|
![]() |
#512 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
a jbte švabe... Auf Wiedersehen Deutschland !!!
|
Oglas
|
|
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Ovo je sabotaža samo takva. Namjerno su spušili da skinu trenera, znači ovo nisu sitine, ovo nije moglo bit slučajno. |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
švabi prvi posustali od velikih. ostali u osmini finala ispadaju jedan po jedan koliko su loši. kad bi svi igrali cijelo sp kako su igrali do sada ja bi nas i belgiju (koja mi je prije nego je sp počelo bila favorit) stavio u finale. svi se provlače ko talijani u najboljim danima. |
![]() |
![]() |
#519 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#520 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Ja sam imao osjećaj da žele da bi dali 5 komada ko od šale, totalno neshvatljive poteze su odigravali, pogledaj šuteve oko i iz 16 metara, sve nebu pod oblake, a opet bilo je i nekih koje je golman obranio na nemoguć način, moguće da su par ovih starijih igrača sabotirali i to ti je dosta za sjebat utakmicu. Bgmi ne pamtim jednu nogometnu utakmicu na vrhunskoj razini da se dogodilo toliko iznenađenje, kvaliteta igrača je jednostavno neusporediva za ovako nešto. Možda je toliki pritisak od neuspjeha da su im se noge "odrezale". Kako god apsolutno nevjerojatno. Zadnje izmijenjeno od: Revolver3844. 27.06.2018. u 18:53. |
|
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#528 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#533 |
Antimićanin
|
Znači, Brazil neka dobije, a neko od đikana neka polomi Neimara u 89.minuti da ga nema više i to je to ![]() Strašno koliko ta gnjida može plakat, glumit i valjat se. Strašno. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
#534 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Nije ni cudo s obzirom na frendove 😉 Ocekivan rasplet F skupine. Džemaili i Drmić, pravi Svajcarci ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#535 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#536 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A Švajcarska je na kraju prošla. Uspjeh je to. A Brazil... ko se njih treba bojat? Luk i voda. Sent from Usreo Mobara |
|
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Tu u Brazilu slave ispadanje njemacke ko da su svjetsko osvojili, bas su jadni. Mislim da seleção igra pod prevelikim pritiskom, svi najavljuju 6. Naslov prvaka, svugdje se samo to vrti, od tva do autobusa sve vristi “na putu do 6. Naslova”, a igra im je za k*rac. Totalna suprotnost od kvalifikacija, izgleda mi ko da su svi pali u formi (gabriel jesus prvi).ajmo vidit kako ce protiv Meksika proci...dok prolaze meni super jer na dan kad Brazil igra se ne radi 😬. Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Misija Danska... Kakva su vasa misljenja? Ja smatram ako odigamo kako znamo laganini idemo u 1/4 finala, nadam se samo da nece biti nekih glupoh gresaka |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|