Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > A1
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2017., 14:16   #5491
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A ok my bad nisam vidio taj post. Replyao sam na reply sebi.
Uglavnom, čekam odgovore. Nakon postavljenih pitanja, došlo je do mucanja, zastajkivanja, brze promjene teme, isiljenog smijeha i tako to
Oni starno ne znaju što rade jedni, a što drugi. Sad me zvalo iz prodaje da mi odobravaju raskid Sportskog HD ugovora i dali želim da ga odmah izgase ili do kraja mjeseca. Problem je da je taj isti Sportski HD paket izgašen prije 5 dana!!!!!
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2017., 14:31   #5492
weedos
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Pozdrav ekipa!

Imam ugovoren Bnet internet, ali pošto je u zgradi proveden ZAS (zajednički antenski sustav) otkopčali su me s ZAS-a (na reviziji u zajedničkim prostorijima u hodniku) i spojili Bnet direktno na kabel koji vodi u moj stan. S obzirom da je zgrada nova, prema dogovoru svih suvlasnika zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama, jer bi trebali štemati pločice ili po dužini cijelog hodnika provoditi kablove što ne dolazi u obzir.

Prednost je što uz internet imam i TV (osnovnih 40-ak analognih i 12 digitalnih) koji zapravo nemam ugovoren a i ne plaćam ga. Pretpostavljam da sve i da hoću gledati normalnu DVBT nebih mogao jer mi je utičnica umjesto na ZAS spojena direktno na Bnet, ili sam u krivu?

Što ako bih htio uvesti EvoTV preko CAM modula? Nakon automatskog pretraživanja programa imam gorenavedenih 40-ak analognih i 12 digitalnih (otvorenih) te još hrpu kodiranih programa. Dali bi ih mogao gledati preko CAM modula s Bnet karticom ukoliko bih umjesto interneta uzeo 2D paket s televizijom?

LP.
weedos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2017., 14:49   #5493
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Oni starno ne znaju što rade jedni, a što drugi. Sad me zvalo iz prodaje da mi odobravaju raskid Sportskog HD ugovora i dali želim da ga odmah izgase ili do kraja mjeseca. Problem je da je taj isti Sportski HD paket izgašen prije 5 dana!!!!!
Znači da se ne nadam baš puno? Jao, ne volim sa šeprtljama imat puno posla...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2017., 15:50   #5494
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Citiraj:
Autor weedos Pregled postova
Pozdrav ekipa!

Imam ugovoren Bnet internet, ali pošto je u zgradi proveden ZAS (zajednički antenski sustav) otkopčali su me s ZAS-a (na reviziji u zajedničkim prostorijima u hodniku) i spojili Bnet direktno na kabel koji vodi u moj stan. S obzirom da je zgrada nova, prema dogovoru svih suvlasnika zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama, jer bi trebali štemati pločice ili po dužini cijelog hodnika provoditi kablove što ne dolazi u obzir.

Prednost je što uz internet imam i TV (osnovnih 40-ak analognih i 12 digitalnih) koji zapravo nemam ugovoren a i ne plaćam ga. Pretpostavljam da sve i da hoću gledati normalnu DVBT nebih mogao jer mi je utičnica umjesto na ZAS spojena direktno na Bnet, ili sam u krivu?

Što ako bih htio uvesti EvoTV preko CAM modula? Nakon automatskog pretraživanja programa imam gorenavedenih 40-ak analognih i 12 digitalnih (otvorenih) te još hrpu kodiranih programa. Dali bi ih mogao gledati preko CAM modula s Bnet karticom ukoliko bih umjesto interneta uzeo 2D paket s televizijom?

