|
![]() |
#5432 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozdrav ekipa! Trebam savjet u vezi kupovine mobitela ![]() Znači kupujem neki polovnih do nekih 900-1000kn... Najvažnije je da bude android, ne veće od 4,3'' i da ima jaku bateriju. (baterija mi je ubiti najvažnija) Ne treba imat 4 jezgre,2gb rama i sl. Koristim ga isključivo za whatsapp,mail i pročitati novine..... Što da gledam? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5433 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Dvoumim izmedju lg l90 i samsung galaxy core lte. mob je za frendicu. Lg je u njuski nov 1200kn a sams 900kn. Znam da svaki vrijedi kolko pise ali objektivno nemrem odluciti kaj da joj uzmem.. sugestije? Usporedba http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=6100 |
![]() |
![]() |
#5435 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5436 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Problema su dva; modeli su poprilično stari (2012.) i ostali su na Androidu 4.0 tj. 4.1, a druga stvar, nije ih baš lako naći kod nas, iako je baš kolega pred 2 mjeseca imao novoga takvog za prodaju. Od ostalog, možda eventualno Sony Xperia Z1 compact. Doduše, treba se protegnuti financijski. Na njuški je trenutno jedan za 1.450kn još da se spusti malo.. Iako mi se čini kao overkill za tvoje potrebe. p.s. 4.3" je teško naći, kreni na veće ekrane, kao što sam i sam morao ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5437 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#5439 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#5440 |
Banned
|
kupuje se u hrvatskoj a lg l90 je najuži izbor, ovaj samsung mi se sviđa jer ja sa samsungom radim kaj hoću, odmah ga rootam, dok sa LG-jem ima malo više problema.. vidim da LG-jeva baterija dosta dulje drži i malo je veći. svaka sugestija je dobrodošla. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5441 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Još jednom - L90. Nije tvoj mob nego od frendice, if ain't broken don't fix it. Osim ako ti se sviđa frendica pa onda tražiš način da češće budeš s njom - onda uzmi najjeftinije smeće koje ćeš popravljati svako malo ![]() Ako treba mobitel s kojim će frendica imati što manje problema i koji će se koristiti za osnovne potrebe - i dalje smatram da nek uzme u obzir L535.
#5442 |
Banned
|
shvaćam ali njoj je to prvi smartphone i volio bih da bude android jer se u to kužim a windowsmobile nemam pojma.. ja joj moram to sve porihtati i naštelati i samo joj datida radi.. ne kuži se u tehniku i to je to.. milsim da će LG bit jer sams u tom rangu nema niš ispod S4 mini a on je 500kn skuplji.. |
![]() |
![]() |
#5443 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zna neko ovako okvirno koji mobitel bi se iz T-MO najbolje i najlakše uzeo za produljenje pa prodao jer me ništa u njihovoj ponudi baš ne zanima pa bi pridodao sredstva od prodaje za kupnju nekog drugog novog moba, nositelj grupne XL? |
![]() |
![]() |
#5445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
To sam si i mislio makar su cifre najveće. Ali dolazim u napast ako uzmem iPhone 6 da ću si ga ostaviti, a to finacijski nije dobro po mene. ![]() |
![]() |
![]() |
#5446 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5447 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@doky Pogledaj si Z3/c. Najbolje ti je usporediti cijene koje ti plaćaš i one po oglasnicima pa izračunati koji ti je najisplatljiviji i kojeg ćeš najlakše prodati (što ima manje oglasa, bolje se prodaje).
#5448 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Koristim iPhone od 3G modela, sada imam 5S sada sam par dana koristio LG G3 i stalno se premisljam zamjeniti ga. Rijec je o 32GB verziji, sto znaci da ima puno prostora sto mi na iPhone fali, bolja kamera, bolji i veci ekran... Planirao sam iPhone 6, ali mi je jos preskup. Mijenjati iPhone 5S za LG G3 32 GB???
#5449 |
Antimićanin
|
Pa ako ti android odgovara da ti zamjeni iOS, slobodno zamjeniš. G3 je proper divajs, što se tiče funkcionalnosti, mjesta, fotića i velikog ekrana. I naravno, ako te gabariti ne smetaju jer je skoro pa duplo veći od 5S ![]() |
![]() |
![]() |
#5450 |
|
A morao bi se naviknuti, ipak sam toliko godina na iOS. Jedino je malo velicina problem. Jel moze biti u prednjem dzepu hlaca, a da se moze normalno sjesti ili u auto? To jos nisam probao, vise sam ga korisio softverski ![]()
#5452 |
|
Bas cu otici kasnije probati ![]() Ova dva dana stvarno sam odusevljan mobitelom. Pogotovo zbog prostora od 32 GB + jos kartica. Na iPhone moram vagati sto cu i koju app staviti jer je 16 GB (13,37 slobodno) u danasnje vrijeme jako malo, kad su neke aplikacije preko 1 gb Jel imam LG kakvih problema ili nedostataka?
#5453 |
Antimićanin
|
Problema/nedostataka u kojem smislu? ![]() Ako misliš na recimo waterresistant/dustprooff kao recimo Xperije Z i Galaxy S5, onda recimo da je to nedostatak. Bilo je govora i o pucanju plastike, ali ne sjećam se da je netko na forumu rekao da mu je to napuklo, a ima fakat dosta korisnika istog. |
![]() |
![]() |
#5456 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#5457 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Jel ovo dobra kupovina? https://www.alzashop.com/samsung-gal...e-d1967574.htm (S3 Neo) 180.47 eura = 1380 kn. |
![]() |
![]() |
#5458 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ljudi savjet jedan...trebam produžit ugovor...ništa strašno mi ne treba,to mi je za frenda jednog...M tarifa u tmobile, dilama između LG Spirit i HTC Desire 620...htc skuplji 100kn sve skupa...al nekako sam bliži njemu. imate li još neki drugi prijedlog ... ? i koji od ova dva bi trebao bit bolji( Lg ima lollipop,HTc 4.4.4.) |
![]() |
![]() |
#5459 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
I eventualno da sagledaš uvjete oko garancije, koliko i gdje. |
|
![]() |
![]() |
#5460 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Ma evo upravo naručio, još sam dobio popust 5 eura tako da je mobitel ukupno izašao cca 1340,00 kn, poštarina je besplatna. Za garu ne brinem, alza je provjeren shop i to uredno riješavaju, a možda se čak može i direktno ovdje servisirat, ali o tom potom. Po meni nema ništa bolje za te pare pa ćemo vidjeti kad stigne pred kraj tjedna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|