|
![]() |
#511 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš htjedoh napisati da se forum odjednom ubrzao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
vidli bumo... ovo je sad primarno tweakano cache-anje. tak da bi izvršavanje već odrađenih query-a trebalo bit munjotresno, a postanje više-manje sporo... bumo vidli
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
.
|
Baš kako kažeš...učitavanje stranica je zbilja brzo...ali postanje nešto šteka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#515 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vratite nam shtekanje ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
ono ispred konpjuktora
|
ok... to je bilo malo bolje... eh sad... malo smo podebljali serverche... nadam se da će biti nešto od ovih novih bannera pa da si to možemo fino priuštiti... kolko para, tolko muzike, tak da ono... pliz kliknite jednom-dvaput dnevno (ne manično i ne više od 5 puta dnevno plz) onaj banner usred postova i svima bu nam lepo ![]() inače, danas smo imali odličan brainstorming... baš smo bili neš nabrijani i jaooo kako će Vam se svidjeti stvarčice koje spremamo ![]() jaojao.
![]() |
#518 |
.
|
Jel ja to vidim neku novu điđu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Torrent freek
|
![]() |
#520 |
ono ispred konpjuktora
|
nije greška... baš je onak... uočljivo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel ima to blinkanje u drugim bojama? Ovo mi se ne sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
PizzoZder
|
Zanimljiva teorija Atha, naime meni je isto prestalo bacat pop-up za pm iz nerazjasnjenih razloga. Nesto hebe, sve je podeseno ali nece i nece...:confused:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Evo čisto da se pridružim,meni isto ne izbacuje pop-up,a podešeno je...
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kad se promijeni prijevod foruma popup za PM se isključi. Kad sam vratio na default postavke za prijevod pop up proradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ajd drago mi je da tadi. Inače meni je "Message Editor Interface" na "Enhanced Interface - Full WYSIWYG" tako da popup ovisi samo o jeziku. Zašto je tako nemam pojma, slučajno sam to skužio kad sam promjenio na "croatian" na kojem neradi, dok na "Hrvatski" radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Staviš hrvatski jezik i on ti probaci na engleski : stoopid,al onda PM-ovi skaču? Ajde vidit ćemo evo stavija sam tako... Edit: RADI!!! :clap: Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 24.12.2006. u 22:52. Razlog: A baš moram jeli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() heto... drago mi je da je netko svjestan da su i reklame korisne.
![]() |
![]() |
#539 |
ono ispred konpjuktora
|
evo od sada možemo stavljati svoje mail adrese na forum bez straha od spidera dgrubisa@pcekspert.com
![]() |
#540 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|