LP.
B-net pušta u svom signalu i dvb-t signal mux-a, ali to ti je nepotrebno kad imaš u TV dvb-c tuner preko kojeg otvaraš 12 digitalnih naših kanala. Direktni dvb-t ne možeš više hvatati, jer je isključen ZAS. Za to ti je potrebna direktna antena, ali kako sam već napisao to ti je sad nepotrebno.
Evo TV ne možeš uvesti iz istog razloga, jer i za njega treba direktna antena na odšiljač( ili ZAS), a B-net ne možeš gledati preko CAM-a, jer nemaš njihovu karticu (koja ide u taj CAM) koja otključava te kanale. Karticu više ne možeš dobiti.
Staro 21.02.2017., 15:58   #5495
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
A mozda covjek oce preko sobne antene spojiti EvoTV.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2017., 16:06   #5496
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Teško bi mogao preko sobne antene. Treba mu bolji pogled na odašiljač tj. jači signal. Možda je dovoljno za dvb-t( uz poneku smetnju, pogotovo u mux-b), ali za Evo-tv je preslabo.
Staro 21.02.2017., 16:44   #5497
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp

DiRT's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
3D paket (50mbps) kod njih dobiješ za 135kn na 24 mjeseca preko prodajnog predstavnika, pa si izračunaj ovih 119 12 mjeseci + 238 12 mjeseci
Kako dobit ovaj 3D paket za 135kn/24mj, pojasni mi shemu. Sad planiram produljit za 199kn...

PC:

CPU: Intel Core i7-7700
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: ASUS Dual Radeon RX 6650 XT OC Edition 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB), Samsung 970 EVO Plus (2TB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD20EZRZ (2TB)
PSU: Corsair 650W RM650, 2019, 80 PLUS Gold
KUĆIŠTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

Externi HDD/SSD:
Seagate Basic Portable Drive (1TB)
WD My Passport (1TB)
WD My Passport (2TB)
WD Elements (2TB)
Verbatim Vx500 (240GB)
Silicon Power PC60 (240GB)
Kingston XS1000 (1TB)

MONITOR (TV):
Dell G2724D + Dell U2414H
Samsung UE55NU8002TXXH
Samsung QE43Q60AAUXXH
Philips 43PUS8506/12

TIPKOVNICA:
Logitech K800 Illuminated

MIŠ:
Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries QcK Edge - Medium
Logitech MX Master 3 Black
Logitech MX Master 2S Bluetooth Edition Graphite
Logitech M590 Silent

ZVUČNICI:
Logitech Z-5500 (S/PDIF) + Logitech Bluetooth Audio Receiver
MAGNAT Monitor Supreme 202 Black 2-way bass reflex bookshelf speakers
MAGNAT Monitor Supreme Center 252 Mocca

SLUŠALICE:
Logitech Zone Vibe 100
Samsung Galaxy Buds3 Pro
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro
Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition
Mi True Wireless Earbuds Basic 2
Sennheiser CX 3.00
AKG Samsung Galaxy Earbuds
AKG Y500 Wireless

MOB:
Samsung Galaxy S7 Black, 4/32GB +
Samsung microSDXC 64GB EVO+
Samsung Galaxy S10e Black, 6/128GB +
Samsung microSDXC 256GB EVO+
Huawei P50 Pro Golden Black, 8/256GB
Samsung Galaxy A55 5G Awesome Navy, 8/256GB
Samsung Galaxy S24+ Onyx Black, 12/256GB

LAPTOP:
(Lenovo ThinkPad E560)
CPU: Intel Core i3-6100U
MBO: -
GPU: Intel HD Graphics 520
RAM: 2x4GB DDR3L 1600MHz
SSD: Kingston A400 480GB
OSTALO: 15.6-inch HD TN

PC POSAO:
(HP Z2 Tower G9 Workstation)
CPU: Intel Core i7-14700K
MBO: HP 895C
GPU: Nvidia RTX A2000 12GB
RAM: 1x16GB DDR5
SSD: Samsung 512GB
HDD: WD 2TB
MONITORI: 2 komada HP Z27 27-inch 4K UHD
PERIFERIJA: Logitech K750 Solar, Logitech MX Master 3 Graphite + Logitech MX Master 2S Bluetooth Edition Graphite

(HP Z2 Tower G4 Workstation)
CPU: Intel Core i7-8700K
MBO: HP 8455
GPU: Nvidia Quadro P2200 5GB
RAM: 1x16GB DDR4
SSD: Samsung 512GB
HDD: WD 1TB

