|
![]() |
#5521 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Penny Dreadful Nekaj slično ko Dracula Uglavnom oboje dobre, samo kaj je druga kratka sa 10 epizoda tj kraj prve sezone.. From Dusk Till Dawn Prve tri serije presporo, kasnije počinje akcija u nadolazećim epizodama.. Sleepy Hollow Dobra serija, obezglavljeni "čovjek" na konju s crvenim očima ![]() Believe Jako dobra serija |
![]() |
![]() |
![]() |
#5522 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Pogledao prvu epizodu friške serije o gusarima, Crossbones. Ok je, nije ništa specijalno i wow. Za sada mi to izgleda bolje nego Black Sails. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5524 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
koji kraj supernatural-a,jedva čekam sljedeću sezonu ![]()
![]() |
#5525 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisam gledao pola zadnje sezone, čuvam se. :-) Ali bilo bi vrijeme da završe supernatural |
![]() |
![]() |
![]() |
#5526 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Winchestere bi moga gledat još 10 sezona, zakon su. U zadnje 2 sezone je bilo epic momenata sa LARP zajebancijom i Feliciom Day ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 01.06.2014. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5527 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
GOT ![]()
![]() |
![]() |
#5529 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Iako sam znao što će se desiti iz knjige, ipak mi je na neki naćin žao ![]() Damn you George! ![]()
![]() |
![]() |
#5530 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
isplati li se počet hannibal gledat? btw, netko odgleda osmu epizodu GoT-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5531 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5534 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5536 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam skinuo knjige u PDFu, stavio na smartfon i polagano čitam kad nađem vremena. Trenutno na 4. knjizi (A Feast for Crows)
![]() |
![]() |
#5537 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5539 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ovaj doktor, hanibal, on je odma da willu za dorucak da pojede pluća od one šta je nabijena bila na jelena, ili san ja tu nešto krivo razumia? hahah Zadnje izmijenjeno od: cronicle™. 03.06.2014. u 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5541 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5542 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Fargo,pogledah 1.,moj naklon,to se traži,idemo dalje ![]()
![]() |
#5543 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pogledao sam spartacusa prvu sezonu. Prve dvije epizode sam si mislio.. jako loše. Međutim svakom epizodom sve bolje i bolje. Svidjelo mi se kako nema čekanja iduće epizode da se stvari riješe, sve se izdešava u toj istoj epizodi. Preporuka tko nije gledao, a da mu ne smeta krv, seks, nasilje. I say, bring it on! ![]() Zabava na nivou. Mi može netko objasniti koji redoslijedom je najbolje pogledati? Na imdbu se gubim, npr. upisem u trazilicu blood and sand i kliknem, a baci me na - spartacus - war of the damned. Zatim taj war of the damned ima 3 sezone(2010-2013), a postoji i drugi spartacus sa nazivom gods of the arena(2011). Koliko vidim sveukupno je 4 sezone? Čudno. Ako gledam godine, onda ide 2010 pa sve do 2014, s time da gods of war uskace po toj logici kao druga sezona u 2011.
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 06.06.2014. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
onako kako je snimljeno, nikako drugacije IMO. tj: 1. Spartacus: War of the Damned season 1 2. Spartacus: Gods of the Arena only season ![]() 3. Spartacus: War of the Damned season 2 4. Spartacus: War of the Damned season 3 a ako nisi odgledao prvu sezonu do kraja, samo se sjeti baciti komentarcic na posljednju epizodu prve sezone ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Hvala Burki!
![]() ![]() Pogledao sam do kraja prvu sezonu.
![]() |
#5546 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako ima koji hard core fan Suitsa, oće iduća sezona koja uskoro kreće opet bit podijeljena u dva dijela? Ako hoće ja je sigurno neću gledat dok ne izađu sve epizode ![]()
![]() |
#5547 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#5548 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U 56. godini umro je Rik Mayall - RIP http://www.index.hr/black/clanak/drz...na/752380.aspx
![]() |
#5549 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007