|
![]() |
#5521 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
sletila neko nova nadogradnjica... http://imgur.com/a/l6Psz
#5522 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Na koju shemu mogu dobit ove statistike... Mislim nisam fb koristio bez upaljenog ekrana... A prikaziva da sam ga vise koristio nego screen...I mislim jedva 2 i po sata sota? Sony z3 je za ovo svemirski broj! ![]() edit: sry s mobitela sam bacio slike..nisam ni vidio šta je ispalo! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 24.09.2015. u 22:23. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5523 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jest da i meni z3 pegla ko blesav sot i ostalo, ali ovo je svejedno puno premalo za zmazung,nešto ti nije po pe esu.. |
![]() |
![]() |
#5528 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovo je Samsung. ![]() Probaj ubiti cache od GP Services i vratiti ju na stock, pa pustiti neka se ponovno ažurira.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 24.09.2015. u 22:26. |
![]() |
![]() |
#5529 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Zna nekad neki proces popizdit da, Al više iznimka nego pravilo Face telegram messenger what's app Instagram twitter bleacher... 9h sota Al ni tema za to... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 24.09.2015. u 22:33. |
![]() |
![]() |
#5530 |
|CTS|MeanBoss|
|
mislim .. ugasio sam 4G...samo 3g signal šibam..iako imam i 4g i dostupan mi je maximalno,al s tim sam dobio nekih 30-45 min sota više..danas od 8 do 14 obavio 4-5 poziva nista internet iako je bio upaljen,popodne od 14-22 80% baterije ode... :/ max šta sam od njega dobioa je 3 sata i 40 min sota..al to je na Wifi-u ... :/ najrađe bi ga zaminio za Z3,koliko god je moćan i dobar uređaj..toliko mi ide na živce ta baterija... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5531 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Uninstaliraj FB i koristi website ![]() Iz ovoga što vidim ti nema browsera? Meni na S6 Edge je cca 4h SoT sa 2-3h Chromea, par slika i videa (i backup istih znači upload parsto MB preko OneDrivea) i to na području sa lošim signalom, 2-3h GPS (Endomondo), 1h poziva, malo vibera i to... Nego, da li tko zna šta se desilo sa UV senzorom? S Health mi više nama tu opciju... ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 24.09.2015. u 23:56. |
![]() |
![]() |
#5532 |
našikan pravim haos
|
Velim,nije face uzrok,imam ga i spičim 9h ko iz šale a on pojeo 1-2% baterije u tome svemu,više instagram troši ![]() |
![]() |
![]() |
#5533 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Samsung Galaxy A5 se ne zeli spojit na wifi dok je Mac address filtering ukljucen. S4 radi bez problema. Ima netko ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
#5534 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Planiram kupit rabljeni Samsung jer mi treba upgrade sa HTC Explorera kojeg imam već 4-5 godina, dvoumim se između S3 i S4 (I9505), kolika je zaista razlika? Znam da bi bilo koji bio odličan upgrade nakon HTC-a, ali ne znam baš kolika je razlika između njih dva u day to day korištenju. Vaši savjeti? |
![]() |
![]() |
#5535 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5536 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo mene na S6 Edge, Android nakon duuuugo vremena. Zadnji update, pogašene sve gluposti koje ne trebam, sad prebacujem mjuzu. Hardverski izgleda predivno, ekran je super i kamera je za prste polizati. Ipak, kad sam otišao u Google Play i skužio trzuckanje kod učitavanja liste aplikacija skužio sam kako zapravo nisam puno propustio od Androida 4.4 ![]() Nije spor, dapače mob je brutalno brz ali nije... najfludiniji koji sam koristio. Valjda profesionalna deformacija WP-a. A ništa, za sad sam zadovoljan, jasno da ne može biti savršen ali je definitivno jedan od najboljih mobitela koji sam koristio i koji na kraju koristim.
