|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
meni je igra predobra...jedino je sto me muci je online,sto mi zna lagat!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
dali netko od vas ima problema da nemre mjenjat rezoluciju niti detalje, ja ih uspijem promijeniti no kada se resetira i sam vrati u igru opet ostane na starim postavkama? Stavio 1.1 patch ali opet isti klinac
![]() |
#515 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ali igra...uf...malo stisnes desno/lijevo i auto leti na stranu, bweh...pre tesko za igrati na basic. sudari su katastrofa...u 90% slucajeva napravim totalku jer mi nit driftat ne zeli kako treba...wtf... ![]() ne kuzim zakaj je dobila velike scorove na ign-u i gamespotu...upravljivost autima 0...s tim da su "kretanje sa mjesta" uvrstili pod novu umjetnost izvedivu valjda samo u stvarnom zivotu(i to bez onog silnog dima, naravno). ![]() brijem da cu opet nfs mw opalit...tam driftam ko veliki ![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa kak ti može biti teško na basic, ja na skoro svim stazama obrijem ih na največoj težini.
![]() |
#517 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Vježbom do savršenstva ![]() ![]() Ja kad san je tek pokrenija prvih 5 pokušaja san završiaj u pjesku prvi zavoj, sad prođem sve zavoje bez pjeska ![]()
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ni ja se baš ne zabavljam na basic...odustao sam vrlo rano od igre ali sam odigrao 2-3 utrke...pobjedio prvu iz četvrtog pokušaja...ovo ostalo odustao...prelako se razbiješ i izgubiš kontrolu...NFS je majka po pitanju upravljivosti...a Test Drive otac...ova igra je predjetinjasta i glupava...previše arkadna
![]() |
#519 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jel itko od vas na toipkovnici može uredno startati..kočiti...skretati bez pomoči prilikom istih radnji? meni baš i nejde..drage su mi reklame pa se zalječem u njih a i kretanje mi baš i nejde od ruke jer se izvrtim ko prasac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja igram sa iskljućenom pomoći pri kočenju, samo kad kočiš nemoj da ti točkovi blokiraju već stišli par puta kočnicu, tak da dobiješ efekt ABS-a. Problem mi je najveći što svaki auto se drugačije ponaša (što je dobro napravljeno u igrici) na cesti pa malo treba se naviknut na auto, a i staza se kad se odigra par puta dok se ne nauči i tako izvježba pa nije problem na bilo kojoj razini težine pobjedit.
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
meni je zakon ono kada izletim na pijesak,pa ne mos sa punim gasom kreniti.. to su super napravili. ne igram na tipkovnici voznje jako dugo.kupio gamepad prije 2 godine-dao za njega 140kn i jos valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Torrent freek
|
Iskreno ne vidin smisao u voženju bez assista kad se igra ne ponaša realno. Inače bi mi ti assisti smetali, al bogami sad mi je svejedno i ne vidin smisao u gašenju istih, ako neću dobit na realnosti već na gluposti ![]()
![]() |
#526 |
Torrent freek
|
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ponašanje auta je katastrofa. Vozim s logitechovim g25 volanom, i npr. vozim ravno i dolazi blagi lijevi zavoj. Lagano okrenem volan u lijevo i auto skrene lijevo ali odmah zatim desno (kao da ima neku protu-reakciju), kao da sam skrenuo sa tipkovnicom i pustio tipku, a ne sa volanom. Totalno ubija igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...vista sp1 grafa 3870 driveri 8.5..nikakvih problema ??
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
probao sam vozit sa Logitech MOMO, i sve sto mogu reci da je igra katastrofa..jedino je grafika onako fino usminkana, ali ostalo je totalna katastrofa..i jos kad mi prodje kroz glavu da su tu neki kupovali volan zbog ove igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa ak se tebi ne sviđa ne mora znacit da se svima ne sviđa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nema se tu sta sviđat ili ne, igra je totalna koma i ja ju ne bi nazvao ni arkadom.. sad sam bas malo vozio grid..pa onda malo LFS i GTR2.. i onda opet grid..probajte vi koji imate volane i onda mi recite da je grid dobra voznja..LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
A ako je ne bi nazvao ni simulacijom i arkadom, kako bi ju onda nazvao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
a nemam pojma. velikoj većini ljudi igra uredno radi bez obzira na konfu i os, samo nas nekolicina pehista ima problem ![]() evo pronađoh tu još jednog lika s istim problemom. ni on nije znao kako ga riješiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|