|
![]() |
#511 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A kako samo pederski glasic ima. Bas moram snimiti sledecu trku pa samo najzanimljivije dijelove isjeci i staviti na youtube da i ostatak foruma vidi i cuje nase komentatore (mislim da ce im poslije toga Prasicko biti melem za usi ![]()
![]() |
#512 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo rezultata 2 treninga, baš me zanima šta če bit sutra na kvalifikacijama http://www.formula1.com/results/season/2007/778/6418/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
trening nije baš nekakav vjeran pokazatelj, ali ipak, BMW ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čudi me da se ništa ne piše po forumu o onoj svinjariji (Nigel Stepney je prodavao tehničku dokumentaciju i dijelove McLaren-u, kad se otkrilo dobio je nogu a McLaren je brže-bolje otpustio jednog svog zaposlenika) Brijem da je kontra slučaj da bi već po forumu letjele poveće količine sline ![]() Tražilo bi se u najmanju ruku skidanje bodova i slanje Jean Todta u Hag ![]()
![]() |
#515 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Navodno su dva "pajdaša" Ferrari-McLaren kombinacije sve to fino ponudili Hondi u zamjenu za visoke položaje u njihovoj momčadi. Honda rekla "ne bi, hvala". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ono-tip ih je kupovao za svoj gušt ![]()
![]() |
![]() |
#518 |
teta Mraz
|
e a sta je sa onom pricom o kajne_sabotažen u Ferrariju, nes da su im stavljali prasine u gorivo...jel ima istine u tome?
![]() |
#519 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Miran Alešić i RTL2 su imali svako malo reč-dve za podijeliti s javnosti. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A do afera se otkrila od covjeka koji radi u kopiraoni jer mu je bilo sumnjivo kada je frajer dosao kopirati 700 stranica a na svakoj znak konjica Takoder se prica da je Ferrari namjerno usporio razvoj bolida dok ne otkriju gdje curi, a problem sa zracin tunelom im je jos pomogao u skrivanju. Dal tu ima istine vidjet cemo mozda vec sutra. Mclaren takoder tvrdi da nista od ferrarijeve dokumentacije nije koristio, a dokumentaciju su se nalazili kompletan konstruktorski nacrt i podaci o bolidu F2007, opis Ferrarijeve organizacije, podaci o inzenjerima, strategije za trke, rezultati testiranja, razvojni nacrti za buducnost i jos puno upotrebljivih podataka.
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 07.07.2007. u 10:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo Albers i njegovo chupanje crijeva od goriva ili kako netko kaze "nafte" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ipPQrPAKtCY
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#523 |
PizzoZder
|
Sareni pole position za sutra , Mclaren neparni 1. i 3. a Ferrari parni 2. i 4., moglo bi bit gusto... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
teta Mraz
|
ma zasto, zasto onaj mamutoid Massa nije vozio jos jedan brzi krug, vremena je bilo ![]() ![]()
![]() |
#527 |
teta Mraz
|
![]() |
#528 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo rezultata, vrlo dobro svi su pomiješani http://www.formula1.com/results/season/2007/778/6420/ a i obnovio sam financijsku situaciju ![]() Na teletexu od RTLa piše da je 4. massa iz Toyote :lol
![]() |
#530 |
Adrenaline junkie
|
Hahaaha. lol Hamilton opet ispred Alonsa. Jadni Alonso. Nisam pratio duze vremena ova thread pa ne znam da li ste culai za ono sto je Alonso izjavio prije 2-3 sedmice. Alonso:"......tim me ne podrzava kako bi trebao. Svi su se okrenuli Hamiltonu, a o meni niko ne vodi brigu i stkroz su me zapostavili. Ako ovako nastave i u narednim sedmicama ozbiljno cu morati razmisliti o prelasku u drugi tim......."
![]() |
#532 |
Adrenaline junkie
|
Ove "seljacine" se ufurale, sve kontaju da im ime daje neki boost na stazi pa seru, dok ostali polako (kako koji) ali sigurno pokazuju sve svoje kvalitete i potapaju svoje kolege.
![]() |
#533 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo bi mogla bit jako dobra utrka i dosta pokolja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
bah, koje sranje... moglo je bez problema biti 1 i 2 pozicija za obljetnicu 750te utrke Ferrarija ![]() s druge strane, Kimi konačno pokazuje da zna vozit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ferrari je dobrano vratio svoju "nadmoc" jer McLaren im ovdje bas nista nije mogao + sto imaju bolji startni software,,,,,, stvarno steta sa se Massi motor ugasio mogao je biti na jednom od prva 2 mjesta ovako tek 5 ![]() ![]() Lewis u boksu malo je falilo da poleti s crijevom kao i Alberts ![]() anyway dobar race bilo je svega Ferrari napokon ide naprijed (kako i treba biti) samo jos kad bi im vozio bilo tko drugi samo ne kimi fuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
PizzoZder
|
Dobro, a o kakvom je to "fantasticnom zvuku" ![]() Ferrari ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma LOL on i njegove bedastoce,,,,,,,, a svakom utrkom on i neven sve gori i gori danas su neznam koliko puta obojice u glas dvije razlicite stvari blebetali nista ih se nije razumjelo uzhas,,,,,,, + sto je prasicko svako malo "nabildao prednost" "tko ce iz ovoga profitirati" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
teta Mraz
|
ja sam se danas pokidao na komentare Prasićka ajme umro sam, inace Ferrari ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|