|
![]() |
#5521 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pital sam ga kak to da su tak jeftini ajfoni, kad mu je na njušci cijena oko 4 soma.. A on veli" pa mogu ti ga onda prodat za 4 soma" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5522 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Da ali nije on wallmart da ih dobija za 300€. Malo je to prejeftino. Opet da mu i naleti jeftino nema puno komada. Opet kazen ako radi za 100 kn na 3000 nije normalan.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5523 |
Premium
|
Ne znam, al kolko vidim firma se oglašava prek fejsa, a vidim da i on ima svoj fejs profil, a adresa je na netu okačena, koja je fora ak mu se skupi desetak ljudi koji je prevaril i dojdu mu pred kućni prag i ubiju boga u njemu, pa valda mu to nije u interesu il je fakat tak blesav ![]() A i da je nekog prevaril pročulo bi se to već.. Mislim da bi mu njuškalo ukinulo oglašavanje a i ona price stranica bi bila maknuta, a i zasipali bi mu inbox na fejsu prijetnjama ![]() |
![]() |
![]() |
#5525 |
Never Forgetti
|
#5526 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmm, tek sad vidim ovo. 2999 kn iPhone 6 64GB. Cijena je odlična, pa dali negdje ima netko neki rivju kupljenog proizvoda od njega? |
![]() |
![]() |
#5529 | |
Xulos :)
|
Ok, dvije stranice o sverceru telefona, ajmo nazad na temu Citiraj:
![]() |
#5530 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5531 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To je to. 8,2 je iPhone 6s ako se ne varam, a ne Plus verzija. Uostalom, ne vidim logike u tome da na jacem procu od iPad Aira ostave manje rama. Mada kod Applea logika definitivno ne postoji ![]() |
![]() |
![]() |
#5532 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Nadam se i ja vecem RAMu. Iako i dan danas, godinu dana sto imam 5s, odusevljen sam brzinom i stabilnoscu sustava, jedino me strah navikavanja na veci fon, posto mi je ovih cetiri inca na 5s taman. |
|
![]() |
![]() |
#5535 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo mojeg razgovora nakon narudžbe... JA: Evo posalo sam Vam mail danas, sa svim podacima, samo me zanima to plaćanje, znaći ja Vama platim i mogu odmah preuzeti robu ili trebam čekati 24 sata??? P.C.: Mail je zaprimljen, mi Vas pozovemo i Vi isti dan platite i nosite uređaj, a rok od 24 sata je da kad mi Vas pozovemo, imate 24 sata za doći po mobitel, jer ako ne dodjete kupiti, mobitel ima već novoga kupca, tolike su nam gužve. Razumijete? JA: Sve mi je jasno, da imate gužve, zanima me kako dugo se čekaju mobiteli (mjesec, dva) te od kud dolaze mobiteli??? P.C.:Mobiteli se u pravilu čekaju cca 10 dana, mobiteli su već uveženi u EU i radjeni su za tržište EU.
#5536 |
Premium
|
Cijene misteriozno skočile za 400kn ![]() http://www.price-cutters.info/apple-...4gb-3399.00-kn Ma to je neka zajebancija. Dali vi vidite također ovu veću cijenu na pozadini iPhonea 6? ![]() |
![]() |
![]() |
#5537 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Postovani, molim Vas napisite mi mail adresu preko koje ste narucili mobitel. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
#5538 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
+ dobije jos lovu za iPad mini ako bude apgrejdan na A8X/A9 ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
#5539 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Uhvatili ste se tog Price cuttera. Sve OK, no ako netko spuši lovu, samo nemojte da van ode reklama "to su mi rekli na PCE forumu i zbog tog foruma dam osto bez para" ![]() Pamet u glavu i leđa uza zid te oprezno naprijed. |
![]() |
![]() |
#5540 |
Premium
|
Pa zato nema plaćanja unaprijed, nego kad mi dođe mob. (treba jedno cca 10-ak dana da se uveze iz EU u HR po njihovom odgovoru) odlazim kod njih i na mjestu im plaćam i odmah uzimam mobitel i drugačije ne dolazi u obzir s moje strane... l.p.
#5546 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5547 |
Premium
|
Ja isto mogu napisat što i većina Vas da je tip isključio mob. telefon, oglasni su naravno obrisani, ali naravno ja uvijek kupujem takve stvari i preporučam osobnu primopredaju (ti meni robu, ja tebi pare) pogotovo za toliki iznos... Još jedino preostaje poziv na onaj njihov broj: 060-60 50 40, to ću pokušat u pon. pa javim...
#5548 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5550 |
Premium
|
@omerta Hebate koje cijene. Na baji max. 10$ za istu stvar. Na njušci isto smiješne cijene u odnosu na Elipso.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|