|
![]() |
#5551 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5553 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Fuj to! ![]() ni gume ne cvile ![]()
![]() |
![]() |
#5554 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#5555 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Stižu nove šlape za kotrljalo ![]() 18" Tenzo R Dc-5 v.1 18x8 http://www.topmegastoreoutlet.it/ima...ro5/209342.jpg
![]() |
#5557 |
Premium
|
4. mjesec ![]() ... jel kupovao tko gume s ove stranice? http://www.gume.com.hr/
![]() |
#5558 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
prosli mjesec sam uzeo 205/55-16, Bridgestone T001, ispale su me 60 eura komad, kod nas su oko 100 eura... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 |
Premium
|
![]() |
#5560 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inovacije by Christian von Koenigsegg. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5562 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#5565 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5569 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jeftini, pogotovo ako sam mjenjas ulje i filtre. imam ga, kod majstora sa njegovim radom i materijalom me svakih 15k km ispadne ~400 kuna, uz naravno pregled svega (stanje kocnica, svjetla itd itd).
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne znam, čini mi se da su 12v benzinci loši kaj se tiče potrošnje i jačine motora. Imal sam jednu fabiju 1.4 koja nije išla s mjesta, a trošila najmanje 7-8 litri benzina. Klijo je dobar izbor, znam dosta ljudi kaj ga imaju i stvarno su zadovoljni. Bilo je nekih problema sa 1.5dci mašinama, al ništa kaj se ne da popravit. Do sad sam vozio samo 3 auta u nekom duljem periodu pa opće nisam pametan. Dizel mi ne treba jer relacije ne budu duge. Od više ljudi sam čul i za akcent, mazde (323 ima kum od 1999 i auto je odličan ) i corolle da su super. Baš zato i pitam kaj bi bil najbolji izbor jer ima u ponudi valjda 10 modela auti koji su sasvim ok. Samo pitanje kaj odabrat i da bude služil kak se spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5571 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja ti konkretno mogu reci razliku izmedu druge linije i trece, jer sam pitao covjeka koji mi servisira auto (i radio je u autokuci hyundai dok se nije zatvorila, u servisu i zna prakticki sve o svakom korejancu ![]() iznutra prakticki identicni automobili. prakticki se jednako ponasaju na cesti. treca linija (predzadnja dakle) ima nesto napredniji motor, no najveca stvar je sto ima puno bolji i zasticeniji i dugotrajniji pod (citaj - ne hrda). no, par frendova imaju upravo tu drugu liniju (ja imam trecu), te ne zale se na hrdanje......... potrosnja, sve ovisi koliko ga se stisce. neces obarati rekorde od semafora do semafora, no druga/treca/cetvrta, ide jako lijepo kada ga se tjera na visokim okretajima. nema posustajanja i lijenosti, fino se vrti, no onda i trosi. inace nekakve normalne voznje je 6-7 litara prosjek, na poluotvorenoj cesti bez frke ide ispod 6 litara. i, po meni najveci plus auta velicine akcenta naspram punta ili klija ili korse je upravo velicina. i duzina. jednostavno dobro dode u ponekim situacijama fest velik gepek (iako su ok, to peta vrata), preklopim zadnju klupu i vozim stol (npr) iz trgovine ![]() negativne stvari su vec poznate, neatraktivan iznutra prvenstveno. izvana bas nista posebno, ali se ne moze reci da je ruzan. ide ok, nije eksplozivan, ali povuce kada treba i sa najslabijom masinom (moja, 1300 kubika i 82 konja). odrzavanje prakticki samo sto ide sa kilometrima (ulje, filtri, remeni, kocnice). dodatni minusi su plasticni zavrsetci prednjih blatobrana, pa je nerijetko problem se popeti na ivicnjak ili ostru jako kratku uzbrdicu (ona izbetonirana uzvisenja na ivicnjak). drugo su sajle sto sluze za riktanje retrovizora, na oba su otisle i to cu morati prvo mjenjati. inace osobno nemam prigovora, auto mi je napravio preko 170 000 kilometara sa jedinim "pravim" kvarom, otisla lamela. sto sam ja kriv i stari, jer djelimo auto. no, isto bi pogledao osobno klio, caki tvingo se meni osobno svida, stariji. super autici, samo ne znam koliko kosta odrzavanje. punta, kao talijana, osobno nebi toliko gledao.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5572 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Gledali smo i Megane 1.5dci 2003. isto vuče ko i frendov Swift iz 2012. (94 konja, 960 kg, a Megane ima 80 konja i 1300 kila). Swiftać je mrrrvicu bolji, ali stvarno mrvicu... Čudno s obzirom na kilažu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema ti Megane iz 03 1300kg osim ak ja ne sjednem nutra. Swift sa malo jacom opremom bez problema ima tonu. Zadnji model je dosta spor iz nekog razloga, onaj prije sa slicno ks je osjetno brzi a isto tezak ali i trosi malo vise. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.02.2013. u 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nerijetko su se vozači klijača 1.2 8v (60hp) žalili da im troši preko 10l... još ako uzmeš u obzir da moraš ipak malo opalit po gasu da pratiš promet i eto ti potrošnje 200hp klase auta. mislim da su te godine i na benzincima izbacili one debilne bobine koje su krepavale jedna po jedna ili 2003 ne sjećam se sad više... makar ako i naleti na primjerak te godine, garantirano je da su promijenjene za trajnije modele (lucas, siemens ili koje već su bile preporučene) tako da nema brige. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5576 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Moja kokoška danas sretno okrenula 415 000km. Octavia 1.9 tdi 2001god. Motor nikad otvaran i nikad ništ rađeno po njemu osim servisa...
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 28.02.2013. u 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5578 |
Premium
|
Puno se družim s tim Octaviama (1.6TDI, 2010g) i moram priznati da za tu lovu je jako dobra kupnja. Nevjerojatno prostran auto i dobro je sklepan. Osim što je švapski tvrd-sa 195/65 R15 balonkama, lupa dosta prek neravnina (auto 50 000km), iznutra je "dosadan" al sve u svemu dobra prilika. 2009 redizajn dizli su oko 10 000 ojra, benzinci jeftiniji, evo oglas sa nekak čudnom cifrom http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-oc...-oglas-7340475 Ak je cifra ispravna, prava prilika |
![]() |
![]() |
![]() |
#5580 |
Premium
|
A je da, treba rege vidjeti hahaha. Pa i s davanjima nebu prek 8000 eu. |
![]() |
![]() |
|
|