Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.06.2006., 12:18   #511
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Ladybug
Užas... Suze, živciranje, promukli glas, glavobolja. A nisam mogla ni psovati pred tatom. Sve bih ih ispljuskala ko balavce mater im.

Nisamo ni zaslužili proći. Odsad navijam za Ganu.
Slazem se s Ladybug, samo kaj sam ja mogo psovat pred tatom : evil :

Grlo me boli da je to strasno, jedva pričam, a nisu to zasluzili da zbog njih patimo.

I ja i stari smo imali Kranjčarove dresove i nakon otukmica smo skakli po njima i čistili pod jer za vise od toga nisu.
vga killer je online   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 12:21   #512
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
place mi se, odvratno

netko spominje kvalifikacije za EP? zasto da se kvalificiramo? da jos malo pokazemo neznanje i kretenizam? jos sramote hocete
imali smo jednu generaciju dobrih nogometasa i najboljeg trenera kojeg repka moze dobiti. odnjeli smo sto smo mogli. mozda za nekih 15 godina kad dodu novi suker, boban, jarni, vlaovic, prosinecki, boksic, cvitanovic, stimac... to su bili igraci, neusporedivi s ovim danasnjim sljamom sto se vuko zadnjih 10 dana po njemackim terenima trateci novac i vrijeme, a sto je najbitnije srca i zivce svojih sunarodnjaka i navijaca... brazil je sinoc u isto vrijeme s 9 igraca iz druge postave pobjedio japan 4:1. to je kvaliteta. a mi? odnesemo 0:0 s najvecim naporima i sretni smo sto postoje sanse da idemo dalje. kamo dalje? za sto? ne zasluzujemo prolazak i gotovo.
place mi se

pas mater i nogometu i obitelji kranjcar
mat je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2006., 12:37   #513
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Gabre
dodao bih ovdje Srnu.

Za Tomasa mogu reći da je DEBIL bez mozga u glavi, ponaša se kao da igra nogomet u kvartu.. igrati onako rukom DVA! puta u 16-cu je neoprostivo. Navijao sam da mu sudac da crveni karton, da nam ne s***************e još jedan gol.

OSIM - kapa dolje, rekao je sve što i sam mislim.

OLIĆ - ja ne znam što taj tip traži u nogometu, fulao je zanimanje. trebao je biti šprinter na 60m. Jer taj čovjek zna s loptom koliko i ja.

Ijoš jednom, nevjerojatno je da igraći stoje i gledaju Pršu kako se pati s loptom, dribla, gradi se, a ostali kreteni stoje i gledaju.. umjesto da mu se otvaraju da može nekome dodati..

AUSTRALIJA zasluženo ide dalje, igraju daleko bolji i brži nogomet, i svaka im čast.

JOŠ nešto, mi imamo KAO profesionalne igrače nogometa? jel? pa yebeš takve preofesionalce kada ne mogu držati jezik za zubima, nego seru sucu, pa pobrati 5 žutih kartona u tekmi zbog lajanja?!!

prestrašno, ispali su sinoć totalni amateri, ali to stvarno nisu.

nemojte na CICU, čovjek se potrudio, ali ovce su teške za čuvati i nešto ih naučiti, nezahvalno je biti čoban...

potpsiujem Gabrin koemntar. jer i sam sam rekao Tomasa van iz repke, oliću dat sprinterice i nek trči na atletskoj stazi.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 12:46   #514
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

evo, nakon što mi se sleglo, još uvijek ne mogu vjerovati za ponašanje naših igrača na terenu, tu mislim na prigovaranje sucu, i pobiranje bespotrebnih i nadasve glupih žutih kartona.

SRNA - i zaboravio sam na onaj debilizam kad je gurnuo suca, što je htio? tuć se s njim? ja bi suca na disciplinsku komisiju jer dopušta onakav napad na sebe. Obrukao je sudački poziv. Totalno se bio izgubio, suđenje je bilo u kuycu, strašno puno grešaka, ne bitno za koga...

dok bi SRNI zabranio igranje par utakmica i poslao i njega na disciplinsku.

Ja sam vidio koliko je sati kad je Šimić (on i N. Kovač općenito najbolji igrači u repki)izgubio živce, kad je radio prekršaj za žuti, onda znaš da je igra u rasulu..

ma plač, ništa, gotovo je, manje nervoze za ostatak prvenstva.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 13:52   #515
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma glupo mi je sad i gleat utakmice kad nema naših, ova 2 tjedna gledaš onak utakmice i u podsvjesti znaš da bi oni mogli bit protivnici nama, a sad je gotovo. Malo sam se previše ponado, mislio sam da imamo kapacitet barem za drugi krug, u kvalifikacijama je sve to puno bolje izgledalo, a uopće ne sumnjam da će kvalifikacije za EP proć, uvjek ih prođu, al kad dodju tamo i kad se treba pokazat to je već neka druga Hrvatska
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 13:54   #516
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Tomy no.1
Pričaš gluposti,molio bih te da ne pljuješ po Hrvatima i Hrvatskoj,oni su svi tamo jer su nešto pokazali,a to što nemogu to je drugo...Sreće je falilo punooo....
Prvo ne pričam gluposti... pričam ti što je bilo odnosno što se vidjelo!
O našim reprezentativcima ne pljujem - svatko je dao kolko je mogao - ali to ne znači da je zaslužio biti među prvih 11, ima igrača koji su i bolji pa nisu bili niti na popisu izbornika....
S druge strane, s obzirom da se radi o mojoj zemlji, uvijek ću si uzeti za pravo i dignut glas kad vidim da neke stvari ne štimaju (i to već duže)! Što tebi znači da si veći Hrvat ako guraš glavu u pijesak i vičeš dobro je, a nije?

