|
![]() |
#5432 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5433 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Tako je, količina i frekvencija nadogradnji ne podrazumijeva kvalitetu, bitno je da postoji dobar-bugfree službeni rom. Sve ostalo je manje bitno. |
![]() |
![]() |
#5434 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Opet je zgodno kad ti nadogradnje donesu nešto bolju i bržu kameru, bolji mikrofon, plavu ledicu za obavijesti... Da ne govorim o boljem sučelju (nove generacije UI-ja) a pogotovo o prelasku na android 4.4 i 5.0
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5435 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5436 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
#5437 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5439 |
Premium
|
Razvoj situacije postaje smiješan, MIUI beta testeri odlaze jer prijavljuju bugove, a developeri ništa ne rješavaju ![]() http://en.miui.com/thread-101636-1-1.html |
![]() |
![]() |
#5440 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5443 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma budale, sta reci.. Umjesto zaposljavanja dodatnih developera, oni svakih nekoliko mjeseci nastancaju tonu novih telefona, televizora, rutera i kuhinjskih vaga. Cemu to udaljavanje od izvorne ideje.. Moram priznati da niti malo ne zavidim shadowu, jer ja na Mi3 zaista nemam nekih velikih problema, na MIUI sam se naviknuo i odlicno mi je legao. Ali dva puta bih razmislio dali bih uopce razmatrao Xiaomi prilikom sljedece kupovine mobitela... |
![]() |
![]() |
#5444 |
Premium
|
Ali prodaja hardvera im ide ko luda, valjda popizdili kinezi za gadgetima raznim ![]() Pogledajte samo kojim tempom izlaze novi modeli mobitela, a gdje su TV, routeri, miband, sad ove kuhinjske vage, pročišćivači zraka,... nema di nisu zagrizli. Bokte, inteligentna utičnica kojom upravljaš daljinski: http://en.miui.com/thread-70837-1-1.html Negdje je moralo početi pucati, zasad je to softverski dio, pogotovo u donjem domu. Osim toga, koliko čitam Xiaomi apsolutno ništa ne ulaže u reklame, vele na forumu da su manekeni koji su na reklamama u biti zaposlenici ![]() MIUI Developeri su čini mi se isto tako, entuzijasti, ekipa klinaca koji se tu uče raditi. Dok su imali dva telefona ukriž, lako je bilo miui održavati, a gle sad ![]() S druge strane, vidjelo se kad su krenuli na Indijsko tržište da tamo nisu baš samo tako prošli, odmah se krenuo krpati redmi 1S koji je tamo bio jedan od udarnih proizvoda, novi romovi, optimizacije, otvaranje krenel sourceova. Koliko ja kužim, tamo drmaju Micromax i ekipa i morali su biti konkurentni. A ne budu propali, to sigurno, ali počeli su fušariti, kaj nije redmi 2 izašao s 1GB memorije i onda su skužili da se neće prodavati ko vruće kifle pa se odjednom nabrzinu najavljuje model s 2GB. Pa koja to firma još tako radi? Ali, ne budu propali, to signurno, samo su izrasli dovoljno da se mogu početi zajebavati ko i svi ostali veliki proizvođači. Ajmo tražit dalje tko je među kinezima novi xiaomi, tko će početi davati najbolji bang for the buck :-) |
![]() |
![]() |
#5445 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Stvar jr u tome da imate 90% korisnika koji nisu zahtjevni i njima xiaomi i sl odgovaraju zbog kvalitete izrade i kupovati ce ih sve vise |
![]() |
![]() |
#5446 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Jep, kao meni. Mi2S, pa Mi3, curi kupio Mi4. Nakon dugo godina u iPhone only taboru, moram reći da sam prilično (ako ne i apsolutno) zadovoljan. Dvije godine u Xiaomi taboru, heavy use u poslovne svrhe, telefon, mailovi, nemrem reć da imam ikakvu zamjerku...
#5447 |
Registrirao User
|
Coolpad F1 i F2 mobiteli dobivaju i android 5.1
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5449 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
ekipa, imal sta dobro a jeftino ![]() u prijevodu, treba mi neki fon, bar 4.5 incha, i dobra baterija. ostalo nebitno. imam u vidu tcl s720 koji mi je prosao kroz ruke, sad je u tetka, pa se mislim ili to ili ima, ipak, i nesto bolje? nisam bas nesto aktivan na ovu tematiku zadnjih tjedana pa sam se malo pogubio. bilo bi dobro do nekih 120 eura, ako moze iz eu skladista. i da, da ima hrvatski jezik tenkju |
![]() |
![]() |
#5450 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
A što je falilo tcl s720? Mislim da nema bolje za 108USD sa Coolicoola (uračunato osiguranje od PDV i carine) |
![]() |
![]() |
#5452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5453 |
Registrirao User
|
Imaju i Miui v6 redovita izdanja ![]() Kladim se da su manje bugovita nego u redmija ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 11.04.2015. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#5456 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Koji je Samsung otprilike u rangu Lenovo A8 A806? Ima li još neka stranica osim gsmarena za usporedbu specifikacija? |
![]() |
![]() |
#5457 |
Premium
|
Možda galaxy A5, al ima slabiji procesor i grafičku..
#5458 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Prednosti Lenova: brži procesor i veća baterija. Prednosti S3: apt-X, MHL, Gorilla Glas, NFC, kompas, barometar, bolji fotić i amoled ekran. |
|
![]() |
![]() |
#5459 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5460 |
Premium
|
Slažem se, jedino kaj nije navel cijenu kao parametar pa to nisam ni uzimal u obzir.. al kad već spominješ na njuški je oko dvije stotke skuplji od lenova.. ![]()
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 12.04.2015. u 21:50. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|