|
![]() |
#5491 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Oni starno ne znaju što rade jedni, a što drugi. Sad me zvalo iz prodaje da mi odobravaju raskid Sportskog HD ugovora i dali želim da ga odmah izgase ili do kraja mjeseca. Problem je da je taj isti Sportski HD paket izgašen prije 5 dana!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5492 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pozdrav ekipa! Imam ugovoren Bnet internet, ali pošto je u zgradi proveden ZAS (zajednički antenski sustav) otkopčali su me s ZAS-a (na reviziji u zajedničkim prostorijima u hodniku) i spojili Bnet direktno na kabel koji vodi u moj stan. S obzirom da je zgrada nova, prema dogovoru svih suvlasnika zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama, jer bi trebali štemati pločice ili po dužini cijelog hodnika provoditi kablove što ne dolazi u obzir. Prednost je što uz internet imam i TV (osnovnih 40-ak analognih i 12 digitalnih) koji zapravo nemam ugovoren a i ne plaćam ga. Pretpostavljam da sve i da hoću gledati normalnu DVBT nebih mogao jer mi je utičnica umjesto na ZAS spojena direktno na Bnet, ili sam u krivu? Što ako bih htio uvesti EvoTV preko CAM modula? Nakon automatskog pretraživanja programa imam gorenavedenih 40-ak analognih i 12 digitalnih (otvorenih) te još hrpu kodiranih programa. Dali bi ih mogao gledati preko CAM modula s Bnet karticom ukoliko bih umjesto interneta uzeo 2D paket s televizijom? LP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5493 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Znači da se ne nadam baš puno? Jao, ne volim sa šeprtljama imat puno posla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5494 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo TV ne možeš uvesti iz istog razloga, jer i za njega treba direktna antena na odšiljač( ili ZAS), a B-net ne možeš gledati preko CAM-a, jer nemaš njihovu karticu (koja ide u taj CAM) koja otključava te kanale. Karticu više ne možeš dobiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5496 |
Registered User
|
Teško bi mogao preko sobne antene. Treba mu bolji pogled na odašiljač tj. jači signal. Možda je dovoljno za dvb-t( uz poneku smetnju, pogotovo u mux-b), ali za Evo-tv je preslabo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5497 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5498 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A to ti moze prodajni predstavnik ponudit za novi prikljucak, a za produljenje ti nisam siguran. Znaci trebao bi ga pozvat doma, ali 99% sam siguran da mogu samo za novi prikljucak.
![]() |
#5499 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5500 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Kolega je tražio raskid jer mu nisu ponudili ništa slično, vrlo brzo je dobio poziv za tu tarifu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5501 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bar su meni tako. Zenska je odmah nazvala centralu, dala mi telefon i izbiflala mi je odmah tu pogodnost dvije godine u pola cijene ako produljim ugovor. Prodajni predstavnici i onaj broj za zadrzavanje korisnika mi nisu htjeli dat tu pogodnost. Tj, prodajni predstavnik je i htio ali bi onda morao raskidat postojeci ugovor, ugovorit novi i tada bi dobio novi telefonski broj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5502 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto je toliki problem s CAM-ovima i zašto ih se više ne može dobiti? Meni osobno STB uopće nije zanimljiv kao opcija, ne želim koristiti dva daljisnka za gledanje TV-a, a i ružno mi je imati zatrpani TV stalak. Imam TV na android operativnom sustavu i želim konzistentno iskustvo na TV sučelju bez da moram prebacivati na HDMI ulaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5504 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kako taj sustav radi, ali dali bih mogao kupiti polovnu karticu pa umjesto STB-a koristiti nju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5506 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5507 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 |
Registered User
|
