD5dsr6XRwA |
![]() |
![]() |
#5560 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ima tko s foruma da se bavi takvim stvarima? Za sad jos budemo pitali u servisu koja je cijena zamjene + rad. EDIT : Javili iz Vamko d.o.o. - 120kn originalno staklo. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5562 |
Premium
|
Vamko - 600kn ruke + 120kn staklo Agram - " Kod navedenog uređaja mijenja se u kompletu touchscreen+LCD ( dijelovi dolaze u kompletu od proizvođača )i cijena iznosi oko 1.600,00 kn (uključen pdv) Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski. Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno Vas molimo da uređaj dostavite u naš servisni centar kako bi ga tehničar pregledao i utvrdio u čemu je problem. Prosječno trajanje servisa iznosi do tri radna dana. " |
![]() |
![]() |
#5563 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
'..mijenja se kompletan touch+lcd..'? Čemu? Zato jer je lakše zamijeniti cijeli ekran kojeg dobiješ tvornički slijepljenog nego odljepljivati staklo i zalijepiti novo... I sve to za mizernih 1.600kn. Full povoljno. Šta stvarno misle da smo vesla sisali?
#5564 |
Premium
|
Ma nema sanse da bih isao na tu soluciju,preskupo... Budemo kupili originalno staklo i nasli nekoga da to kvalitetno zamijeni,ove jadne fore u ovlastenim servisima nek ostave za sebe ![]() btw,pitao sam ih iz kojeg razloga ne postoji mogucnost zamjene samog stakla,zanima me odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
#5565 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zato sto samo staklo ne dolazi od proizvođače nego komplet u kojem je lcd i touch i staklo tvornicki slijepljeno. Sve ostalo je neoriginal i kao takvo ne moze doci od Samsunga. Stakla se kupuju na aliju,ebaju i sta ja znam pa se mijenjaju s opremom koja je takodjer 3rd party. Oprema kosta od 500 eura pa do 3000 ovisno na koji nacin zelis mijenjati staklo. Mozes i doma za puno manje ako imas znanja,ali obican servis sebi ne moze dozvoliti kucnu radinost zbog problema koji mogu nastati nakon zamjene (odljepljivanje,zračni mjehurići itd) a kamoli ovlasten Samsung servis. |
![]() |
![]() |
#5566 |
Premium
|
Jos samo da napomenem, ako zamjenis u ovlastenom servisu imat ces jamstvo i dalje. Ako ga otvori servis koji nije ovlasten jamstvo gubis. S obzirom da je mob star samo tri mjeseca ja bih zamjenio u ovlastenom servisu. P.S. naljepi joj kaljeno staklo. ![]() |
![]() |
![]() |
#5567 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5568 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
nije ti to preteško.. uzmeš tanki plastični ribički flaks, naruči si sa ebaya 2-3 stakla dobiješ i male alate s tim i probaj.. griješ ekran s običnim fenom, ak sfurašriš, opet odlijepiš i staviš drugo i tak.. http://www.ebay.com/itm/Black-Premiu...item48815163c4 |
![]() |
![]() |
#5569 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5570 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislis da doticni prodaju neoriginalni touch/dijelove? Od njih sam dobio da na stanju imaju originalno staklo sa cijenom od 120kn. |
|
![]() |
![]() |
#5571 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Staklo je staklo. Touch je zalijepljen za lcd pa se ne mijenja. Stakla nema original ali ako je dobro staklo nema razlike. Citiraj:
Jesi probao sam ili? Ako jesi smiluj se kolegi pa mu sredi jeftino. |
|
![]() |
![]() |