LAPTOP POSAO:
(Apple MacBook Air 13.6-inch M2 8/256GB MLXY3CR/A Silver)

(HP EliteBook x360 1040 G11 2-in-1, 14-inch WUXGA Touchscreen, Intel Core Ultra 7 155H, 16GB LPDDR5x, Samsung 1TB PCIe Gen4 NVMe TLC M.2 SSD, Backlit Keyboard, Windows 11 Pro)

(HP ProBook 450 G7, 15.6-inch FHD, Intel Core i5-10210U, 8GB DDR4, Samsung 512GB NVMe M.2 SSD, MX250 Graphics, Backlit Keyboard, Windows 11 Pro)
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2017., 16:56   #5498
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A to ti moze prodajni predstavnik ponudit za novi prikljucak, a za produljenje ti nisam siguran. Znaci trebao bi ga pozvat doma, ali 99% sam siguran da mogu samo za novi prikljucak.
Staro 21.02.2017., 17:04   #5499
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Kako dobit ovaj 3D paket za 135kn/24mj, pojasni mi shemu. Sad planiram produljit za 199kn...
Bojim se da neces uspijeti produljiti ugovor za 199 kn, kazu u B.net-u da postojeci korisnik mora uz osnovni digitalni uzeti i jos jedan paket npr. prosireni i onda te na 24 mj. dodje 248 kn.
Staro 21.02.2017., 17:11   #5500
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Ovisi o tome da li ti je istekao ugovor. Ako je, a želiš ga obnoviti, ne mora biti novi priključak, možeš to dobiti.
Kolega je tražio raskid jer mu nisu ponudili ništa slično, vrlo brzo je dobio poziv za tu tarifu.
schetz je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2017., 17:11   #5501
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Otidji direkt na prodajno mjesto, zatrazi raskid ugovora i ponudit ce ti.
Bar su meni tako. Zenska je odmah nazvala centralu, dala mi telefon i izbiflala mi je odmah tu pogodnost dvije godine u pola cijene ako produljim ugovor.

Prodajni predstavnici i onaj broj za zadrzavanje korisnika mi nisu htjeli dat tu pogodnost. Tj, prodajni predstavnik je i htio ali bi onda morao raskidat postojeci ugovor, ugovorit novi i tada bi dobio novi telefonski broj.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2017., 17:14   #5502
weedos
Premium

Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
B-net pušta u svom signalu i dvb-t signal mux-a, ali to ti je nepotrebno kad imaš u TV dvb-c tuner preko kojeg otvaraš 12 digitalnih naših kanala. Direktni dvb-t ne možeš više hvatati, jer je isključen ZAS. Za to ti je potrebna direktna antena, ali kako sam već napisao to ti je sad nepotrebno.
Evo TV ne možeš uvesti iz istog razloga, jer i za njega treba direktna antena na odšiljač( ili ZAS), a B-net ne možeš gledati preko CAM-a, jer nemaš njihovu karticu (koja ide u taj CAM) koja otključava te kanale. Karticu više ne možeš dobiti.
Hvala na odgovoru!

Zašto je toliki problem s CAM-ovima i zašto ih se više ne može dobiti? Meni osobno STB uopće nije zanimljiv kao opcija, ne želim koristiti dva daljisnka za gledanje TV-a, a i ružno mi je imati zatrpani TV stalak. Imam TV na android operativnom sustavu i želim konzistentno iskustvo na TV sučelju bez da moram prebacivati na HDMI ulaz...
Staro 21.02.2017., 17:18   #5503
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Zato jer vise ne daju STB prijemnike sa karticama, a u nove STB-e nejdu kartice.
Novi STB Kaon VM1200 ima mogucnost da se njegov daljinski koristi i za upravljanjem TV-ima.
Staro 21.02.2017., 17:28   #5504
weedos
Premium

Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Zato jer vise ne daju STB prijemnike sa karticama, a u nove STB-e nejdu kartice.
Novi STB Kaon VM1200 ima mogucnost da se njegov daljinski koristi i za upravljanjem TV-ima.
Nisam siguran kako taj daljinski radi, ali pretpostavljam da ne može biti bolji od originala.
Ne znam kako taj sustav radi, ali dali bih mogao kupiti polovnu karticu pa umjesto STB-a koristiti nju?
Staro 21.02.2017., 17:53   #5505
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

A di bi ju kupio i ko ce ti ju otkljucati, B.net, tesko.
Staro 21.02.2017., 17:56   #5506
weedos
Premium

Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
A di bi ju kupio i ko ce ti ju otkljucati, B.net, tesko.
Jel imam barem pravo na raskid ugovora s obzirom da su me iskopčali bez mog znanja s ZAS-a i sad zbog toga nisam u mogučnosti koristiti ništa drugo?!
Staro 21.02.2017., 18:57   #5507
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Citiraj:
Hvala na odgovoru!

Zašto je toliki problem s CAM-ovima i zašto ih se više ne može dobiti? Meni osobno STB uopće nije zanimljiv kao opcija, ne želim koristiti dva daljisnka za gledanje TV-a, a i ružno mi je imati zatrpani TV stalak. Imam TV na android operativnom sustavu i želim konzistentno iskustvo na TV sučelju bez da moram prebacivati na HDMI ulaz...
Zato jer preko kartice i CAM-a ti ne mogu prodati ostale interaktivne usluge. Snimalica,videoteka, itd...
Staro 21.02.2017., 18:58   #5508
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Citiraj:
Nisam siguran kako taj daljinski radi, ali pretpostavljam da ne može biti bolji od originala.
Ne znam kako taj sustav radi, ali dali bih mogao kupiti polovnu karticu pa umjesto STB-a koristiti nju?
Taj sustav radi ok, ali moraš imati tv koji to podržava. Na različitim markama TV-a se drukčije zove.
Staro 21.02.2017., 18:59   #5509
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Citiraj:
Jel imam barem pravo na raskid ugovora s obzirom da su me iskopčali bez mog znanja s ZAS-a i sad zbog toga nisam u mogučnosti koristiti ništa drugo?!
Možda bi ti to čak i prošlo, ako nije bio neki generalni dogovor (s predstavnikom stanara) da vas oni mogu isključiti sa ZAS-a.
Staro 21.02.2017., 19:36   #5510
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Nemaš pravo raskida.
Staro 21.02.2017., 20:02   #5511
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
@weedos
Kod mnogih zgrada je tako napravljeno / riješeno, uglavnom jer je tako "jednostavnije" a i (napisao si sam) zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama.

Kod novijih zgrada ili renoviranih stanova čak zna biti više priključaka za TV / Radio u stanu. Tada je svaki priključak doveden na odcjepnik. U toj situaciji jedan može biti na ZAS - u a drugi na Bnet mreži.

Iskopčali su te sa ZAS - a jer si tražio jednu od Bnet usluga, oboje istovremeno ne može osim u navedenom primjeru gore. Dakle, znao si.
Druga je sad stvar jesi li shvatio / jeli ti dobro objašnjeno šta podrazumijeva prespajanje na jedno ili drugo.
Ne branim Bnet, ali očito ovo nisi shvatio.

Nadalje nije uobičajeno da istovremeno koristiš više operatera istovremeno za istu vrst usluge.
Primjera radi ne možeš dobiti / tražiti MaxTV i OptiTv istovremeno.

E sad imaš više opcija:
- za uvjete izlaska iz ugovora pogledaj isti detaljno, obično postoji neki probni period u kojem možeš odustati od usluge,
kada taj period prođe izlaz iz ugovora nije jednostavan / jeftin

