|
![]() |
#512 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#516 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Maldonado radi peezdarije na q1 😆
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
#520 |
Never Forgetti
|
Amo ljudi stream da radi. Zadnji put je otisa monitor, danas ce cili komp letit vanka.
|
Oglas
|
|
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#523 |
Never Forgetti
|
A nec. Taman kad je SC izlazio. Ali nije to jedini. Sjeba san 2 radi WOTa. Danas G500 i tako. Zivci mi nisu najbolji kad mi nije po gustu. Najradije bi da mogu kupiti Sky pretplatu, ali UK only kazu. ![]() Jesan li ja retardiran ili, meni taj malo malo pa buffera. SLika je zadovoljavajuca ali to blokiranje ne...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 06.06.2015. u 20:34. |
![]() |
![]() |
#525 |
Never Forgetti
|
#526 | |
Premium
|
Citiraj:
Stavi si veci live buffer u postavkama, meni je na 30s Isto tako ovisi o brzini interneta koji imas Sutra se nadam utrci ko prosle god i Kimija u ulozi Rikarda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#528 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj sam pronasao na redditu prije 3 utrke negdje i od tad prikazuje sky f1 24/7 https://kiwiirc.com/client/irc.snoonet.org/f1streams tu se ulogirajte prije utrke i bit ce kad udjete ponudjeno par linkova na stream, od flasha,ustreama i torrentstreama |
|
![]() |
![]() |
#529 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Imaju IRC imaju threadove, ali generalno probaju osposobit privatni server za stream (takav je plan), jer svi ostali nisu toliko stabilni i kad tad i ubije FOM ili neki drugi DCMA request. ![]() Šta se tiče streama, generalno je najpopularniji Sky, a i osvojili su nagrade za najbolji coverage. Ako nista Natali je ![]() ![]() ![]()
![]() |
#530 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Gledam neku random stranicu koju mi je izbacilo na njuz fidu na fejsbuku i postali su sliku s crnim oblacima nad stazom. Jao samo neka udari kasnije! ![]() @Drift, ubaci link kasnije. Tvoji streamovi su uvijek top ![]()
#531 |
Never Forgetti
|
#532 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ovaj stream i dalje radi. http://streamer.dowebhost.info:2709/...o/stut66/64.ts Ako nekome treba za gledati. Edit: Kimi car. Kakav car ![]()
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 07.06.2015. u 17:52. |
![]() |
![]() |
#534 |
Never Forgetti
|
#539 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eno i Alonsu kazu da mora stedit gorivo. Ovo je Honda sigurno vec odvrnula motor pa previse trosi. ![]() Fali njima bar 150KS, da sad ima Minardi u F1 bio bi brzi od njih. Mislim da cak daju nekom drugom timu (Manor excluded) Hondin motor da bi opet bio brzi od McLarena. ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Bas tuzno, do promjene pravila 2017. nista od svega toga, do tad je sve Mercedesovo, a koliko vidim po najavama promjena izgleda da i dalje od toga. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|