Taj sustav radi ok, ali moraš imati tv koji to podržava. Na različitim markama TV-a se drukčije zove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5509 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5511 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@weedos Kod mnogih zgrada je tako napravljeno / riješeno, uglavnom jer je tako "jednostavnije" a i (napisao si sam) zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama. Kod novijih zgrada ili renoviranih stanova čak zna biti više priključaka za TV / Radio u stanu. Tada je svaki priključak doveden na odcjepnik. U toj situaciji jedan može biti na ZAS - u a drugi na Bnet mreži. Iskopčali su te sa ZAS - a jer si tražio jednu od Bnet usluga, oboje istovremeno ne može osim u navedenom primjeru gore. Dakle, znao si. Druga je sad stvar jesi li shvatio / jeli ti dobro objašnjeno šta podrazumijeva prespajanje na jedno ili drugo. Ne branim Bnet, ali očito ovo nisi shvatio. Nadalje nije uobičajeno da istovremeno koristiš više operatera istovremeno za istu vrst usluge. Primjera radi ne možeš dobiti / tražiti MaxTV i OptiTv istovremeno. E sad imaš više opcija: - za uvjete izlaska iz ugovora pogledaj isti detaljno, obično postoji neki probni period u kojem možeš odustati od usluge, kada taj period prođe izlaz iz ugovora nije jednostavan / jeftin - ako sam dobro shvatio / spominješ EvoTV, manje - više sve šta on nudi imaš i u ponudi Bnet - a vezano za TV kanale. Jedno od rješenja je da uzmeš i TV dio od Bnet - a, dio sada već imaš "otvoreno" jer "prolazi" zbog Internet usluge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5512 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Po cjeniku imaju u ponudi CA modul sa karticom (s time da je mjesečni najam modula+kartice 40 kn na odabrani paket) samo ne poznajem nikoga tko koristi njihovu uslugu pa da znam kakva je kvaliteta TV programa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 |
Registered User
|
Ne izgleda loše. S obzirom da je CAM oko 400 kn u dućanu ovo mi izgleda fer ponuda. Evo TV ima isto u ponudi mogučnost CAM-a. Kod njih se plača kartica 250,00 kn jednokratno, ali CAM moraš sam kupiti. Ovo od terrakoma mi izgleda bolje. E da hoče B-net ponuditi ovo, nebi se mislija ni tren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5514 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
U ponedjeljak sam na webu zatrazio da me kontaktira prodajn predstavnik. Kroz 15 min me nazvao lik, dogovorili 60/15 internet + prosireni TV paket za 188,50 kn. Jucer sve spojeno. Znaci u 3 dana od poziva do prikljucka. Sad se samo nadam da ce sve raditi kako treba i ja zadovoljan .
![]() |
#5515 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
dok čekam odgovor na mail zovnem ponovo prodaju, sada me usmjere na tel 1317 za postojeće korisnke. Tako mi lik kaže da zaista nema potrebe mjenjati recivere već ako i samo ako bude potrebno promjeniti modem. Nedugo zatim zove me Bnet, tehničar, u svezi moga mail i potvrđuje da nema potrebe dirati recivere, a možda niti modem ali izrićito ne recivere. Ja mu kažem da se zahvaljujem i da mi je to isto rekla prodaja na 1317 koje je ponovo napravila zahtijev, a i stavila napomenu da se TV ne dira. Reko super. Danas zove tetka za dogovr tehničara za promjenu modema, kažem ok, i onako ovlaš spomene promjenu recivera. Molim? Cijelu priču joj pričam i kaže ona nemre ništa jer na papiru piše zamjena i ona samo popunjava raspored tehničarima. Koje j....na firma. Ide mail na upravu jer rade budale od ljudi. Korisnik sam od prvog dana ali kako stvari stoje odoh ako treba i bez interneta. NIje problem više niti connaxa već principa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5516 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 | |
Registered User
|
Citiraj:
..mala digresija, prije par dana sam dobio novi ugovor na kojem uredno piše da ostaje SD prijemik i da nema zamjene recivera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5519 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Na žalost sa takvim načinom komunikacije (i poslovanja) dok ti tehničar ne dođe doma doista ne znaš što žele napraviti, ali će ti vjerojatno samo promijeniti modem za TC2700 i dići brzinu i to je to... a upravu zaboli quac za jednog nezadovoljnog korisnika dok imaju tisuće drugih ovaca za šišanje. Po meni je najisplativije ići na početno povećanje za 10 kn mjesečno jer ne moraš potpisati nikakav ugovor i možeš im kad ti se sprdne reći 'đenja ![]() PS. Samo ne znam kakav si novi "novi ugovor" dobivao, ja nisam dobio ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5520 |
Registered User
|
E da ponovo kontaktiram prodaju i oni se ponovo cude. Ponovo napisan zahtijev sa napomenim samo se mjenja modem. Ide saga dalje. Nevjerojatno mi je su dali ugovor kojeg se ne drze. Rekel sam da mi posalje tehnicara i da bum se s njime dogovoril al nije htijela jer njoj na nalogu pise to i to. Uglavnom javim dalje. Imam ugovor i trazim da po njemu postupe. Jasno mi je za Upravu ali trazim ocitovanje zasto je ugovor dan, potvrdjeno od strane tehnicara od prodaje a na nalogu drugo. Zanima me odgovor jer je Zakon podosta jasan. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: markotornic. 23.02.2017. u 21:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|