Izađi iz narodne opijenosti, kad god izgubimo stalno nja nja nja nja kme kme kme... sudac, sreća, nepravda... nitko neće preuzetii odgovornost! Ne za rezultat, nego za lošu (postavljenu) igru!

Ako po tebi Cico nije najodgovorniji za neuspjeh na SP, onda ti sigurno neće biti problem da mi argumentima odogoriš na neka od pitanja:
1. kako je moguće da su igrači fizički nespremni?
2. Zašto se protiv Japana nije išlo za zamjenama puno prije? Zašto njegov sin mora pokazat da više ne može, pa ga ovaj vadi van? Pa nije se om iste sekunde izmorio? To je trajalo?
3. Zašto igrači nekorisni ovoj reprezentaciji (misleći na: broj asistencija, broj oduzetih/izgubljenih lopti, broj prekršaja, broj pretrčanih kilometara...) koji pružaju blijede učinke igraju konstantno, dok se uopće ne razmatra mogućnost da drugi zaigraju?
4. Zašto kriviti sreću u porazu, a kad pobjedimo nikad ne velimo to je bilo čista sreća?
5. TO što je netko plakao dok svira himna... kakve veze ima sa vođenjem momčadi? Pa hebote Gus Hiddink niti ne zna Austalsku himu, i nije plako, i šta znači da je on sad lošiji trener od Cice?
6. Brani ti cugera kolko hoćeš, ali da je manje pio a više vodio brigu o Maltežanioma, vratili bi se s otoka sa tri boda.... (al nek pije, zabolime...)
7. Gledam Klosea kako zabija... Normalono je da će biti naj strijelac kad dobiva tako kvalitetne lopte. Pa kako da naš Pršo ili Klasnić zabiju, kad oni ne dobivaju takve lopte, dapače Pršo čak proigrava druge!

Vidiš li ti išta loše u Cicinom vođenju repke?
Ah da da da nismo imali sreće 6 utakmica za redom...

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 13:58   #517
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Evo, da se i ja malo ispušem

Ok, nije sramota ne proći u osminu finala na SP-u. Događalo se i daleko boljim ekipama od naše(Češka, Obala Bjelokosti...). Muči me samo način na koji smo ispali, a to je balkanski način. Dragi moji "vatreni", koji ste vi penis da možete prigovarati sucu??? Pa nije vam to šupraha, hebo vas glupe! Zbog toga vas može biti sram.
I samo još jedan osvrt na cicino "histerično mahanje" ekipi da izađe dalje od gola. To je alibi-mahanje tako da danas može reći: "Rekao sam im, nisu me slušali, oni su krivi." E, cico, cico...ako nakon toliko vremena ne znaš za što ti je momčad sposobna, a za što nije, trebao bi ozbiljno razmisliti o promjeni profesije.
Sve čestitke Australiji, imaju daleko kvalitetniju momčad od naše i igraju moderan nogomet, nešto što Hrvatska uz cicino vodstvo može samo sanjati. Navijati ću za talijane, ali neće mi biti žao ni ako australci prođu. OK, sad možete dobiti karlovačko

P.S. odlična mi je ona slika sa Daumovim sindromom : lol2 :

P.P.S. najviše me ljuti to što mislim da će cico i nakon "sjajnih" igara prikazanih u njemačkoj, imati u obzir u prvih 11 i dalje stavljati prasca.

P.P.P.S. je li Ivica Osim poslovno zauzet? Ja bi da on vodi repku.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 14:34   #518
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Sad su se pokazale moje tvrdnje u prijasnjem postu u vezi SRNE. Covjek vise glumi nego sto igra. Malo ga taknes,padne. Totalno se razbahatio i poceo vrijedjati suca. Aloooooo? Gurati suca? CRVENI!!! Odmah poslije toga gledas BABICA kako j.e.b.e. m.a.t.e.r. igracu iz Australije jer ga je faulirao i skoro se potuko. Alooooo? Tuci se na igralistu? CRVENI!!!
PRSO- LAVLJE SRCE!! IGRAC ZA SRCEM!! VOLI NOGOMET!!! Nikad nisam vidio nijednu primjedbu kod njega kad je sudac svirao prekrsaj u napadu.
Ah. Sta reci. Neka se svi Hrvati svijeta ljute ,ali ova tekma je pokazala koliki smo cobani i balkanci i ne zavrijedjujemo ici dalje. Ne ide nam po volji, i onda su svi krivi.
Sta je najgore,svaki put kad se bahatimo na ovaj nacin,neko nam spusti nos. Prosi put Mexico i Ekvador, ovaj put Japan i Australija. Sljedeci put ??? Ako ga bude.....
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 14:35   #519
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Ramone
Rekao bih ti ja što je sve Ćićo al mi pravila ne dozvoljavaju!

