|
![]() |
#5401 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#5402 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
šta kažete na SCYTHE combo.. SCYTHE Kro Craft Speaker SCBKS-1100 SCYTHE Kama Bay AMP Kro Amplifier SDA35-1000-BK imam sobu 3,5x5,0 metara, visine 2.5m kak sam vec rekao, slušam metal i rock... i volim jako glasno slušat navedenu muziku... dali bi mi taj combo omogućio kvalitetan i jak zvuk?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5404 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
kvalitetni jesu ali nemogu omogućit jak zvuk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5406 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo radim malo update: Nakon nekog perioda nicega, skupio sam novce i nabavio Harman/Kardon HK670 polovnog. Odlicno pojacalo za sada. Spojeno na Monitor Audio B2 zvucnike. Odlicno odlicno ![]() Cini mi se da malo jace bas strsi nego prije, ali srecom, ima EQ na sebi pa se mogu igrat. I da, pojacalo ima valjda 8kg. WTF?! ![]()
![]() |
#5407 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5408 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa da nisi vrag. Doletiš ,baciš bubu u uho i odeš. ![]() Inače , s obzirom na metalnu membranu , riješenje se nametnilo samo. ![]() ![]() Ima i drugih zanimljivih fullrange rješenja u "manjim paketima" s Fostexom i Lowtherom ali oboje su papir a Lowther je ...pogledaš cijenu i stane ti pamet. btw, opet ti ostao dužan mejl. Sori. Na kraju je pala odluka na ovo / kompresija verziju.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 16.08.2011. u 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Dosta toga dobiš sa njihovim pravilnim razmještajem, otprilike su mi razmaknuti 68 cm od zadnjeg zida (zdanja strana zvučnika ne prednja!) i između njih je cca 1,70 metara između te su dosta okrenuti prema slušatelju. Za 2000 Kn radije gledaj rabljena pojačala, možda da se sasluša "tip" od flikomana, Audiolab 8000A iz robertoshopa za 1500 Kn Ako prolaziš blizu Varaždina možeš ih čuti spojene na Cambridge. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5411 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5412 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Koliko sam čitao, Klipschima paše i snažno pojačalo iako su dosta osjetljivi. Jel možeš možda opisati kako to svira na Yamahi, i čime nisi zadovoljan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Imam C315BEE u kombinaciji s RF-52, prakticki isto pojačalo samo stariji model. Jako jako dobro idu zajedno. Poslušaj prije kupnje svakako, eto ja ti samo mogu reci da sam izuzetno zadovoljan. Snage ima i više nego dovoljno za ganjat RF-52, vjeruj mi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 |
Rasvjetno tijelo
|
jedno brzopotezno, prodajem ovaj reciever sta imam (denon 1705), poglavito iz razloga jer mi se izjalovija plan za nabavit ostale zvucnike za 5.1 komplet kupca sam nasa, e sad zelja je uzet neko stereo pojacalo do 1500kn (polovno), najsretniji bi bija da nabavim cambridge audio azur 340a, jer sam ga vec cuja u kombinaciji s ovim mojim low end zvucnicima (missiom m33i) i ok mi je zvucalo, no nazalost doticnog nema nigdje po oglasima, ali naletih na cambridge a500 na njuskalu, pa me zanima jel valja to sta? ili ako se da nekome da mi da neku drugu preporuku sta kupit za te pare (1500kn)?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5415 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Audiolab 8000A. Imaš na Roberto Shopu. Nadaj se da već nije prodano. Pitaj samo gospodina dal je Made in England. http://www.robertoshop.hr/upit.asp?ponudaID=4130 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
@fliko rece covjek da ni ne moze biti nista drugo osim made in england |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5418 |
Rasvjetno tijelo
|
na kraju mi se izjalovila prodaja ovoga, pa je eto automatski propala i kupovina audiolaba ![]() imam jos jedno pitanje, kod mene je trenutno spojen reciever na x fi elite pro, muzika pustam preko kompa (99% flacovi), sad mene zanima da li da uzmem neki dac, ako uzmem dac dal da se onda rijesim elite pro-a ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5422 |
Rasvjetno tijelo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5423 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.08.2011. u 23:26. Razlog: dupli post, ne koristi edit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5424 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
You talkin' to me ? ![]() S obzirom na 'potrebu' rješavanja svih 5 kutija , moralo se iči na.....Hm.... stanovitu štednju ![]() ![]() A pošto je to za HT namjenu ...tu i ne trebaju neki drajveri - to zna svaki audiofil ![]() Ok , preko vikenda mi se u playeru zna zavrtit svašta.... Link Wray , Barbra Streisand , Sugabejbice , Natalie Merchant , Lady Gaga ... no to je 5% vremena. Kad promjenim naviku očito je da me čeka novi DIY s ozbiljnim drajverima. ![]() btw , a sad negativna strana DIY kutija. ![]() ![]() Ovako izgleda kad glodalo 'naleti' na vidu. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 18.08.2011. u 00:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5425 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki, kaj se isplati uzet od stereo receivera. Maknuo bih se malo sa HT setup-a na stereo. Focal Sib&Cub bi prodao i uzeo neke bookshelfe i stereo receiver. Zašto stereo receiver? Pa ima tuner da nemoram kupovat odvojeno. Zvučnici bi recimo bili Cambridge Audio S30 ili tak nešto u tom cjenovnom rangu. Da li je u tom nekakvom entry level setup-u ipak bolje ići na amp+tuner ili će i stereo receiver biti dobar. Poanta je da zvuk bude bolji od Marantz 5.1 receivera koji imam sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5427 |
aka Edo, aka Syncros
|
Marantz ostaje jer nije moj, od firme je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5429 |
aka Edo, aka Syncros
|
cca 3500 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5430 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Preporučio bih ti Audiolab 8000A, al je prodan, koliko vidim. S njim si mogao puno puno dobiti za male novce. Imaš jeftinijih tunera, pa ti je bolje odvojeno kupiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|