#5538 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
To je ono sto mnogi ne shvacaju. Mobitel moze biti jako brz ali to ne znaci da je fluidan. Cesto se pise o nekim uredjajima koji nemaju "ni L od laga" a zapravo trzuckaju na sve strane. |
![]() |
![]() |
#5539 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Istina, npr, z3 otvara aplikacije brže od mako-a, ali je zato mako zahvaljujući radu ponajviše jednog xda luđaka rijetko kad trznuo. Jako jako rijetko. Na stocku vjerojatno više ali to je bilo grehota koristiti. ![]() Edit : da ne kenjam off cijelo vrijeme; premda nisam neki samsung fan, baš taj ekran na s6 edge mi je nestvarno dobar. Saturirane boje ili ne, izgleda predobro. Zadnje izmijenjeno od: schetz. 25.09.2015. u 21:48. |
![]() |
![]() |
#5540 | ||
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Baš me zanima kakva mi bude baterija, na netu nailazim na različita iskustva... mislim da bude OK pošto sam ugasio 4G, disejblao hrpu aplikacija koje ne trebam i generalno pogasio gimmicke koji dolaze uz Samsung... EDIT: Citiraj:
![]() |
#5541 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisam ni rekao da jest. Cak i kineski odroni znaju biti opisivani kao savrseno fluidni i bez laga a u stvarnosti je to daleko od jednog gejfona, ili nexusa ![]() |
![]() |
![]() |
#5542 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() No ostavimo te OSove za slabije uređaje i naše klince koji će uskoro u OŠ....jav ti meni kakva je baterija ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5543 |
Omicron Alpha resident
|
Prilično sam iznenađen koliko stvari mogu pobrisati i disejblati i kako zapravo mob radi fino... Ok, tek je prvi dan, treba vidjeti kako će se ponašati s vremenom ali lijepo vidjeti kako se bloatware može maknuti na PUNO lakši način nego prije. Naravno, govorim o načinu bez rootanja i flashanja custom ROM-ova.
#5544 |
|CTS|MeanBoss|
|
Ja bas na s6 i ne vidim nacin a za skinit bloatware.. Tipa onaj njihov security...onaj brojac koraka I ostale ludosti, a iskreno... One najviše i cucaju bateriju jer stalno rade u pozadini a nemozes ih disejblat... :/ |
![]() |
![]() |
#5545 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
#5546 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Postavke>aplikacije>sve>uđi u app>prisilno zaustavljanje>isključi
![]() |
#5547 |
Omicron Alpha resident
|
Mobitel je došao sa kojih ~50% baterije koju sam spustio na ~30% pa sam preko wireless chargera napunio do 100%, danas u 11 sam ga skinuo s punjača. Sad, 10h 3m 22s poslije baterija je na 23%. SoT je 3h 58m 4s. Oko sat vremena slikanja/snimanja/gledanja snimljenog materijala, oko 2 sata browsanja i Youtube-a. Prčkanje po mobu (4-5 mjerenja otkucaja srca, Messenger oko 20 minuta, instalacija 2 aplikacije i oko 10 minuta slušanja mjuze. 20-ak minuta igranja Hill Climb Racing je sve kaj se gaminga tiče. Cijelo vrijeme spojen na WiFi (iako su mobilni podaci uključeni te je stavljeno na 2G/3G pošto LTE nije podrđžan na tomatu), pogasio sve Samsungove gluposti od edge call-a, smart stay-a, stalnog skeniranja WiFi mreža, zvukova sučelja/tipkovnice/lock screena itd. Izbrisane 2-3 Vipove aplikacije te su disejblane sljedeće:
Battery usage: http://imgur.com/biJJcty SoT: http://imgur.com/e4selcv (brigthness je automatski no slider je stavljen na 50%) 8 najvećih potrošača: http://imgur.com/2LTeYgE
#5548 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
4g ne troši vise baterije. Više baterije troši onaj način rada kod kojeg je veza slabija. Tako da se može dogoditi da umjesto da hvataš 4g signal s bazne stanice udaljene 100m pokusavas dohvatiti 3g koji je udaljen tri puta više iza nekoliko zgrada. Ostavi upaljen 4g, mobitel će sam mijenjati između njih, ovisno kako je optimalno.
![]() |
#5549 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5550 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jer je to tako, koliko god se opirao. Modulacija signala kod 4g i 3g se razlikuje. Ako je bazna namještena da se na 3g prebacuje samo kod veće opterećenosti, nećeš primati njen signal s uređajem koji je 3g only. Također se razlikuje dinamika handshakea s baznom stanicom. Sve to ovisi o konfiguraciji baznih stanica i trenutnoj opterećenosti mreže. Sigurno si primijetio da se nekad dogodi da mobitel prebaci s "punog" signala odjednom na manje tih "crtica". Svime upravlja više ili manje pametna logika mreže.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|