|
![]() |
#5401 |
Guest
|
|
![]() |
#5402 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Sljedeci ce bit sigurno 64GB i vise, taman mora iz amerike narucivat. Uvik malo mista ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5403 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.njuskalo.hr/htc-desire/ht...-oglas-5322276 kup0ovao tko ovdje? imaju ajmo reć najpovoljniju 6 sa 64gb, pa me zanima jel pouzdano, mislim siguran sam da je ali eto možda netko ima iskustva
#5406 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
jesam, uzeo sam 6 jer sam fakat skužio da je pitanje trena kad ću ovog ispustiti i porazbijat cijelog, ovak ima samo par ogrebotina na aluminiju pa neka ga netko drugi pazi ![]() 6 sam siguran da će mi pasat, falit će mi baterija ![]()
#5407 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo ekipa s Kriptona vidi pixele kad je dpi iznad 300, tako da ove 2k rezolucije i sl. stvari su obicne gluposti. Cak bih i fhd na ekranima manjima od 5,1 zabranio ![]() |
![]() |
![]() |
#5410 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5411 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
TaiG 2.1.2 je vani, sa Cy substrate-om za iOS 8.3, pa navali narode ![]() |
![]() |
![]() |
#5413 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
iPhone mobiteli
Možda tebi. meni je katastrofa, po 20 sekundi čekam da otvori temu koju pratim (ne uvijek već ponekad prilikom prvog pokretanja). stvarno mi nije jasno zašto su tako nesposobni. naprave neki dobar update i sa sljedećim useru sve. EDIT: doduše, danas sve radi dobro, ali sinoć je bio jako usporen.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 27.06.2015. u 14:58. |
![]() |
![]() |
#5414 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Oj ekipa, vi sa iP 6 16gb, koliko slobodnog mjesta ima doticni sa 8.3? Npr iP5 ima cca 12,5gb slobdono za aplikacije, muziku, video.... Hvala! |
![]() |
![]() |
#5417 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#5418 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#5419 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Dali vam se desava, da vam se cca 1 od 10x kada vas netko zove ugasi vibro cim dotaknete mobitel? Ja sam to primjetio vec brdo puta i kaze kolega da je i on to kod sebe vidio par puta dok nije prodao mobitel ![]() Inace imam 5s i ne znam dali je bug ili je hardware problem neki. |
![]() |
![]() |
#5420 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam to primjetio jer mi je vibra isključena. Ali zapravo to mi djeluje kao fora i pametan fičr. Vibra služi da biš osjetio mobitel u trenucima kada ga ne čuješ. A čim ga uzmeš u ruke, on to prepozna i automatski isključuje vibru ![]() |
![]() |
![]() |
#5421 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
updateo na 8.4 ali apple music mi ne nudi nikakve opcije niti trial period kada otvorim, aplikacija mi stoji prazna. Se desilo to kome? Google ne pomaže.
#5422 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mozda zato kaj nema apple musica u hrvatskoj? |
![]() |
![]() |
#5423 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
E bilo bi to super kada bi tako radilo. Ali to je samo nekad ![]() I poslje radi i prije poziva radi. I probao mobitel nakretat, lupkat i svasta da vidim hoce se ponoviti ali nece. |
|
![]() |
![]() |
#5424 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#5426 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5427 |
Never Forgetti
|
Dok san ima 5S sve je radilo ok, na 6ici takodjer. Prije bi reka da je HW bug, ali probaj resetirat OS ako ti nije tlaka...
#5429 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Mala digresija. Božesačuvaj ako ćete mijenjat razbijeni screen na starijem, Iphone 4S. Naručio screen sa ebaya od sellera sa dobrim ratingom, šerafao sad to skoro 2h (božesačuvaj vremena bačenog) i kada sam upalio - boje isprane, nema kontrasta, nema brightnessa, artefakti u kutevima ekrana - ma užas. Valjda samo se škarta riješavaju za te starije telefone... To je očito lutrija što ćeš dobit. Neki su bili bolji, neki lošiji (jer obično razbijem ekran svakih par mjeseci), ali ovo što je sad došlo je čisti drek. |
![]() |
![]() |
#5430 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Odmah u resolution center i trazi lovu nazad |
![]() |
|
|
Oglas
|