|
![]() |
#5521 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5522 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5523 |
Guest
|
@jozica Jednostavno se prestani brinuti oko toga. Samo jedna lagana odluka te dijeli od vrhunske zabave u svakoj igri. A možda ti se tako popravi i statistika, mnoge ljude strah od neuspjeha koči da postanu super-unicumi. Isključi se i uživaj. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5525 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ali je strasno kako ljudi igraju, nakon 15 partija prva danas za x2, evo i video: http://wotreplays.com/site/615316#ru...ire-etoys-is-3 Ruinberg, standardna bitka, svi u grad odose, ostali ja i t-44 na ljevo, namjerno se nisam htio micati, samo gledam i pratim sto se desava, i nevjerujem na kraju smo i pobjedili, mali arty napravio prvi kill na protivnika koji nam capo bazu a ja s dva gold ammo dokusurio kv-3 A odigrao sam nikako, pasivno, bez razmisljanja i napravio 6 killova. Em ti igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5526 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5527 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nisam dugo igrao...pa slažem modove,naravno da neću slagat na svom acc...jer kao nisam skoncentriran 100% na igru...ma nisam vraga,evo hrpe medalja ![]() Inače,ovo je bilo 29% šanse za pobjedu ![]() http://wotreplays.com/site/616163#
![]() |
#5528 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5529 |
Guest
|
Iz malog uzorka se ništa ne može zaključiti. Pogledaj zadnjih 1000 igara, tek tu se može vidjeti što se zapravo događa. ![]() |
![]() |
![]() |
#5530 |
Vozi Miškoooo!!!
|
http://www.noobmeter.com/player/eu/etoys/510189304/ Ma zadnjih 1000 bitaka mi je skoro nemoguce igrati, sto god da pokusam ima dana da gubi moj tim i to glatko. Najgore kad krene s 8-10 poraza u nizu, onda preci 50% pobjeda u tom danu je skoro nemoguca misija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5531 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5532 |
Guest
|
Pa ja mu nisam htio ništa direktno reći, da mu ne povrijedim osjećaje. ![]() |
![]() |
![]() |
#5533 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Od ovog patcha ( ili zbog novog paketa modova) imam promasaje da je to nemoguce. Kada sam ukljucio serverski nišan da vidim u cemu je stvar i to je nevjerovatno,pa to leti svuda...
![]() |
#5534 |
Premium
|
Koju opremu staviti na t44? Vidim da se dosta spominje wet ammo rack, iskreno nemam ga ni na jednom tenku. Ja san mislio staviti optiku, vert.stab. i gld.
![]() |
#5535 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma vidim i ja statistiku, ali imam osjecaj da vise gubim nego sto dobijam partije. Garant im algoritam za brojanje poraza/pobjeda neradi dobro, jer kako god da okrenem ja izgubim. Evo pao i prvi tier IX u garazu. Vec par dana imam istrazen Jagdtigera, vidim danas na akciji, 2415000 umijesto 3450000, 30%, super, pa zasto milion kredita nebih ustedio. Zasada 50-50 ... jedan poraz i jedna pobjeda. U prvoj nas pregazili a u drugoj, opet sam njubasto odigrao ali sva sreca suigraci raspolozeni. Izgleda mi zanimljiv TD, Stell Wall pokupio, drugo pa musko, jos kad top istrazim zadnji, mislim da ce mali TD biti ok za igrati (ovo "mali" se salim, komad cigle s motorom, evo i video u dodatku, od pobjede naravno, poraz me sramota staviti). http://wotreplays.com/site/617554#self |
![]() |
![]() |
![]() |
#5536 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
iskreno jozica postajes dosadan s tim vajnanjem...imas 56%wr...a ti uvjeren da se wg urotio protiv tebe,da im sad cak ni algoritam za racunanje wr-a nevalja! ajme ...nevalja ni onaj mod sta ti racuna pobjede,jer zadnjih dana stalno postas koliko si u plusu! ali meni se cini da si ti ipak samo zeljan malo paznje..pa zato i toliko nepotrebnih postova?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5537 | |
Guest
|
Citiraj:
Za top uzmi 100 mm LB-1. |
|
![]() |
![]() |
#5538 |
Premium
|
Ok, hvala. Tako cu i napraviti. Tenk je dobar al ima isti problem ko i t43, losu penetraciju. Za sad je u upotrebi samo gold ammo.
![]() |
#5539 |
Guest
|
Ako si možeš priuštiti, samo deri. Ali ne možeš ni sa zlatnom (235 pen) frontalno desetke napadati. Ja sam ga igrao agresivno s puno duela na malim udaljenostima, kao T-54ku, ali zato što mi je bilo dosadno. Tenk je puno bolji kao flanker, ima duplo bolju kamuflažu od npr. Pershinga. |
![]() |
![]() |
#5541 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5542 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5544 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5546 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5547 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@poker Da, zoom mod je odlična stvar makar jako rijetko treba skroz odzumirat ali onaj stnandardni zum je premali.[/QUOTE] Hvala na info, ali već sam ga isprobao i to je to što se traži majstore još jednom hvala lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5548 |
Guest
|
235 pena nije dovoljno za borbu s tier 10 desetkama. Možeš mediume gađati, ali heavye i TD-ove frontalno... ni blizu. Zar treba razliku objašnjavati između E100 i T-44. ![]() Pa zato što bi igra bila dosadana i nebalansirana. Igriva je jedino kad su oba tima raznolika. |
![]() |
![]() |
#5549 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Bojao sam se tog topa kad sam kupio e100 ali kad sam počeo igrat sve se više čudim kaj ljudi toliko gold na njemu koriste...
![]() |
![]() |
#5550 |
Guest
|
Nemoj me zezati. Kad skužim da E100 puca AP sa IS-7 se samo parkiram ispred njega i grohotom mu se nasmijem. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|