#5572 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nemam ideje kakav je ovaj, čisto za info, gledaj da ima i ovaj rub, jedino takvi će mislim zaista pokriti cijeli ekran kod toliko zakrivljenih ekrana. Takav je slučaj bio kod mene kod S3 i mako. http://www.ebay.com/itm/FULL-CURVED-...item2c9de52120 Osim ako ti neki kolega iz prve ruke ne potvrdi da je našao bez ruba a da ide kako treba do kraja. Ili pogledaj iskustva "beta testera" ![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Znam da stalno naklapam o Nexus6 kojeg posjedujem, ali to je jedino na što se mogu referencirati i što vidim iz prve ruke (uz Sammy A5). Kod N6 se davno uočio problem "halo efekta" kod korištenja full cover stakala. XDA forum je pun primjera, a radi se o neujednačenoj završnoj obradi među pojedinim uređajima, tj. poliranju stakla. Navodno je nemoguće dobiti 100% identičan rezultat prilikom proizvodnje tih takala. Ono je na svim rubovima zakrivljeno (radijus neusporedivo manji od Edge S6), ali ta zakrivljenost je uzrokovala da ova zaštitna full cover stakla na rubovima ne prijanjaju dobro na ekran. Zapravo je izgled bio identičan kao da si krenuo lagano skidati staklo, a kako se ta pojava prostirala cijelim rubom, onda su to nazvali "halo efekt" ili "aureola". Kakvo je stanje s edgeom ne znam, ali dobro provjeri. Na preporuku ljudi s XDA kupio sam novu verziju Nillkin tempered glass za N6. Staklo prijanja na telefon samo na području LCD-a, dok je ostatak u zraku, tj. rubovi nisu zalijepljeni. Ostao sam neugodno iznenađen takvim rješenjem, i mogu priznati da mi je više pasala ona prva verzija Nillkin stakla iako je imala halo. Pod ovu ulaze prašina, rubovi stakla se vrlo lako okrhnu. Baš mi se neki dan dogodilo da sam (najvjerojatnije) stavio mobitel bočno u autu u pretinac pod naslonom za ruku, ali na ključ. Nisam ga bacio, eventualno energičnije odložio, no dočekala me krhotina od 1mm na staklu. Inače što se kvalitete stakla tiče mogu samo reći da sam zadovoljan, nakon 6 mjeseci sam ga zamijenio jer je dosta ogrebotina već bilo na njemu, ali zato sam ga i kupio da ga ne štedim ![]() Sve u svemu, Nillkin je super, ali pripazi na te zakrivljene rubove ![]()
#5574 |
Guest
|
di mogu najjeftinije nabavit s4 ekran, znaci crklo je sve i staklo i digitizer |
![]() |
#5580 |
Omicron Alpha resident
|
Dosta se toga vrtilo u pozadini (Samsung Account i Samsung Push, Video Editor, TTS itd.) što mi ne treba pa sam jednostavno disejblao. Ako mi zatreba popalim sve to u roku pola minute. Isto tako pogasio sam animacije. Najveća prednost, osim malo manjeg RAM usage-a i CPU time-a, je u bateriji. Nije još finalni rezultat u pitanju ali se čini kao PUNO bolji rezultat nego što je bio: ![]() ![]() S6 Edge dolazi sa preko 300 (Tristo!) aplikacija instaliranih na sebi po defaultu. Ne računam kojih desetak aplikacija koje dolaze predinstalirane ali se mogu izbrisati.
Disejblao sam ih 109. Sto i devet. Mogao bih disejblati još barem 20-ak aplikacija kao što je Touchwiz launcher, Theme Store, fingerprint senzor postavke, Smart Manager, Weather itd. ali nisam htio baš pretjerivati ![]() Popis disejblanih aplikacija: Dosta se toga vrtilo u pozadini (Samsung Account i Samsung Push, Video Editor, TTS itd.) što mi ne treba pa sam jednostavno disejblao. Ako mi zatreba popalim sve to u roku pola minute. Isto tako pogasio sam animacije. Najveća prednost, osim malo manjeg RAM usage-a i CPU time-a, je u bateriji. Nije još finalni rezultat u pitanju ali se čini kao PUNO bolji rezultat nego što je bio: ![]() ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 29.09.2015. u 19:55. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|