|
![]() |
#511 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 20.08.2015. u 15:20. |
![]() |
![]() |
#512 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ehm On vec je u realu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#514 |
Guest
|
A zašto vam toliko smeta Benzema? U zadnjih pet godina čovjek ima prosjek od 25 golova i 10-ak asistencija po sezoni. Nisam gledao sve utakmice, ali po onome što sam vidio uvijek odradi svoj dio korektno. Što se ne može reći za Balea i Jamesa npr. Ali što ja znam... meni je Bacca bio najbolji napadač u Primeri. ![]() |
![]() |
#515 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kojeg će to boljeg od Benzeme dovest ? o.O
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#519 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne mislim ozbiljno sad - kog će to dovest da će bit bolji od Benzeme ? Jedini koji ovak na prvu pada na pamet je Tevez, ali on je 'em prestar 'em već riješio svoj transfer za ovo ljeto. Klasnih špiceva ala Raul, Van Nistelrooy, Van Persie, Makaay etc. više nema. A od ove nove generacije napadača, Benzema je među najboljima. Eventualno ako će Rafaelito gurnut CR7 u špicu (nije ni on više najmlađi jel', a k'o špica će manje morat trčat), ali i to mi je nekak li-la.
![]() |
#520 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa reus ce u real, mislim da je to gotovo E sad jel on dobro rjesenje neznam..klasicnih spica na trzistu nema, aguero suarez itd pa cemo vidit
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tevez je već u Argentini riješio transfer. RvP je u Fenerbache, dosta jeftino nego Benzema ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#523 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Mislim i da se bude dogodio i deal Navas u United,De gea u Real,pitanje dana. Al velim opet taj problem,ako staviš Moratu naprijed,moraš vratiti Cristiana na krilo,i opet jedna od zvijezda neće igrati,recimo Hames. Recimo ako se tko sječa pokušao je Benitez igrati i takozvanih 460 protiv Bayerna,sa lažnom 9-tkom,pa je to nikako izgledalo. E sad ,hoće li koji top napadač doći da grije klupu ili igra samo u 442,ne znam? U jedno sam uvjeren,pošto zbog uprave kluba i Ronaldo i Bale moraju igrat,Benzema nema šanse igrat u Realu,i toga je svjestan,jer Benitez po svojoj filozofiji igre nema šanse da će igrat s tri igrača na terenu koji ne igraju obranu,nikad! Btw,gdje piše mamutarka da dolazi Marco,jer to bi bilo super?
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 20.08.2015. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nikakvi Morate itd. Benzema ostaje, Ronaldo će u špicu kao u Portugalu i to je to. Reus, čemu? Po meni, Ibrahimović, Hazard i takvi igrači mogu biti pojačanja ( ne računam Messija i Suareza). Ostalo je sve za "do podne" u Realu, da griju klupu. Eventualno čisti defenzivni vezni ali i to je nategnuto jer se Real brani posjedom. |
![]() |
![]() |
#525 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dortmund ![]()
![]() |
#526 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#527 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dortmund ![]()
![]() |
#531 |
Guest
|
Uf, što je ovo majko moja. Pratio sam Dortmund do 3:0, pa ugasio i tek sad vidim krajnji rezultat. ![]() |
![]() |
#532 |
Premium
|
#534 |
Premium
|
Nego ,odkud te informacije o Benzemi i Reussu? Nigdje ne vidim da se o tome govori,opet patka? Btw,jeste li čuli kako je Modrić preporučio Kovu Perezu: "Bit će zlatna lopta za dvije godine" Možda se napušio čovjek?Ili možda Perez ako je to popušio?
#536 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Zašto nebi Kova bio zlatna lopta, kao 21-godišnjak s takvim potencijalom itekako moguće. Za Reus-a i Benzemu pročitao na drugom forumu, par ljudi pisalo o tome. Da, Benzema se stvarno iskazao kao golgeter, pogotovo u važnim tekmama i u onim 1na1 situacijama gdje pravi napadač mora zabit. |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hahhahaah, pa zato sto je 128 svjetlosnih godina udaljen od zlatne lopte i za dvije godine jednostavno ne moze bit njegova ![]() |
|
![]() |
![]() |
#539 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
lel pa nisam mislio da ju osvoji sljedeće godine, mislio sam na to da je moguće da osvoji u karijeri kad god to bilo. Dobro i ja nisam pročitao ovo "bit će zlatna lopta za 2 godine", moj bed. |
![]() |
![]() |
#540 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam, meni kovačić nije nikad sjeo, to je igrač poteza, a taj potez se dešava rijetko jako još kad si pogledam na fejsu slike sebe s njim iz besta kak cuga prije godinu-dve, ne ulijeva povjerenje ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|