|
![]() |
#511 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Ima i cheese nacin kak nabit preko 3200 killova na Brutal. Dignes zidic od dark templara na 3 ulaza u bazu. Svi na hold position. Iza toga nasadis kupus od colossusa, par immortala za armored damage i metar phoenixa. Phoenixe koristis samo za klat mute, overseerove (najvaznije njih, da ti ne vidi zid od dark templara) i graviton beam na one hybride da ti ne rade probleme. ![]() ![]()
![]() |
#512 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
http://tv.esl.eu/de/vod/view/22366 Toliko o OP terranu ![]() cudi me da nitko ne cmizdri o banelzinzima, jedinici koja radi splash makar ju ti ubijes XD
@Work HP Zbook15 @Home Acer 5020 Zadnje izmijenjeno od: Deathwish. 26.08.2010. u 11:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
terrani imaju stim da pobjegnu od banelinga a tossovi mogu prezivjeti udar radi gro heltha na zilotima.
![]() |
#514 |
crnjo
|
Da, udar od jednog banelinga. A ja na zealote ne idem bez 10 ![]() Baneling je grda stvar u rukama skilled igraca. ali bez masovnog micro-anja, beskorisni crap ako igras protiv dobrog terrana npr. Marauderi skajtaju banelinge ko mlade majmune ![]()
![]() |
#515 |
overpowered
|
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
terran je dobio taj turnir inace... |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
bycod
|
![]() |
#518 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav. Tek sam započeo sa Starcraftom 2, dakle učim polako. Volim pogledat dobar meć pa me zanima nešto. Primjetio sam da svi stavljaju linkove mećeva na youtube i sl. Možda griješim ali zar nije lakše skinuti baš replay file i pogledat ga na taj način?...Tim više što se može radit po mapi što god je volja, pratit što tko radi, što builda itd. npr.ovo o čemu se gore priča: Citiraj:
http://www.gamereplays.org/starcraft...ails&id=141695 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
istina, vise se nauci iz replaya, ali i u prijenosima komentatori su isto skilled igraci koji su u igri 12 god pa cesto komentiraju ko ide na kakvu taktiku, zbog čega i tako, oni ti vele da nemoras sam skuzit na kaj ic protiv ceg ![]()
![]() |
#520 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
bycod
|
amo ko oce prat ![]()
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
add me ![]() e da mozes gledat ti replayeva miljon al moras i vjezbat... djabe ti gledati neke micro intensive partije ako tebi treba 2 dana da slozis nes sto on tam napravi za 2 sec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays/ evo pa skidaj do mile volje. gore si namjesti MU koji te zanima i proucavaj ![]() http://sc2.replays.net/ ili ako hoces gledati lude koreance, samo se trebas snaci na stranici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
overpowered
|
![]() |
#526 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uff ne spominji mi ekspanzije jučer sam igrao protiv jednog zerga trebalo mi je 15min da složim armiju i zbrišem mu centar a onda sam idućih 15min ubijao ekspanzije i re-ekspanzije i re-re-re-ekspanzije koje mi je sa glavonjama sijao okolo non stop, nemreš se kukaca rješit... ![]()
![]() |
#529 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Zaključio sam da se oni minerali sa strane(lijevo) ne isplate vadit jer ih nema puno i teško ih je branit, tako da sam odusto od toga.. i sve šta treba radit je canone na onim uzvišenim cliffovima, nešto archona, par colosusa, stalkere i brdo phoenixa. Sve one nabrijane unite dignut u zrak sa phoenixima i to je to.. i uvijek prvo skinut one 'gardose' šta pljuju broodlinge (nisam još pohvato sva mena) jer oni pojedu canone na cliffovima. Također treba pobacat canone oko onog sranja šta treba branit u samoj sredini tak da ako lingsi probiju da ne odu gore u bazu.. Ja sam ih tako sredio 3k na brutal ![]() ![]() Da, i upgrade-ove štancat od početka što prije moguće.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() |
#531 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
al sam igro ispravno ![]()
![]() |
![]() |
#532 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa dobro kaj neko može biti bolji, brži, spretniji i pobjediti to ne znači da ti je generalna zamisao kriva neki put izgubiš i ako si sve napravio kak treba jer ima npr bolji mikro ili jednostavno ima sreće pa prvi "opali" nešto...
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
kratko - mikro, upravljanje jedinicama, izmicanje pojedinih unita, aktiviranje spellova, APM masu bitan makro - upravljanje bazom, expanje, uglavnom ekonomija
![]() |
#537 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Inače, svaki puta mogu dobiti kompa sa bilo kim protiv bilo koga na very hard, ali na Insane neide pa neide Sad sam probao Terran vs Zerg na insane (ja Terran) i sve dobro odbijem prvih 4-5 napada, 10 siege tenkova i 50 marinaca i Maraudera na ulazu, uspješno odbijam napade dok ne dođe vrijeme za širenje, onda mi unište ekonomiju na ekspanzijama pa nemam više volje se oporavljati makar još uvijek imam cijelu vojsku u bazi.
![]() |
![]() |
#539 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A konačno evo, uspio dobiti Zerga sa Protosom na insane. Što se mog trenutnog skilla tiče, mislim da je to najviše što mogu. Sa terranima sa pokušao na insane ali me uvijek probiju. Zerg se presporo razvija i dok ja napravim 3 Roacha oni mi ulete u bazu sa 5 marinaca i 3 Maraudera, čak i da preživim prva 2-3 naleta treči ne mogu. Komp na insane-u ima nenormalno dobar base expanding, jednostavno se neda pratiti. Jedino preostaje je kad on sve baci u napad pokušati se obraniti i vratiti mu protuudar letečim jedinicama koji su sa strane građeni. Prottosi su jednostavno najbolji za braniti se, zato sam sad i uspio ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.08.2010. u 04:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
crnjo
|
Meni je s Terranima najlakse... Mass marine iz 5-7 baraka, cim prjie medivace slozis i cim prodje drugi napad, kontra, gotovo. S Protossima recimo nikad nisam terrane izbio na Insane. I na nekim mapama je puno lakse, ovisno je o poziciji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|