|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zato jer je to još uvijek beta/rc/nazovi kak oćeš. Nemoš to koristiti za 24/7 to je samo poligon za developere i usere da malo isprobaju i bok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Krenuo i ja to čudo probati. Što se samih fičra tiče, pa kopiraju apple samo tako (Cortana, Continuity, Action Centre, Spartan - reading list, multiple desktops, pa čak i Search sve više liči na Spotliht...). A i ova free Win spika - već zadnje dvije verzije OSX bile su free upgrade. Čudan svijet u kojem živimo ![]() Skoro pa neupotrebljivo od bugova. Testiram već godinama i MS i Apple beta/rc OSove i ovo je uvjerljivo najgore do sad kaj je izašlo van na testiranje ![]()
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
@Roberto Windows 10 nema Continuity, nego Continuum. Moze jedno pitanje? Kakve veze ima Windows 10 Continuum sa bilo cime iz OS X-a? I jedno pod pitanje, znas li sta Windows 10 Continuum uopce radi?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
|
Znam, i nisam mislio na Continuum pod tim, već sam krivo upisao Continuity. Kad već spominješ, mogao bi dodati i Snap i Photos... Noćas sam malo čeprkao i radio po Win 10, i nisam nešto impresioniran. Nadam se da će to dosta popeglat prije izlaska.
![]() |
#518 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Build 10074 je tek prvi koji se smatra RC (release candidate), do finalne verzije će proći još hrpetina buildova sa hrpetinom fixeva tako da nemojte još suditi kako će raditi finalna verzija. Uostalom, RTM više ne znači da je posao gotov - MS će kasnije kroz mjesečne updejtove bacati nove feature i fixeve.
![]() |
#519 |
Premium
|
OK, al nisi nam odgovorio kakve veze ima Continuum sa OS X-om. I sta Continuum uopce radi tj. zasto je on "bitan" za Win10 uredjaje. P.S. Zadnji put kad sam koristio Yosemite nije imo integriranu Siri (tj. asistenta). Je li se nest promjenilo u medjuvremenu ili je i tvoja tvrdnja da je MS kopiro Apple, integracijom Cortane u Win10, netocna?! Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 03.05.2015. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne vidim što tu treba objašnjavati, već je continuum bio spomenut ovdje...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Premium
|
Citiraj:
OK, sorry ja krivo citam/vidim. Uopce ga nisi spominjao u nikakvom kontekstu s OS X-om. Moj bed. /s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
Ako hoces da ti clanke ponavljam, moze. Os sam jucer instalirao, nisam sve isprobao jos, a pogotovo ne taj feature koji je meni osobno nebitan.
![]() |
#525 | |
Premium
|
Evo malo razjašnjenja: http://www.techlegends.in/windows-10...ows-microsoft/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Omicron Alpha resident
|
Always current - umjesto da veće fičra skupljaju u veliki paket u vidu novog operativnog sustava Microsoft će ih puštati korisnicima čim budu spremni za korištenje.
![]() |
#529 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
SVE jasno - Pretplata i tako te "zavezu" da moras platiti svake godine a daju ti sta god hoce (ili nista) jer is platio unaprijed za cjelu godinu i nemos probat sto dobijas prije nego kupis.
![]() |
#530 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Zasto su popup prozori zblurani? Tipa snimam skype i onaj instalacijski prozor je sav mutav, isto je bilo i sa chrome-om ? EDIT: Treba spustit scaling sa 125% na 100%, onda sve sljaka. Format C, ovo je smece nevideno, toliko bugova, lagga, crashanja, katastrofa, 9xxx build mi je radio bolje od ovoga.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 09.05.2015. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
samo se vi veselite njihovom kontrolom kasnije ce te plakati
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | ||
Omicron Alpha resident
|
Gdje je Microsoft službeno rekao da će Windowsi biti subscription based? Citiraj:
![]() Evo službeni blog još od siječnja: http://blogs.windows.com/bloggingwin...ws-windows-10/ Citiraj:
EDIT: http://www.winbeta.org/news/video-ex...medium=twitter
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 09.05.2015. u 22:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
~~~
|
ako je vijest istinita da ce "10" bit zadnji winsi znaci da guraju singularity i dotnet u potpunosti a to je smece, smece nad smecem ILI misle unificirat 3 platforme u jednu sto ce OPET biti smece tehnologija mozda ide brzo naprijed ali njihova strategija je GOVNO
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
@Dekriptor iz teme žderonje, da tamo ne oftopičarimo Meni je dobar, sve mi radi kak spada, nisam naišao na nikakve prepreke, možda se sa novim bildom desi neki bug, ali ništa da bi win10 bili nefunkcionalni. Možda bih ja malo volio drugačiji dizajn, ima poneko čudno dizajnersko rješenje ali valjda će i to na releasu biti sređeno
![]() |
#538 |
~~~
|
fali nula da bude 8.10 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
|
Ma kud bi prelazio, ovo još nije ni beta ![]() Makar nekima radi bez beda i ne ruši se, ipak nije to za primarni sustav. Kad se ispolira i popravi, bit će bolje od osmice.
![]() |
#540 |
Omicron Alpha resident
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|