Brani ga kolko god hoćeš i budi impresioniran njegovim skakutanjem uz teren i bolesnim gestikuliranjem... No, prethodno da razjasnimo neke stvari: čisto sumnjam da nekog trenera ekipa ne sluša punih 45min (ili čak i duže)! Čak da je i tako kako ti kažeš, trener kaže jedno, a svi igrači odigraju drugo... Onda se može iz toga zaključiti da ti igrači njega ne slušaju... A ako oni njega ne slušaju, onda on njima nije autoritet i kao takav je nepoterban. Ili nam treba neki trener koji će biti "bog i batina" ili nam uopće ne treba (dakle igrači rade što koji želi jer ih nitko ne može prisilit na poslušnost). Ako ga pojednac/i nisu slušali - MORAO ih je vadit van! Baš u niti jednom slučaju ne može se trener vaditi na igrače da su oni krivi što ga nisu slušali...
Idemo dalje; naš Cico je iznio rezime da je Hrvatska pokradena... Tko je gledao i ima oči, sve mu je jasno... Nego, imali taj izbornik onu stvar i priznati poraz i preuzeti krivicu (jer stvarno i je tako)! A što reći na zadnjih 6 utakmica repke? tko je tu kriv? Aha da...Ma nećemo o tome: ajmo pričat kako smo dobili Šveđane i Bugare i Islanđane! A ajmo malo pričat i tome kako smo osvojili BOD protiv Malte (to je onaj otok koji ima stanovvnika kolko i Zadar)! Ma dobro nećemo sad o tome... Cicio je i tamo vikao na igrače i skakao uz teren a oni nisu zabili drugi gol... U biti, ja se ispričavam izborniku i njegovim štovateljima!
Kad je Osim govorio u emisiji- ja sam mui pljeskao! No, mene malo hebe to što je morao doći netko sa strane i doslovno "otkriti toplu vodu" i onda moji sugrađai skuže da nam repka baš i ne igra na razini 16 najboljih u svijetu. Prije Osima, ništa negativno nisam mogao čuti o našoj igri (tv ili novine) a to se u nekim terminima zove: samozadovoljavanje iliti d***nje!

P.S. Ako će nam mjerilo uspjeha biti susjedna Srbija - daleko ćemo dogurat!
P.P.S. Kao što je i Osim rekao: "Izvinjavam se"
Citiraj:
Autor Ramone
Prvo ne pričam gluposti... pričam ti što je bilo odnosno što se vidjelo!
O našim reprezentativcima ne pljujem - svatko je dao kolko je mogao - ali to ne znači da je zaslužio biti među prvih 11, ima igrača koji su i bolji pa nisu bili niti na popisu izbornika....
S druge strane, s obzirom da se radi o mojoj zemlji, uvijek ću si uzeti za pravo i dignut glas kad vidim da neke stvari ne štimaju (i to već duže)! Što tebi znači da si veći Hrvat ako guraš glavu u pijesak i vičeš dobro je, a nije?

Izađi iz narodne opijenosti, kad god izgubimo stalno nja nja nja nja kme kme kme... sudac, sreća, nepravda... nitko neće preuzetii odgovornost! Ne za rezultat, nego za lošu (postavljenu) igru!

Ako po tebi Cico nije najodgovorniji za neuspjeh na SP, onda ti sigurno neće biti problem da mi argumentima odogoriš na neka od pitanja:
2. Zašto se protiv Japana nije išlo za zamjenama puno prije? Zašto njegov sin mora pokazat da više ne može, pa ga ovaj vadi van? Pa nije se om iste sekunde izmorio? To je trajalo?
3. Zašto igrači nekorisni ovoj reprezentaciji (misleći na: broj asistencija, broj oduzetih/izgubljenih lopti, broj prekršaja, broj pretrčanih kilometara...) koji pružaju blijede učinke igraju konstantno, dok se uopće ne razmatra mogućnost da drugi zaigraju?
4. Zašto kriviti sreću u porazu, a kad pobjedimo nikad ne velimo to je bilo čista sreća?
5. TO što je netko plakao dok svira himna... kakve veze ima sa vođenjem momčadi? Pa hebote Gus Hiddink niti ne zna Austalsku himu, i nije plako, i šta znači da je on sad lošiji trener od Cice?
6. Brani ti cugera kolko hoćeš, ali da je manje pio a više vodio brigu o Maltežanioma, vratili bi se s otoka sa tri boda.... (al nek pije, zabolime...)
7. Gledam Klosea kako zabija... Normalono je da će biti naj strijelac kad dobiva tako kvalitetne lopte. Pa kako da naš Pršo ili Klasnić zabiju, kad oni ne dobivaju takve lopte, dapače Pršo čak proigrava druge!

Vidiš li ti išta loše u Cicinom vođenju repke?
Ah da da da nismo imali sreće 6 utakmica za redom...
Svaka čast majstore. Sve si rekao. I nemojte govorit da je Cico učinio sve što je mogao. Prvo i prvo, postava je na početku bila katastrofa. OK, ali zašto je ne mijenja ODMAH? Ne, nego on glumi majmuna tamo i roni po zraku. Pa ko bi pod onakvim pritiskom mogao razumjeti šta on pokazuje? Hiddink dok je vidio da ne ide onako odmah je promijenio postavu... kako je moguće da njega čuju igrači a Cicu ne čuju?

Nadalje, digli su mi tlak oni komentatori... pa kome se oni ulizuju gamad jedna. I je*emti Vranješa i njegovu izjavu da nas sreća nije pratila, sigurno se nada da će zaigrat na kvalifikacijama? Zašto su takve ulizice? Poslije utakmice Ćiro je dao neku polu-analizu, nešto promrljao, ali kad je Osim objektivno i bez "straha" sve iznio na vidjelo, onda je Ćiro smogao hrabrosti i "čak" rekao da se slaže... govno jedno.

Dalje, nije Cico tako loš trener, imao je on i uspjeha (sjetite se NK Zagreba), ali ga ***************e njegov sinek, koji je zaslužio da nikad više ne zaigra, krme tromo... ali gotovo je sad, ode puno važnih igrača, a ostaje ovaj kukavičluk.

Situaciju jedino može popraviti Osim, ali on neće, zato jer se našla nekolicina primitivaca reći kako on nema šta raditi u repki jer ne priča izvorno hrvatski. Naravno da neće, ne bih ni ja...

Sada se treba okrenuti budućnosti i Cico treba priznati da je pogriješio i ispraviti greške, kao i svi igrači. Živjeli! : cheers2

P.S.: zaboravio sam spomenuti da je sudac loše sudio, ali u našu korist. Dva penala nije sudio, Srni je trebao dati crveni, i nitko ne zna je li Šimunić na kraju dobio žuti ili nije? A onaj kreten Tomas, na njega nemam komentara...
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 14:58   #520
Brain32
Premium
Moj komp

Brain32's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ajde nasjest' cu:
Citiraj:
Tko izbornice?
Citiraj:
Khm, a za sto placamo kondicijskog trenera(koji ih treba pripremit') i lijecnika reprezentacije(koji treba dat pravu procjenu)? Za d*kanje?
Citiraj:
2. Zašto se protiv Japana nije išlo za zamjenama puno prije?
Ne znam, jel ti znash, jesi bio tamo i dal' stvarno mislish da bi se nesto drasticno promijenilo?
Što se tice #3, opet ponavljam a tko? Daj se sad ti malo spusti na zemlju, proslo je doba Asanovica,Bobana i Prosineckog, za vecinu nasih veznjaka "sinek" je Bog i batina svidjalo se to tebi ili ne - to je realnost.
Citiraj:
Ajd da se u necemu i slozimo, to i mene jako smeta.
#5 - Nikakve, da li je to uopce bitno?
#6 - Gluposti
Što se tice ponasanja nasih na kraju, pa mislim daj pogledajte suce opcenito na prvenstvu pa djecju ligu mi ne bi sudili kol'ko su nesposobni. A "nash" sudac jucer, to je cuger a ne Zlatko, ja ne znam tko je tu "vikend" ljubitelj nogometa a tko stalni, ali vjerujem da stalni znaju kako pravi suci sude
Brain32 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2006., 15:30   #521
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Brain32

Khm, a za sto placamo kondicijskog trenera(koji ih treba pripremit') i lijecnika reprezentacije(koji treba dat pravu procjenu)? Za d*kanje?

Što se tice #3, opet ponavljam a tko? Daj se sad ti malo spusti na zemlju, proslo je doba Asanovica,Bobana i Prosineckog, za vecinu nasih veznjaka "sinek" je Bog i batina svidjalo se to tebi ili ne - to je realnost.

A "nash" sudac jucer, to je cuger a ne Zlatko, ja ne znam tko je tu "vikend" ljubitelj nogometa a tko stalni, ali vjerujem da stalni znaju kako pravi suci sude
Kondicijskoga trenera izabire izbornik i kontrolira njegov rad!!!
znaci zna se ko je kriv a to je pico!

Slazem se tko ce zamijeniti onu hrpu balvana na terenu?
normalno izbornik je kriv i tu jer je zvao ocito krive ljude!!!

A sto se tice suca mozda su zaspali pico i sudac zajedno u konobi!!

Sta je tu je neki su trebali biti na popisu neki nisu nikad necemo saznati i netreba ulaziti u analizu koje trebao doci,a ko nije trebao ,vidilo se iz prilozenoga sva jad i bijeda!!! ali sto je je ovo je bio debakl!!!
replace je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 15:40   #522
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ljudi moji treba pokusati zivce vise netrositi,ja sam pokusao ali neide jos sam pod dojmom nekim da smo mogli nesto napraviti.Neznam ovdje je jedan forumas stavio sliku svoju s izrazom lica koji je i kao i svima nama bio jednostavno pogled u prazno! Frende s slikom si sve rekao tako dam i ja zgledao i cijela moja ekipa i koga god sam vidio na ulici,imam prijatelje koji su bili u stutgartu i svi su bili u totalnom qurcu,vele oni pogotovo kad ostanes jos sat vremena sjediti na stadionu i gledas u taj gol koji ima 7 metara i nemozes ga pogoditi jednostavno ne da nemozes nego neznas! I svi su imali isti izraz lica kao i kolega forumas kao i cijela nacija...neznam jos mi se nisu dojmovi slegli jos uvijek mislim da smo morali puno bolje od ovoga!
Jer jedostavno ti kad si na tribini ti vidis sve!! vele oni da dado prso kolko taj covjek pretrci to je nevjerojatno bori se sam ko lav cak su i skoti dosli na tekmu da ga vide i pozdrave toliko o njemu i skidam mu kapu do poda!!

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 15:50   #523
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Citiraj:
Autor Brain32
Daj se sad ti malo spusti na zemlju, proslo je doba Asanovica,Bobana i Prosineckog, za vecinu nasih veznjaka "sinek" je Bog i batina svidjalo se to tebi ili ne - to je realnost.
Ja ću se spustiit na zemlju, a ti slobodno nabavi naočale i pogledaj snimku (nemoj samo slušat prijenos) pa onda komentiraj igru "Boga i VUCIbatine"

Dal je Ramone gledao utamicu uživo, ili na trgu, ili u spavaćoj sobi - nema nikakve veze. Da li bi Ramone stavio Leku, Modrića i Da Silvu od prve minute isto nema nikakve veze. Jer to spada u domenu što bi bilo kad bi bilo.... ali se može reći kako je netko IGRAO i što je učinio, jer to nije domena imaginarno nego REALNO!

