|
![]() |
#5461 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
Nego dosta OT-a. Takodjer sam pogledao Iron Man 2 u kinu i meni je film zabavan. Nisam ocekivao neki dubokoumni film, zaplet ili sto vec i ima dosta smijesnih scena.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5462 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Nego, meni je baš dobro sjela: Scarlett Johansson Uf, mama mia, tak sam se miškoljio na stolcu ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5463 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Iron Man 2 sam pogledao neki dan i mogu reci da mi je film bolji od prvog dijela, od cinizma downey jr-a , auta, skarlet ![]() ![]()
![]() |
#5464 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5465 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Edge of Darkness (2010) Ne znam, očekiva sam više, Gibson u ulozi osvetnika mi je malo premekan, puno je psihologije, malo nasilja te sam scenarij ima podosta rupa. Al ajde, može proć, Winstone je odličan, Gibson standardno dobar, taman onako kako kaže IMDB, nekakav 6.5/10.
![]() |
#5466 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pogledo i ja iron man 2 u cinestaru u Zagrebu mogu reci da mi je film bolji od prvoga dijela sto je i dijelom zasluzan AC/DC soundtrack kada je poceo film skoro mi je glava pukla kada je ova scena pocela odlicno ozvucenje http://www.youtube.com/watch?v=6o1wind1iUc a ona scena sa raketom(kineticka energija) doslovno smo se kidali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5467 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Solomon Kane - Dobar film,uživao sam.Priča na mjestu,gluma solidna,glavni glumac odličan.Dobri efekti,mjestimčno pretjerano sa efektima i tako.Uglavnom,uživao sam. 6,5/10
![]() |
![]() |
#5468 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Osim toga pogledao sam Daybreakers http://www.imdb.com/title/tt0433362/ i The Road http://www.imdb.com/title/tt0898367/ Svi su mi za barem 7.5/10
![]() |
![]() |
#5469 |
Guest
|
Pogledao http://www.imdb.com/title/tt0478090/ Malo duže traje, ali je dobar dokumentarac ![]() Pogledao još http://bluray.highdefdigest.com/3096...watchthis.html Nije loše. Ali trebaš biti fan Up In Smoke-, Next Moviea i Nice Dreamsa. A čeka se ovo http://www.youtube.com/watch?v=___qZy_p04o http://www.youtube.com/watch?v=HmjcFBquzo4 http://www.youtube.com/watch?v=kihFOprXrsk |
![]() |
![]() |
#5470 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Lynch vikend. Jucer pogledo Blue velvet Čudan i morbidan film (a koji s lynchom nije beside straight story ![]() ![]() Danas Mulholland Drive i mogu reć da mislim da sam uspio skuzit dosta toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5472 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5473 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Tanin no kao/The face of another - japanski film iz '66 u reziji Hiroshija Teshigahare. Bavi se psihickim stanjima covjeka kojem je lice unakazeno u nesreci na radu, uglavnom vrlo zanimljiva tema i pitanja koja se namecu u filmu. Odlicno snimljeno, ovo je prvi Teshigaharin film koji sam gledao i cini se odlican redatelj. District 9 - vrlo solidan SF, pogotovo kada se uzme u obzir budzet sa kojim je snimljen. Ali ipak, ne spada mi u kategoriju filma godine ili remek djela kako su ga znali opisivati. A beautiful mind - ovo ste svi vec vjerojatno gledali. Film me odusevio kao i gluma Russela Crowea koja je bila za oscara. Svakako pogledati. A man called horse - tako, nista posebno iz danasnje perspektive...ali vjerujem da je film bio nesto novo kada se pojavio, sa pomalo psihodelicnim scenama vizija i pricom iz kuta indijanaca je odudarao od dotadasnjih vesterna. A Man for All Seasons - Engleska u 16. stoljecu, film sa Thomasom Moreom kao glavnim likom bavi se događajima vezanim uz Henrikovo nastojanje da raskrsti sa Rimom jer mu Papa ne zeli odobriti razvod. Koga zanima tematika vjerujem da ce mu se svidjeti i film (ostalima bi mogao biti na momente dosadan), Paul Scofield je odlican u ulozi Thomasa Morea za sto je nagrađen i oscarom. 5150, Rue des Ormes - hm hm, ovo mi je u skladu sa IMDB ocjenom (7), s tim da ima odlicnih momenata, ali bome ima i onih koji zivciraju (postupci glavnog lika). Vrlo dobar francuski triler/horor (vise triler), nije remek djelo, ali po meni ok za pogledati. Sleepy Hollow - solidan film Tima Burtona, koji ipak ne obara s nogu. A fish called Wanda - nikako da pogledam ovo, a svako malo je na tv programu, uglavnom odlican i vrlo zabavan spoj izmedju krimica i komedije, odlicna glumacka postava koja je jako dobro odradila posao. UP - vrlo dobar crtic, slazem se sa komentarima koji kazu da mu je prvih pola sata najjace. pogledati. A matter of life and death - odlican film sa Davidom Nivenom u glavnoj ulozi. Pomalo neocekivan zaplet, pogotovo kada se uzme u obzir godina kada je snimljen ('46.) A midnight clear - Meni odlican WWII antiratni film, gluma na visini, pogledati. A place in the sun - napravljen prema romanu Americka tragedija, koji sam citao vec prije. Malo prerazvuceno kada znas kraj i radnju, ali rekao bih da je dobro prenesena atmosfera iz romana. Osvojio 6 oscara, medju ostalima i onaj za najbolju reziju. Orphan - procitao sam dosta pozitivnih komentara na ovaj film, ali me ipak razocarao i potvrdio moju teoriju da IMDB ocjene treba uzimati sa velikom rezervom kada je rijec o novim filmovima. Uglavnom, film je predvidljiv, vec iz samog covera i zanra filma jasno je o cemu se otprilike radi, postupci nekih likova su predvidljivi i klisejizirani. Jos veci problem od toga su mi predstavljale rupe u radnji preko kojih jednostavno nisam mogao preci do kraja filma. Kao pozitivnu stvar naveo bih zanimljivo objasnjenje cijele price na kraju filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5474 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5475 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#5476 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledat Fantastic Four 1. i 2.dio. Ocjena 6-7/10 Visoka ocjena zbog humora. Ali sam film naginje više 6/10. Dobar filmek za one koji vole mješavinu Sc-Fi i Fantasya.
![]() |
#5479 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5480 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5481 |
Guest
|
Defendor da je parodija na superheroje? Nikako ![]() Meni odličan i originalan film. Za razliku od recikliranje dobro poznatih likova super mi je sjeo! |
![]() |
![]() |
#5482 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Inače zadnje odgledano Kickass: ocjena kickass, 9/10, humor akcija i zajebancjia
![]() |
![]() |
#5483 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5484 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
McG ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5485 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5487 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Inače preporuka za The New Daughter http://www.imdb.com/title/tt0951335/ solidan hororac sa Costnerom 7/10
![]() |
![]() |
#5488 |
Guest
|
Pogledao Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans http://bluray.highdefdigest.com/2783...nant_2009.html Meni baš dobar filmek ![]() |
![]() |
![]() |
#5489 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao Solomon Cane. Nemam pojma. Dobar film za pustiti mozak na pašu. U priči ima miljardu rupa. Ako imate pametnijeg posla nemojte gledati ovaj film. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5490 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pogledao Daybreakerse,konačno jedan vampire film osvjezavajuce ideje,malo lošje egzekucije al opet fora pogledat ako nemate pametnijeg posla! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|