|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Tako nešto mislim da još ne postoji za WP, nažalost
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
A kako na tapatalku postavit da dolaze obavijesti? Pokusao sam ali nisam uspio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#514 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
U N+A nema Tapatalka, u slucaju da si mislio da mora tamo biti. Barem je kod mene tako, a ne vidim opciju kako bi ga dodao. U Tapatalk postavkama ja imam namjestene obavijesti, ali one se vide kad kliknes na Notifications u opcijama dok si na nekom forumu. Ali da bi obavijest dosla i bila vidljiva u notification baru kao za poruke, mailove itd., to ne. Dobijes PM, ali nemas pojma o tome ![]()
![]() |
#515 |
The mighty pirate
|
Jok, haluciniram ![]() ![]() Jedini problem koji ja imam s Tapatalkom je da dobivam fantomske notifikacije. Dobijem da mi je netko poslao poruku ili da me quoteao. Otvorim forum, a ono nigdje nikakva poruka, a skužio sam da kad netko quotea zvonca, meni dođe notifikacija. Vjerojatno zbog usernamea i @ u njemu. Isti razlog zašto me nitko ne može nać u dobrim i poštenim trgovcima kad ide na search ![]()
![]() |
#516 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() narančasta preferirano ![]()
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Premium
|
![]() |
#523 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
vezano za folije za model prestigio 8500 duo: ovdje odaberite model lenovo a830. skoro je u dlaku po dimenzijama pa ako je nekome hitno... http://www.ebay.com/itm/151379916543...%3AMEBIDX%3AIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
The mighty pirate
|
Ja se tebi divim. Ozbiljno ![]() Postoje čak nevjerojatne 4 opcije već postavljene kao male ikonice na dnu ekrana. Imaš strelicu lijevo i desno, kantu za smeće i koverticu sa strelicom. Kanta za smeće sigurno nije za reply/forward. Možda strelica? Neeee, kovertica sa strelicom je. Skroz nelogično, priznajem ![]()
![]() |
#525 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nelogično je da forward spada pod "respond", jer forwardiranje po prirodi nije odgovor. Osim toga, gmail izbjegavam jer je "odlično" riješen, pa često imam ovakva iznenađenja: ![]() između nepravilnih prikazivanja emailova, nemogućosti otvaranja attachmenta, itd. U gornjem slučaju je konkretno u pitanju običan PDF fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Također odlično mi je sto zbog toga imam isti interface pa vise ni ne razmišljam di sta, vec automatski ruka radi ![]() P.s. ne sjecam se da sam ikada sa gmailom imao ikakvih problema osim sto mi se tu i tamo na dp verziji znalo pojaviti da ponovno linkam gmail acc iako je isti jos uvijek radio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Jel ima koja besplatna youtube app da dobro radi? Jos testiram wp pa da isprobam sve da znam dal da ga uzimam ili ne EDIT: Aplikacija za njuskalo je puno bolje napravljena na androidu,ovdje je uzasna Zadnje izmijenjeno od: L31. 23.08.2014. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
Može mala pomoć: Evo uhvatio sam vremena danas, a i btw na GO sam od ponedjeljka pa želim osposobiti Lumiu 625 da bi mogao prodati ovaj mobitel iz potpisa.. Znači, za početak bi trebao stvoriti Microsoft račun/acc? Što dalje preporučate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ja sam ih sve probao i svaka ima neki problem, nedostatak ili je loše riješena. Whatsapp i dalje zajebava. Dobio poruku i poziv u isto vrijeme, nakon poziva Whatsapp blokirao: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
A koliko si nesretan sa WP i koliko pljuvačiš po njemu, mislim da je vrijeme da se prebaciš na neki android i da više ne čitamo te frustracije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
Ajde ne natežite se 10 postova sada.. Radije meni početniku pomognite sa onim gore kratkim upitom.. Điiiiiiiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 23.08.2014. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Microsoft račun, Google račun, povežeš sve, instaliraš šta ti treba s marketa...nije baš neka nauka. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
thx, to se može predložiti i bez nekakvih dječjih ispada.. Ali hvala, odnekud moram krenuti.. Ipak sam imao 4 godine Android..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.08.2014. u 11:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|