P.S. Rezultat nije toliko bitan, koliko sama igra. A naša je trenutno predmet sprednje svjetskih zaljubljenika u nogomet. Ne vidim razloga zašto se ne bi mogli komentirati potezi koje je vukao Cico? Jel to neka sveta krava?

P.P.S. Na zadnjem Europskom i prošlom svjetskom: pogledajte što su javnost i mediji napravili našim izbornicima: popljuvali su i Jozića (Mexiko, Italija, Ekvador) i Otta (Engleska, Francuska, Švica). Nitko nije dirao u igrače, sve je bila trenerska nesposobnost... A danas? Suci, igrači, sreća, navijači, hrana... svi samo ne izbornik! Isti taj Cico se SPRDAO s bivšim izbornicima, a sad neka pogleda što je sam uradio i neka snosi poisljedice!

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 17:00   #524
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Evo samo da nešto malo skomentiram, neću ponavljati već rečeno. Dakle, gdje ste vi vidjeli da je Kranjčar dobro igrao? Pogotovo protiv Japana. Kranjčar nije mogao zadržati loptu niti 5 sek u nogama, i skoro svaki duel je izgubio. Tako je i bilo protiv Australije, barem 70% duela je izgubio, i to uvjek izgubi loptu na njihovoj polovici, i naši se onda sproro vračaju. Ja mislim da se Kranjčar treba zamisliti malo kako to igra, imho igrao je bolje prije 2 godine u dinamu. I mislim ono komentatori stalno seru kako je on najbitnij igrač, i kad napravi jedan dobar potez to se diže u nebesa, a zaborave se sve greške.

Ja mislim da je utakmicu trebao startati sa Modrićem umjesto Kranjčara i sa Bošnjakom, koji se bori ko lav, i možda bi onda i drugi pomogli.
Staro 23.06.2006., 17:10   #525
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto
jedino što mogu reći da svaka čast srni zbog onog krasnog gola,barem je onaj penal pao u zaborav... inače po meni jako dobra utakmica bilo je svega i svačega.
Taj penal se neće zaboraviti da DA još 300takvih slobodnjaka jer to je svjetsko prvenstvo a ne neka seoska 5. Županijska liga jer se poslije utakmice svi Napiju.
I kako netko može reći da je naša igra dobra(krompiranje) taj očito to gleda zato što svi gledaju
Žvalje se BRANE pola sata poslije gola a onda i cijelu utakmicu: nono :
a i nisu mogli NIŠTA protiv tako DOBRIH igrača Australije koja je rezultirala i DOBROM igrom i to je TO.
Nek nam padne u zaborav jedino ovo prvenstvo jer nemamo što tražiti na takvim natjecanjima.
teofil je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 17:52   #526
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Tomy no.1
...A Olić je u ekipi jer je pokazao da se može potruditi i poentirati kad treba(nije tehničar,ali se trudi)....
Ajde sad zašto gattuso igra u Milanu i Italiji?? NEma pojma,ali trči ko stoka i trudi se...e widiš nama treba nešto takwo...

Prijatelju ti si malo u zabludi NHF.
Trudim se i ja biti miljarder ali to nije dovoljno. Nije to utrka u skakanju u vrecama pa ako dodjes zadnji ono "bar si se trudio" .
SP je mjesto gdje svjetski velemajstori i majstori pokazuju svoje znanje a ne trud. Trudis se da dodjes do tog znanja i to prije velikih natjecanja a ne za vrijeme. Nije dovoljno trcati i truditi se. Ako nemas znanja nije ti mjesto na SP-u. A ako imas znanja a ne da ti se pokazivati sto znas ,a drugima prije toga solis pamet kako znas, to je jos gore.
U pitanju je mazanje oci javnosti kako smo mi superiorni,kako cemo dobit Brazil 3:0 ,kako cemo bez beda doci do cetvrtfinala i tako dalje. Bezbroj puta sam rekao da nas to kurcenje nece dovest nigdje ,a cak sam se i kladio da Hrvatska ne prolazi skupinu. I vidi vraga,dobio sam okladu.
A sto se tice Gattusa,on je cista sirovina. Ali barem nekako zaustavlja napade protivnika. A da je Olic Gattuso,sad bi igrao u Milanu. Nemojmo mjesat kruske i jabuke.
I na kraju jos jednom: ima ekipa koje su ispale a zasluzile su da idu dalje po pokazanoj igri ,ali to definitivno nije Hrvatska. Ko je za to kriv? Ne moze biti samo Cico za to kriv. Nisu igraci roboti pa igraju kako ih Cico uci. On ih bira po pokazanom ,a ono sto su naucili igraci,to su naucili u klubovima. Znaci krivnja je 50:50. A istina je i to da smo imali jos igraca koji su mogli nesto pokazat,ali nemamo jos igraca koji su bolji od ovim prvih 11. Isti po kvaliteti da,ali bolji ne vjerujem.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 18:55   #527
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
kako mi je zao sto sam bio u pravu sa prognozama o neuspjehu nase repke . tako je to kad pola igraca nema kvalitetu da izbori mjesto u svojim klubovima a u repki su mange .
mislim da cicek i sinek nek jos malo ostanu i pokvare sve jos kaj mogu .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 19:00   #528
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ajde dečki ovo je thread o svjetskom prvenstvu , a ne o uspjeh / neuspjehu naše repke..Gotovo je doma su... Sada se osvrnimo dalje.. Evo uprao igra Španjolska - SA ,,, relativno ok tekma
blozer je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 21:29   #529
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

...za mene je SP završilo jučer........
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2006., 02:26   #530
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

cico je za***************ao, no ima jedna tstvar došli smo prvi puta nakon 1996. bet dokvalifikacija na neko veliko natjecanje.

Ramone NHF .ali za mene sa svojim avatarom sa dspadaš u 95% ovaca koji će sad kenjat i govorit da je familija Kranjlčar kriva za sve.
Cico je zayebo, stoji, na greškama se uči. Očekujem za cikllus kavlifikacija izmjene u repki, Rapajić, Vugrinec bi mogli tj. bi trebali biti pozvani kao i Dudu. Bišćan je pak druga prića oko njega se stvorilo puo zle krvi, i nekako mi on nikako nije team player već sebičnjak.

Niko Kranjčar zaslužuje grijanje klupe i tnejmu treba puno rada. Ako ga sad gledam po vanjštini od debele svinej nema niš zgubio je 5-10 kila šepka i sad treba natrenirat 5-10 kila mišića, te prvesntveno treba mu klub u koejm neće biti zvijezda već smao jedna od ograča d au od guzice do mozga dođe da talent nije dovoljan.

Modriću također fali i mišića i brzine, svka čast na trudu no ne vejrujem d amože cijelu tekmu izdržat na viskomom nivou.

Posao je težak jer odlazi vjerojatno Niko Kovač i Dado Pršo, dva igrača koji su davali karatkter reprezentaciji, treb anaći adekvatne zamjene i IMHO igru usmejrit na Klasnića u napadu da mu se serivraju lopte jer on je tip igrača koji oji i priam lopte on ne odlazi po njih, priej neg kaj s počne srat, tako igra i u Werderu i tamo zabija. U repki on mora zabiti u važnoj tekmi onda će mu se otvoriti.
Toliko o našima.

SP.

Zadnje tekme u grupi španjolaca su me ipak razočarale, nakon golijade i 16 golova u 4 tekme oba puta po 8 koamda na dve tekmr sad samo 2,očito se i tu vidinervoza i razmišlajnej o 1/8 finala.

IMHO tam imao dve tekem koje jako puno obećavaju prva je Portugal - Nizozemska, gdje je Portugal do sada više pokazao ali nizozemci igraju dovoljno za pobjedu bez čarolije a Portugal igra lijepi nogomet. Predviđanej tio bi da dobije Portugal ali mislim da ide dalje Nizozemksa 1:0, a da će portugal ostaviti bolji dojam.

druga tekma kaj je opasna je Španjolska - Francuska, francuska koja bez Zidanea napokon pobijedi i Španjolska koja ako ispaden će opet svi govoriti da nisu nišš naporavili. Predviđam Francuskau pobjedu 2:1 ( ak nebude Zidane igrao; ))
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 24.06.2006., 07:10   #531
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'
Eh, kad se bas necete ostaviti tog SP-a...

Onda cu dusu otvoriti do kraja i reci jos koju

Kazu ljudi iz naroda : 'Prijatelji, prijateljima moraju reci i stvari koje ne zele obavezno cuti"

Rece jedan od bivsih savjetnika Clintona, prije X godina, kad je na konferenciji prekinuo Bill-a i dao svoje misljenje o nekoj epizodi vanske politike.

Novinari ga pitaju : 'Pa kako ste to mogli, znaci li to da ste u ostavci"

A on ima kaze " 'Ako ja i predsjednik o svemu mislimo isto 24h, onda on mene doista i ne treba za nista'

To je otprilike ono sto treba zemljanima od stoljecha 7-mog, da sami sebi priznaju.

Ovaj tim cak i da je pobjedio, njihova igra, njihovo medjusobno postovanje (nepostojeche, osim cmakanja nakon gola) postovanje prema treneru (kakav god i koji god) = 0000.1%

To nije nogomet, to nije igranje, to je pimplanje.

Svi vole Hrvatsku, desna na srcu, ali SVI najvise vole svoj standard i svoj Djep.

Dovoljno je samo cuti razinu komunikacije i opisa stanja igre iz usta nasih populi spikera. Mislim da ni jedna zemlja nema spikere koji za svoj tim u 90min vremena vise spominju "Srecu" , kako da ni sami ne vjeruju u taj tim, u jednom kontinuiranom smislu.

Hvala bogu, kako god da se pokvario u nekim stvarima, 101 je po pitanju novinarstva jos uvjek nepotkupljiv, pa je glazba za usi slusati ljude koji iz svog srca zele da pobjedimo, ali od pocetka govore, da smo saka jada, sto i jesmo. Cici postavljaju pitanja koja nijedan novinar pitao nebi.

Pogledajte samo Cicine reakcije, skache na pomocnike, ludi dok ih gleda, to su nesrazmjerne reakcije za nekog tko kaze da ga slusaju igrachi. To je ponasanje (kad zabiju) nekoga tko je dobio Jack Pot, i nekoga (kad puse) koji debelo zna da nema tlo pod nogama. Jack Pot reakcija , a ne reakcija selektora/trenera koji gleda rezultat kao kontinuiranu krunu rada i dobro obavljenog posla !