- ako sam dobro shvatio / spominješ EvoTV, manje - više sve šta on nudi imaš i u ponudi Bnet - a vezano za TV kanale.
Jedno od rješenja je da uzmeš i TV dio od Bnet - a, dio sada već imaš "otvoreno" jer "prolazi" zbog Internet usluge.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2017., 12:47   #5512
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Postoji li bilo kakva opcija da se izbjegne korištenje Bnetovog STB-a na Android televizoru? Vidim da nitko od TV providera više ne želi ni koristiti CI+ kartice, a svi njihovi STB-ovi su katastrofa. ...
Dižem malo stariji post, ali danas sam naletio na ponudu Terrakoma.
Po cjeniku imaju u ponudi CA modul sa karticom (s time da je mjesečni najam modula+kartice 40 kn na odabrani paket) samo ne poznajem nikoga tko koristi njihovu uslugu pa da znam kakva je kvaliteta TV programa.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2017., 14:00   #5513
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Ne izgleda loše. S obzirom da je CAM oko 400 kn u dućanu ovo mi izgleda fer ponuda. Evo TV ima isto u ponudi mogučnost CAM-a. Kod njih se plača kartica 250,00 kn jednokratno, ali CAM moraš sam kupiti. Ovo od terrakoma mi izgleda bolje.
E da hoče B-net ponuditi ovo, nebi se mislija ni tren.
Staro 23.02.2017., 15:48   #5514
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
U ponedjeljak sam na webu zatrazio da me kontaktira prodajn predstavnik. Kroz 15 min me nazvao lik, dogovorili 60/15 internet + prosireni TV paket za 188,50 kn. Jucer sve spojeno. Znaci u 3 dana od poziva do prikljucka.
Sad se samo nadam da ce sve raditi kako treba i ja zadovoljan .
Staro 23.02.2017., 15:49   #5515
markotornic
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor markotornic Pregled postova
znači ovako. Tražim samo povećanje brzine. cca 10 kn, zovu me i kažu da moraju mjenjati recivere. Ja kažem da je to glupost, da ne tebam nikakve HD programe, nove programe ili bilo kaj novo....samo želim veću brzinu. Preusmjeravaju me na tehničku podršku. Oni pak govore da nije jasno zašto treba mijenjati recivere i preusmjeravaju me na prodaju. Zovem ponovo prodaju i govorim isto da ne želim niakavo produženje ugovora HD... i ostalo već samo povećanje brzine. Oni me sada ponovo preusmjeravaju na tehničku službu, ponovo ista priča Neki lik kaže da pričekam, nakon nekoliko minuta kaže da pojma nema i da napišem upit emailom. Govorim da mi daju nekoga odgovornoga, naravno prije dođem do Trumpa. Pišem upit i ovo je odgovor;

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na poslanoj e-pošti.

Radi kompatibilnosti oba uređaja (međusobno su spojeni) potrebna je promjena TV recievera kako bi usluga nesmetano funkcionirala.

S poštovanjem

Mario Bilić
Odjel korisničke podrške

Pitam koje vražje kompatibilnosti i koje usluge, samo želim veću brzinu. Ne želim generički odgovor. Ponovo pišem mail i napominjem da želim detaljan odgovor jer sam i u IT industriji i teh sam struke i da slobodno opiše što se s čim i koje i kako kolje tj nije kompatibilno. Čekam odgovor.
Naravno sve ovo radim radi connaxa kojeg želim zadržati.
S druge strane kažem liku na SZK da ako želim da mi sve uzmu da mi je boje otkazati uslugu, uzeti na ženu te dobiti bolje uvjete i brzinu. Pa kaj misli da sam blentav da pristanem na ove uvijete. Lik šuti, veli, nemre mi pomoći.

E da mislil sam na Tcom optiku.
update
dok čekam odgovor na mail zovnem ponovo prodaju, sada me usmjere na tel 1317 za postojeće korisnke. Tako mi lik kaže da zaista nema potrebe mjenjati recivere već ako i samo ako bude potrebno promjeniti modem. Nedugo zatim zove me Bnet, tehničar, u svezi moga mail i potvrđuje da nema potrebe dirati recivere, a možda niti modem ali izrićito ne recivere. Ja mu kažem da se zahvaljujem i da mi je to isto rekla prodaja na 1317 koje je ponovo napravila zahtijev, a i stavila napomenu da se TV ne dira. Reko super. Danas zove tetka za dogovr tehničara za promjenu modema, kažem ok, i onako ovlaš spomene promjenu recivera. Molim? Cijelu priču joj pričam i kaže ona nemre ništa jer na papiru piše zamjena i ona samo popunjava raspored tehničarima. Koje j....na firma. Ide mail na upravu jer rade budale od ljudi. Korisnik sam od prvog dana ali kako stvari stoje odoh ako treba i bez interneta. NIje problem više niti connaxa već principa
markotornic je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2017., 16:15   #5516
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
U ponedjeljak sam na webu zatrazio da me kontaktira prodajn predstavnik. Kroz 15 min me nazvao lik, dogovorili 60/15 internet + prosireni TV paket za 188,50 kn. Jucer sve spojeno. Znaci u 3 dana od poziva do prikljucka.
Sad se samo nadam da ce sve raditi kako treba i ja zadovoljan .
Dali si novi B.net korisnik ili si postojeci korisnik.
Staro 23.02.2017., 16:33   #5517
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Novi korisnik.
Staro 23.02.2017., 17:15   #5518
markotornic
Registered User

Citiraj:
update
dok čekam odgovor na mail zovnem ponovo prodaju, sada me usmjere na tel 1317 za postojeće korisnke. Tako mi lik kaže da zaista nema potrebe mjenjati recivere već ako i samo ako bude potrebno promjeniti modem. Nedugo zatim zove me Bnet, tehničar, u svezi moga mail i potvrđuje da nema potrebe dirati recivere, a možda niti modem ali izrićito ne recivere. Ja mu kažem da se zahvaljujem i da mi je to isto rekla prodaja na 1317 koje je ponovo napravila zahtijev, a i stavila napomenu da se TV ne dira. Reko super. Danas zove tetka za dogovr tehničara za promjenu modema, kažem ok, i onako ovlaš spomene promjenu recivera. Molim? Cijelu priču joj pričam i kaže ona nemre ništa jer na papiru piše zamjena i ona samo popunjava raspored tehničarima. Koje j....na firma. Ide mail na upravu jer rade budale od ljudi. Korisnik sam od prvog dana ali kako stvari stoje odoh ako treba i bez interneta. NIje problem više niti connaxa već principa

..mala digresija, prije par dana sam dobio novi ugovor na kojem uredno piše da ostaje SD prijemik i da nema zamjene recivera.
Staro 23.02.2017., 19:31   #5519
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
..mala digresija, prije par dana sam dobio novi ugovor na kojem uredno piše da ostaje SD prijemik i da nema zamjene recivera.
Pa sad smo se vratili na ono moje da telefonom govore jedno, na mail odgovore drugo, a tehničar napravi nešto treće

Na žalost sa takvim načinom komunikacije (i poslovanja) dok ti tehničar ne dođe doma doista ne znaš što žele napraviti, ali će ti vjerojatno samo promijeniti modem za TC2700 i dići brzinu i to je to... a upravu zaboli quac za jednog nezadovoljnog korisnika dok imaju tisuće drugih ovaca za šišanje.

Po meni je najisplativije ići na početno povećanje za 10 kn mjesečno jer ne moraš potpisati nikakav ugovor i možeš im kad ti se sprdne reći 'đenja

PS. Samo ne znam kakav si novi "novi ugovor" dobivao, ja nisam dobio ništa.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2017., 19:52   #5520
markotornic
Registered User

E da ponovo kontaktiram prodaju i oni se ponovo cude. Ponovo napisan zahtijev sa napomenim samo se mjenja modem. Ide saga dalje. Nevjerojatno mi je su dali ugovor kojeg se ne drze. Rekel sam da mi posalje tehnicara i da bum se s njime dogovoril al nije htijela jer njoj na nalogu pise to i to. Uglavnom javim dalje. Imam ugovor i trazim da po njemu postupe. Jasno mi je za Upravu ali trazim ocitovanje zasto je ugovor dan, potvrdjeno od strane tehnicara od prodaje a na nalogu drugo. Zanima me odgovor jer je Zakon podosta jasan.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: markotornic. 23.02.2017. u 21:03.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno