|
![]() |
#511 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
stigose mi update na .164. upgrade advisor je nedostupan na w10m. provjerite kako je kod koga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni se odmah(nakon instalacije 107ice i soft reseta) pojavila obavjest da ima .164 . Radi upgrade advisor i na zadnjem buildu ali naravno pise da nema updatea jer je mob na najnovijoj verziji valjda. Zadnje izmijenjeno od: viper. 19.03.2016. u 10:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
HAK aplikaccija na WM10
Jel nekom uredno radi HAK aplikacija nakon prelaska na WM10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#516 |
Premium
|
Na L830 (WM 10.0.10586.164) se aplikacija pokrene i otvori ekran za upis osnovnih podataka. Cim se oznaci prvo polje, otvori se tastatura za upis i odmah se zatim ZARNI ekran, tj sve bude crno osim tastature. Tako se moze upisat prvi podatak, tj broj vozila i zatim se moze uci u aplikaciju. Nakon ulaza u izbornik ne radi ni jedna opcija, osim onih za koje otvara browser. Pri pokusaju otvaranja ostalih samo se potpuno zacrni ekran. Aplikacija se ne blokira, ali nema nikakvih podataka na displeju. Naravno na 8,1 mi je sve uredno ferceralo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Od jučer sam prešao sa 8.1 na 10 i nikako nemogu personalizirati zvuk za poruke,za whatsapp mi nudi samo predinstalirane zvukove. Kaj se to na desetki nemože staviti svoji zvukovi ili ja neznam kako i gdje to napraviti pa bi molio malu pomoč.inače se radi o lumiji 950xl i mob je stvarno zvijer ali biču razočaran ako su tu personalizaciju izostavili na desetki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Prešao sa 8.1 na WM10 i problem. Kako dobiti kontakte sa sim kartica u tel. imenik? Mob je lumia 640XL dual sim. Winsi su WM 10.0.10586.164. Update je obavljen preko upgrade advisora, i prošao je bez problema. Također više nemam ni spremljene SMS-ove. (ili su negdje spremljeni, a ja ih ne znam naći)
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
@dabomba, imam w10 i nemam problema sa postavljanjem zvuka. L640 DS, treba ti glazba biti u Music folderu na mobu. Ja sam stavio glazbu tamo i neke koje sam skinuo preko Zedfea mi je mob automatski stavio tamo. Pa probaj recimo preko te aplikacije odabrati neku melodiju za Whatsup. @zlatko, odi u Osobe, Postavke i tamo imas uvoz sa SIMa, samo odabereš da li ćeš spremiti na outlook račun ili gmail ovisno koji imas za spremanje postavljen. SMS poruke bi ti trebao povući sa outlook računa koji si koristio za sinkronizaciju (ako si to prethodno prije updatea na W10 postavio). Ako si to uredno odradio, sam ti povuče SMSove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
[QUOTE=NeooS;2908196]@dabomba, imam w10 i nemam problema sa postavljanjem zvuka. L640 DS, treba ti glazba biti u Music folderu na mobu. Ja sam stavio glazbu tamo i neke koje sam skinuo preko Zedfea mi je mob automatski stavio tamo. Pa probaj recimo preko te aplikacije odabrati neku melodiju za Whatsup. Ma glazba mi i je u Music folderu ali kada želim u Whatsup-u promjeniti zvuk za dolazne poruke to što je u music folderu se ne prikazuje kao izbor za dolaznu poruku. Gdje ti podešavao zvuk dolazne poruke za whatsup? Za sms poruke mi ni ne nudi u podešavanjima da promjenim zvuk dolazne poruke.,gdje to podešavaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#522 | |
Premium
|
Citiraj:
Za SMS ides na Settings->System->Messaging -> ukljucis sve za koje zelis obavijesti. Zatim System->Notifications&Actions -> ukljucis Messaging i dodirom otvoris njegove postavke, pa dobijes izbornik za dodatne opcije, izmedju ostalog i izbornik za "Notification sound" (na dnu). Inace, da ti rade notifikacije za poruke, mislim da prethodno moras imati instaliran i podesen Skype... Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 28.03.2016. u 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Krivo sam napisao, Ringtone folder je u pitanju, kako kolege kažu. Ideš na Postavke - Personalizacija - Zvukovi - Upravljanje zvukovima aplikacija - nađeš What's up i promisliš. Ako je u Ringtone folderu, morao bi naći melodiju. Meni sve prikazuje od tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
|
Je, sve je dodatno komplicirano jer su podesavanja drucacije grupirana na vise mjesta, meni dosta nelogicno. Recimo, zvuk dojave poste moras podesit u samoj aplikaciji, kao da to nije ugradjena aplikacija, nego necija tudja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
Ne pokazuje mi notifikacije na pločici od trgovine,ono stigne novi update i ja ga ne vidim dok ne uđem u aplikaciju.To je pod normalno ili se može podesiti u aplikaciji....ako da gdje jer sve što sam probao nije bilo uspješno.Ista stvar je i sa Windows novostima,mali help molim.Mala napomena da sve uredno dolazi u traku obavjesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zanima me da li netko sa Windows 10 sustavom ima problem kada se pojavi tipkovnica u nekim aplikacijama. Dešava se situacija kada se pojavi polje za upis teksta i pokrene se tipkovnica ekran se zacrni i ne može se ništa dalje raditi u aplikaciji. Recimo ebay aplikacija ima taj problem i ne mogu je koristiti. Rekao bi da je greška u Windows sustavu i nije mi jasno zašto ne riješe taj problem kada ima dosta ljudi koji se žale na isto i na microsoft forumu.