Kao neki klinac skace na pomocnika, to je ponizavajuche, to govori koliko mu zvuci SF kad nesto zabiju. Sto bi trebali? ...zbog populi suza labilnog selektora to jos nazivati vrlinom. Umobolno koliko i sami ljudi mogu pusiti isprike i mitske razloge dijabolicnih xy konsteacija koje ni sogorica od Drage Plechke starim viskom nemere izmjeriti - a sve kao razlog, zasto smo izgubili.

Ali sve je ovo kap u moru. Bolest je u nogometu puno vecha i ona ide od kompletnog saveza u kojem sjede stetochine.

Kad se sjetim onog Markovicha, sebicnog faraona koji nece napustiti stolicu dok ne odapne, hijearhiju starih olinjalih prdonja koje je poredao oko sebe. Ti ljudi bi istrunuli da se okruze nekim sposobnim, jer njihovo postojanje bi kao takvo nestalo. Sjetite se koliko se samo svaki put bira izbornike i koje su to samo kulisne svinjarije koje veze nemaju sa objektivnim sposobnostima biranja nekog po znanju.

Gotovo je uvredljivo koji su to nesposobni ljudi.

Zar doista mislite da osrednji trener koji to gleda sa njima svaki dan, nije svijestan destrukcije diletanata?

I ono sto mi je najgore. Koliko se samo prostora daje na lupetaranje a o samoj igri nista.

Koliko puta, nasi nogometasi u jednoj minuti ponove "psihicki" i "ja mislim"

Cak da nam je svima otac neko iz tog tima, svi znamo da vecina nije u stanju prochi ni ispit iz osmoljetke.

No svi pricaju o "psihickoj vaznosti" , "o velikom srcu" , "mladost ce pobjediti" ...i slicne nebuloze na razini SKOJ krilatica pred zasjedanje 7-og Avnoja.

Pola ljudi navijacha iste ove gluposti ponavlja...

Mladje generacije ce valjda manje pusiti ove krilatice, pa ce se nadam se, pricati samo o exaktnoj igri, a "veliko srce" nek ostave za Markovicha i ekipu kad im narastu grozdovi hemeroida od pohlepe za foteljama.

Pa sto govori taj "vozni park" u upravi , gdje 70+ godisnjaci sjede i odlucjuju o stvarima kojima nemaju veze?

U drugoj zemlji bi od srama se digli, jer nebi mogli uopce opravdati svoje postojanje, ali kod nas, kad si smeche, okruzi se smechem i siguran si.

Kad prichamo o psihologiji, njima drag termin, kojeg su vec izlizali, evo jednog primjera, prave :

Kad neka bagra siluje nekoga, sto prvo rade da se zastite?

Tjeraju sve one koji gledaju da se ukljuce, jer onaj koji nije, taj bi mogao prichati, a onaj koji je, postaje im drugi par ociju na ledjima. Ovo ide jos od Rima pa do danasnjih ratova. Ovaj modus je kod nas esencija funkcioniranja, posebno u sportu.

Bahato, nestrucno, populisticki, bez ikakve vizije, znanja.
Nek se kradu, nek namjestaju utakmice, bas me briga, ali kad netko moze ovakav tim odvesti na SP, to je najbolja indikacija, goreg neprijatelja rezultatima nema.

Mozete nabrajati promjene za 10 sljedecih utakmica, ali od toga nema kruha. Kao i u svim HR okruzenjima, neznalice se boje okruziti znalcima i nema tu pomochi, dok jednostavno ne izumru !

Kako se samo cereka Markovich nakon svake epopeje biranja novog selektora koji je po njegovom ukusu. Nadam se da ce se jednom kod nas (ionako ih izvozimo) pojaviti neki magnat, pokupovati iz svog djepa jedan tim, dovesti PRAVE selektore i PRAVE trenere, a ovima reci SIKTER iz HR nogometa !

Po mogucnosti neki Grk tipa : Sinekus Zondus

Pa ce nashi spieleri odradjivati PRAVI kardio trening svaki dan, pa ce pumpa ici na 115+, pa ce takav igrach trcati citavu utakmicu i jos imati rezerve za jos jednu.

Nema tetkastog pristupa, ovaj trchi , ovaj cheka sa bestekom pred golom.

Eto, Amen od mene do sljedeceg prvenstva.

PS : Isuse, mani se brojanja igracha, uzmi radiju jednu lutkicu i par iglica, napravi je po uzoru na jednu spominjanu spodobu... i pocni pikati stetochinu
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2006., 08:39   #532
TomG
®

TomG's Avatar

Ja nemogu vjerovati kako ljudi mogu pljuvati po sebi i svome...
Tuđe neću ,svoje nedam...e pa dragi moji bolje da imamo ikako nego nikako...jer ipak gledajući ima nas mnogo puta manje od drugih...već je uspjeh što smo došli na Sp,ali su naši ljudi navikli na pobjede....
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2006., 13:05   #533
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Tomy no.1
Ja nemogu vjerovati kako ljudi mogu pljuvati po sebi i svome...
Tuđe neću ,svoje nedam...e pa dragi moji bolje da imamo ikako nego nikako...jer ipak gledajući ima nas mnogo puta manje od drugih...već je uspjeh što smo došli na Sp,ali su naši ljudi navikli na pobjede....
Naravno da smo navikli na pobjede,mi smo narod izvanrednih talenata,samo ih treba znat pravilno koristit,tu prica zavrsava,mogli smo i morali...

