|
![]() |
#5462 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Previše? Za iPhone je to dosta povoljno.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5464 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5466 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5468 | |
Premium
|
Citiraj:
Glavna razlika između OEM i originala je u tome što OEM u pravilu dolaze bez plastičnog profila za prednju kameru (što je poprilično zahtjevno centrirati/zaljepiti bez oštećenja vidnog polja kamere) i mrežice za slušalicu. Što se tiče kvalitete gotovo su jednaki, s tim da OEM najčešće imaju malo "hladnije" boje. |
|
![]() |
![]() |
#5469 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Code:
Original equipment manufacturer
![]() |
#5470 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
OEM ili drito iz Preduzeća koje za Epl proizvodi, sve ostalo su zamjenski.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5471 |
Premium
|
Svi znamo da nisu originali, već dobre kopije. OEM keyword koriste samo za isticanje na ebayu i sličnim trgovinama. Znam što govorim jer pred sobom imam upravo 6 komada za 5s (originali) i 1 OEM i evidentno je da su originali identični dok OEM (sa ebaya) odskače po pitanju temperature boja. Zadnje izmijenjeno od: RascaL. 04.08.2015. u 22:43. |
![]() |
![]() |
#5472 |
Never Forgetti
|
Je li ko kupova kabele za iPhone 5/6 a da su kvalitetni i valjaju (naravno original bi bio plus) na ebaji? AKo imate preporuku pisite tu, nebi tio punit marzu ovima u RH.
#5473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://pages.ebay.com/link/?nav=item...obalID=EBAY-US Ja kupio ova 2 Za sad radi ko orginal na 6+ i 5 |
![]() |
![]() |
#5476 |
Datum registracije: Dec 2006
|
trazite Belkin kablove, vjerovatno nisu original, ali evo meni 2 traju vec godinu dana. Puno su deblji i kvalitetniji od onih obicnih bijelih sto izgledaju kao original. Mislim da je cijena oko 20-30 kn
#5477 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Uzeo sam ja kao onu gold standard, sa duplo većim kapacitetom. Ali moš mislit, drži normalno cijeli dan, i po mojoj procjeni je negdje na razini OEM nove baterije... |
![]() |
![]() |
#5478 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#5479 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP6s će biti predstavljen 09.09. http://thenextweb.com/apple/2015/08/...n-september-9/
#5480 |
Never Forgetti
|
I kojih par kabela da uzmen? Plan je bar 3 komada, a da se ne zajeben. Bio san kupio neke u Alo Alo ali su prdnili nakon 5 punjenja...
#5482 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Naravno da vrijedi. Ako na Mobitel koji danas vrijedi skoro 2500kn nisi vrijedan stavit bateriju od 250kn onda ne znam što bi rekao. A pored toga, dobio biš sigurno i neku garanciju. |
![]() |
![]() |
#5484 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#5485 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Jel se zna dal buju konačno podebljali memoriju? Osječa se nedostatak sa sve jačim aplikacijama.
![]() |
#5486 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
A9 navodno ide, a A8X u ipadu je 3xCore i 2GB RAMa, tako da tesko mogu losije od toga napravit. PLUS androidi grabe prema 4GB pa stvarno moraju nesto novo izbaciti...
![]() |
#5487 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
A ko da je bitno sta androidi imaju, njima je i 4GB pre malo jer je optimizacija za*urac, imaju i octa core pa opet imenik pali 3 sekunde a kameru 5 (nakon pol godine koristenja) ![]()
#5489 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Problem kod iPhonea je sto tih 1GB vise nije dovoljno. Jos od iOS-a 7 je tako. Nisam uzimao sesticu bas radi tih mizernih 1GB rama. Odlucio pricekati 6s, i sad mi je drago zbog toga. Sto se proca tice, cak i da ostave proslogodisnji ne vidim problem (iako naravno to nece napraviti). Jer isti radi fantasticno. Cak i ovaj na 5s je odlican. |
|
![]() |
![]() |
#5490 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Druga stvar je, nema isusove optimizacije koja moze par desktop tabova nagurat u 1GB i da sve ostalo radi. U tome je problem. RAM je dobar, RAM je tu da se koristi, i na kraju krajeve da stoje stare stvari u RAMu i da je brze dostupno kad ponovo triba. Imas usporedbe na netu iPad Air 2 i starije generacije pa baci oko. Opet iOS9 ce bit dosta "ispod haube" podesen, ali svejedno 1GB (ili vise RAMa) dodatno je svakako dobar bump. Iskreno 6 bi tesko kupio da nije bio 4.7", a 6S cu jos teze kupit ako ne bude ozbiljan BUMP. To sta si naveo nakon godinu mogu potvrdit jer iman S5. Oba su od dana kupovine stock i samo apgrejdani. S tim da iPhone ima backup koji se vuce jos od 5ice. I mrzin radit reset.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|