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Wo presao na win10-Nokia L735.Posto je novi IE to ovaj edge.Zanima me kako promjeniti i dali se moze umjesto one kratice za nove kartice postaviti kraticu za favorite-dolje lijevi kut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
Da to rijesis odes u Settings -> Ease Of Accesss -> More Options i tu podesis "Text scaling na max 140%. Zatim ides u Stettings -> Display i tu podesis "Size of text, apps and items..." na 200% (Recommended), ili manji. Cim tu povecas font odu neke aplikacije u bananu... @branimiros82 Mislim da ne mozes u WP10 zamjneit Edge sa IE, bar meni nije uspjelo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da veličina fonta je problem. Hvala za info ali vjerojatno je upitno da li autori pojedinih aplikacija budu riješili taj problem. Ima takav problem i na desktop verziji kod nekih starijih programa.
![]() |
#531 |
Premium
|
Ja sam poslao autrima HAK aplikacije za WP10 obavijest o tom problemu... Mislis da su nekaj odgovorili - malomorgen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14322 https://blogs.windows.com/windowsexp...w-build-14322/ Citiraj:
![]() |
![]() |
#533 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Mogu oni to ispeglat do kraja al jebiga store je banana žešća...Evo recimo hoćeš imat mbankig, moš se jebat ak nisi u PBZ. Ove druge banke imaju appove samo na androidiima i ajfonu. Ili recimo face swap morphing app (iako to je samo zajebancija) ne postoji na WP. Dakle, bez druge app i mogu ali bez prve je bezveze.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.microsoft.com/en-us/stor...a/9wzdncrcwdj0 https://www.microsoft.com/en-us/stor...a/9nblggh0fv21 https://www.microsoft.com/en-us/stor...o/9nblggh0k1m0 Dakle, imaš aplikacije za 4 domaće velike banke, možda još koju, nisam tražio nakon prve 3 koje su mi pale na pamet nakon PBZ-a. Face Swap je čak Microsoftova aplikacija https://www.microsoft.com/en-us/stor...p/9wzdncrfhx5g O čemu pričamo?
![]() |
![]() |
#536 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ovaj face swap sam probao i to je smeće...mislio sam na aplikaciju koja se zove MSQRD i koja to radi odlično...Najgore od svega što na WP storeu ima puno smeća od appova koje su samo fake klonovi poznatih appova pa tako ima i klon ove... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo update za sve koji ne znaju bi li ili ne na zadnji insider preview. Ima hrpa dobrih stvari, i build izgleda jako dobro, ali... FB messenger mi se rusi pri paljenju i zna mi se desit ako unlockam screen dok je glance prikazan, da mi je brightness zakucan na brightnessu glance screena, i mogu postavit i high i low i bilo sta za brightness, ali on ostane blijed skoro do neuporabljivosti. Probam u nedelju hard reset pa javim kako je to proslo. Incae super zadovoljan... kao i uvjek, "seems faster", action center i notifikacije su cool, lock screen sa music controlama je nice etc... za platformu koju su svi proglasili mrtvom... prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
Oglas
|
|