Da imamo igrace na razini SCG ili jos bolje,Slovenije,plasman na SP bio bi vrhunsko ostvarenje.Ovako,i dalje gladni trofeja,uspjeha...a mogli smo. : hello2 :
Staro 24.06.2006., 13:14   #534
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Moram samo napomenuti kako postoji opravdana sumnja da je utakmica prodana, znam iz osobnih poznanstava koji su "u tome", a pročitao sam i informaciju da je na više mjesta u kladionicama uplaćen iznos od 50.000€ i više na neriješen rezultat. Čini mi se da to potvrđuje igranje Tomasa rukom u trenucima kada smo vodili...
Staro 24.06.2006., 14:19   #535
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor frANZi
Moram samo napomenuti kako postoji opravdana sumnja da je utakmica prodana, znam iz osobnih poznanstava koji su "u tome", a pročitao sam i informaciju da je na više mjesta u kladionicama uplaćen iznos od 50.000€ i više na neriješen rezultat. Čini mi se da to potvrđuje igranje Tomasa rukom u trenucima kada smo vodili...
Prava tema za hr.alt.zavjere
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2006., 15:31   #536
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Visage - stvarno voliš puno pisati, zabolile me oči dok sam pročitao.
ali nije mi krivo jer se slažem sa svim napisanim. Onog kljusa markovića stvarno treba maknut, a onda krenut ispod njega.

ostali - nismo mi talentirani ni ništa posebno, nego imamo glup mentalitet i bahatost da smo najbolji u svemu, uvijek se pronalaze pohvale, ali se slabo kudimo.. izvlačenje na broj stanovnika, veličinu zemlje, pa kakve to ima veze, pa ne igra cijela zemlja na terenu... već 11 ljudi.

a ovo za prodanu tekmu - svašta je moguće, sve se to vrti oko love...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2006., 15:38   #537
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Citiraj:
Autor Visage
'
PS : Isuse, mani se brojanja igracha, uzmi radiju jednu lutkicu i par iglica, napravi je po uzoru na jednu spominjanu spodobu... i pocni pikati stetochinu
već jesam ali bih trebao doći do nečeg što me povezati s njime, možda trebam nać jednog od onih s kojima se mlatio sigunro ima njegove DNA na njima

Namještena utakmica?? O tempora, o mores! što sve ljudi neće izmiliti, kaj je slijdeće, da ono nisu bili naši grači već su ih vanzemaljci koji su bili kupljeni od austarlaca oteli i zamijenili mamlazima, ili da je Šimunić bio kao dijete kod Aboridžinskog vrača koji ga je tada već ureknuo jer on tada rekao:" ja ću igrati za Hrvatsku" ( iako je sada ona u Jugi lai će biti slobodna i na SP2006 ću igrat za nju protiv australije).

Ili Viduka i Skoko su u svojim danima dok su igrali u HNLu donijeli Aboridžinsko prokletsvo, ili su ubiti bili šoijuni UDBA-e...

Trebate još besmislenih teroija...

Dajzte malo realnosti
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 24.06.2006., 15:53   #538
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Citiraj:
Autor Isus
već jesam ali bih trebao doći do nečeg što me povezati s njime, možda trebam nać jednog od onih s kojima se mlatio sigunro ima njegove DNA na njima

Namještena utakmica?? O tempora, o mores! što sve ljudi neće izmiliti, kaj je slijdeće, da ono nisu bili naši grači već su ih vanzemaljci koji su bili kupljeni od austarlaca oteli i zamijenili mamlazima, ili da je Šimunić bio kao dijete kod Aboridžinskog vrača koji ga je tada već ureknuo jer on tada rekao:" ja ću igrati za Hrvatsku" ( iako je sada ona u Jugi lai će biti slobodna i na SP2006 ću igrat za nju protiv australije).

Ili Viduka i Skoko su u svojim danima dok su igrali u HNLu donijeli Aboridžinsko prokletsvo, ili su ubiti bili šoijuni UDBA-e...

Trebate još besmislenih teroija...

Dajzte malo realnosti
Samo se ti sprdaj, ja ti govorim provjerene informacije. Nemoj da ti tu imena počnem navoditi. A bilo je u novinama da je na neriješen rezultat uplaćeno 50.000€...
Staro 24.06.2006., 15:58   #539
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

gle nikada nisam bio fan teorija zavjera. A iskerno ako gledamo tijek utakmica prije ovo te predivđanaj stranih nvoina tipa ( La Gazetta dello Sport, Marca Kicker) koji su većinom predviđali prolaz australije tete neriješen i glčedano s distnce je nerješen bio najrelaniji. Iskreno ja koliko god sam se nadao našoj pobjedi lai nekako mi s ečinilo da će završiti nerješeno.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 24.06.2006., 16:23   #540
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Citiraj:
Autor frANZi
Samo se ti sprdaj, ja ti govorim provjerene informacije. Nemoj da ti tu imena počnem navoditi. A bilo je u novinama da je na neriješen rezultat uplaćeno 50.000€...
Ovo je provala stoljeća: goood :
Znam ih ja dosta koji su ZNALI da će biti X i ljudi su uzeli lovu.
Pa zar to nije bilo očito da će biti X ili pobijeda Australije,samo su budale stavljale lovu na nas.
Nije ti to Hrvatska liga da se kupuju tekme,LOOOOL smijat ću se ovome do slijedećeg prvenstva....
teofil je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno