Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.06.2013., 23:23   #511
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zašto se uvijek tako crno gleda, možda je ovo i pozitivna stvar, ako štimac napravi ono kaj govori, a to je da će igrat samo spremni bez obzira na ime i prezime.
Možda sa ovim napravi preokret u nabolje, glupo je stalno prigovarat i cvilit da ništa ne valja.
Puno je tu možda
Sljedeći su srbi na tapeti, treba malo više vjere u naše nogometaše.
Ne znam. Treba ostat pozitivan ali kakav je to izbornik koji kaže da će odsad igrat najspremniji. Pa to je izjava za zatvor u današnjem nogometu. Kao da sam priznaje da će se više koncentrirat na ekipu a manje na naslikavanja, međugorje, tomsona i koju zdravicu s igračima u ugodnoj atmosferi a kojima zaobilaznim putem želi steći popularnost Bilića u ranoj fazi mandata. Nije shvatio provlačenje protiv Walesa kao upozorenje pa je nastavio opijen u tipično balkanskom stilu oni su zadnji, lako ćemo.

IMO kao što Samir nije profesionalni nogometaš tako ni Štimac nije trener/izbornik. Bio bih sretan da me demantira idućim utakmicama al sumnjam.
listerstorm je offline  
Staro 11.06.2013., 23:33   #512
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Problem svakako ide malo dublje od "tko koga gura u reprezentaciju". Situacija u nasem nogometu je tako depresivna da mi se uopce neda o tom pisati. Najbolje je drzati se po strani, tu i tamo pljeskati rucicama i zivjeti u neznanju.
tole_ je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.06.2013., 07:47   #513
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Sammir je igrač od kojeg imamo tonu boljih. Sammir kao i kolega Strinić nemaju kaj tražiti u repki. Štimac nema kaj tražiti kao izbornik. Ali eto, tako je kako je.
Ti se baš ne kužiš u nogomet, jel da, a to je toliko jednostavan sport.
freddie je offline  
Staro 12.06.2013., 08:20   #514
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Ti se baš ne kužiš u nogomet, jel da, a to je toliko jednostavan sport.
Dovoljno da me zasvrbi oko nečeg kad mi netko spominje nečiju dominaciju u HNL-u kao relevantan primjer

Staro 12.06.2013., 11:30   #515
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ne, nemamo tonu boljih od Sammira. Imamo boljih ali ne puno.
Po meni zaslužuje biti u repki, ali iskreno, ne bi mi igrao ispred Modrića, Kovačića, Rakitića i Halilovića. S Perišićem i Kranjačarom je tu negdje.

Štimac doduše previše eksperimentira, nema potrebe da u svakoj tekmi izmišlja nešto novo.

Stalno ponavljam da bi naša repka trebala igrat 3-5-2, to nitko nema muda vratit.

Ali komotno bi mogao vezni red posložit ovako: Vukojević i Modrić dva zadnja vezna, ispred njih Kovačić i Rakitić. Čak možda umjesto Rakitića Halilović, mali ima ono nešto, zna sve s loptom i hrabar je. Na taj način imamo dvojicu iskusnih osigurača koji znaju igrat na toj poziciji, Modrić ima s kime naprijed kvalitetno igrat, a može i potegnut naprijed kad treba znajući da ga Vukojević može pokrit. Kovačić je fizički preslab i neiskusan za tu ulogu. Naprijed Mandžukić i Eduardo.

Kad se dobro posloži raspored i igra, Modrić - Kovaćić - Halilović mogli bi biti slični famoznom triju iz devedesetih Boban - Prosinečki - Asanović.
Staro 12.06.2013., 12:07   #516
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Stimac nema elementarnog trenerskog znanja, kao ni bilic.
Samo kaj je s bilicem radilo jos njih 5 sa strane.
Sad kad nije imao te uvjete skoro je ostal bez glave.
I Dinamo i Hajduk, a pogotovo REPKA trebaju trenera od par mil EUR svjetkse klase.
Ako zele napravit rezultate.
Ak smo i dalje iskljuciov rasadnik mladih nada onda mozemo i ti i ja treneri bit
gsxr750k9 je offline  
Staro 12.06.2013., 12:32   #517
freddie
Premium

freddie's Avatar

Mislim da ovo stvarno nema smisla, uspoređivati jednog Sammira i jednog Halilovića koji vjerojatno nebi igral ni u prvoj zagrebačkoj ligi da mu nije tate ( svaka sličnost sa Kranjčarom i njegovim tatom potpomognuti sa kvazi novinarom Židakom je slučajna) je smijurija.
freddie je offline  
Staro 12.06.2013., 12:37   #518
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Mislim da ovo stvarno nema smisla, uspoređivati jednog Sammira i jednog Halilovića koji vjerojatno nebi igral ni u prvoj zagrebačkoj ligi da mu nije tate ( svaka sličnost sa Kranjčarom i njegovim tatom potpomognuti sa kvazi novinarom Židakom je slučajna) je smijurija.

Hm...

Jesi ti pogledal neku njegovu tekmu?
Stari mu je bil prosječni vezni igrač, mali bi mogao biti vrhunski. Još je mlad,ali ima sve predispozicije.
Rano su ga uveli u repku jer su se pobojali da ne pobjegne u BiH.
Staro 12.06.2013., 12:46   #519
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Svašta.. Kako su mišljenja oprečna..

Meni je dečko odličan. Onaj prodor i šut na tekmi protiv Portugala je za mene potez tekme (nažalost jedini). A da ne govorim što dečko radi u klubu ili mladima.

Što mu fali? (možda koji kg i koja godina više, ali dečko rula totalno a nema ni, koliko? 17?)
Staro 12.06.2013., 12:57   #520
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Hm...

Jesi ti pogledal neku njegovu tekmu?
Stari mu je bil prosječni vezni igrač, mali bi mogao biti vrhunski. Još je mlad,ali ima sve predispozicije.
Rano su ga uveli u repku jer su se pobojali da ne pobjegne u BiH.
Potpis.
"Taj mali gura loptu drugačije od ostalih."- to sam negdje pročitao, i dojmilo me se koliko je taj opis točan kada sam ga vidio kako se kreće i barata loptom na terenu.
Ako je netko "nebrušeni dijamant" od naših maladaca, to je taj mali, nema greške. Tata (osim što ga je napravio ) vjerujem da sa time nema (pretjerano) veze. A i da ima- guraju budućeg vrhunskog igrača, šta je u tome loše?
Uglavnom, ja sebe uopće ne smatram nekakvim znalcem, no kada je i meni (takvome) očito jasno o kakvome talentu je riječ, znalci bi se trebali malo zapitati oko statusa vidnoga osjetila, imho...

Maloga držati u/oko repke po svaku cijenu.
A ostalo će već doći na svoje mjesto sa vremenom

...

O štimcu imam isto mišljenje kao i o Tudoru u Hajduku- skoro onako kako ga je Maminjo svojevremeno jasno verbalizirao, a neki i uglazbili

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.06.2013., 13:13   #521
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Nije mi jasno da netko kraj zdravih očiju može biti slijep i ne vidjeti koliki potencijal ima Halilović. Drugo je sada pitanje hoće li taj talent razviti do kraja, ali po ovome što radi u U-17 reprezentaciji i Dinamu je fantastično. A još može igrati i za U-17 pa i ostale reprezentacije i razvijati talent, a već je u A selekciji. Malo njih je sa 17 (točnije nitko) u A selekciji. Pa da mu je tata i Barack Obama.

Što se tiče 3-5-2, super formacija, ali mislim da bi tanki malo iza bili. Čarli, Šifo i Joe bi onda morali igrati iza, a pitanje je kako bi se uigrali tu. Da je stari Lovren dok je još bio normalan onda bi to bilo to. A najveći problem oko te formacije je što realno nema mjesta za Srnu onda.. A to je problem (ne za mene, to bi bilo ok, nego za Šticu)
Staro 13.06.2013., 13:21   #522
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nama više Srna ne treba. Svaka mu čast za sve što je napravio dosada za repku, no uz ovakvu igru koju pruža zadnjih godinu, čak i dvije, više šteti nego koristi timu.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 13.06.2013., 13:37   #523
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Nije mi jasno da netko kraj zdravih očiju može biti slijep i ne vidjeti koliki potencijal ima Halilović. Drugo je sada pitanje hoće li taj talent razviti do kraja, ali po ovome što radi u U-17 reprezentaciji i Dinamu je fantastično. A još može igrati i za U-17 pa i ostale reprezentacije i razvijati talent, a već je u A selekciji. Malo njih je sa 17 (točnije nitko) u A selekciji. Pa da mu je tata i Barack Obama.

Apsolutno, mali ima potez samo takav, a i hrabar je, nema kompleksa prema nikom. Ja bi ga protiv Srbije stavio u prvih 11, ako bude igrao i dalje ovako.

Citiraj:
Što se tiče 3-5-2, super formacija, ali mislim da bi tanki malo iza bili. Čarli, Šifo i Joe bi onda morali igrati iza, a pitanje je kako bi se uigrali tu. Da je stari Lovren dok je još bio normalan onda bi to bilo to. A najveći problem oko te formacije je što realno nema mjesta za Srnu onda.. A to je problem (ne za mene, to bi bilo ok, nego za Šticu)
To je bio dio mog posta koji sam pobrisao, ali sam na to mislio pod ono s mudima

U perspektivi mislim da Čarli može izvrsno odigrat libera, s Lovrenom i Šifom ispred (Šimunića već stišću godine i neće još dugo igrat). Libero koji dobro čita igru u toj priči anulira najveći problem naše linijske obrane - brzinu. A mislim da je Čarli inteligentan po tom pitanju i da to može jako dobro igrat, baš kao što je to nekad znao Štico odigrati.

A ispred vezni red Vukojević (Radošević), Kovačić, Modrić, Halilović, Rakitić (Iličević).

Mislim da Lovren opet može jako dobro igrat, samo se mora maknut iz Lyona. Srna je druga priča, slažem se da tu mjesta za njega nema, a da se to nitko neće usuditi napraviti. Tak bi to i trebalo biti, a uz to ne znam po čemu on zaslužuje biti kapetan. Srna već godinu dvije igra alibi igru, ne donosi nikakvu prevagu.
Staro 13.06.2013., 13:56   #524
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Niš od 3-5-2...ili zona ili čovjek na čovjeka...recimo kod talijana De Rossi iz veze na libera,pa opet u vezu...nema danas više zujkice...uz to nemaš ni brzih bekova koji bi jurili naprijed natrag
Staro 13.06.2013., 14:22   #525
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Niš od 3-5-2...ili zona ili čovjek na čovjeka...recimo kod talijana De Rossi iz veze na libera,pa opet u vezu...nema danas više zujkice...uz to nemaš ni brzih bekova koji bi jurili naprijed natrag
Pa upravo su nas Talijani na EP ubijali s 3-5-2, dok Bilić nije zarotirao vezu u drugom poluvremenu, ali bilo je prekasno. Barca dosta često igra s tri igrača u zadnjoj liniji, povremeno je to u šampionsoj sezoni igrao i Man City, a skoro polovica klubova Serije A igra tako.

I mega hvaljeni Bielsa je forsirao jednu verziju tog sustava u kojoj se po potrebi defanzivni veznjak povlači na stopera, iako to u Bilbaou rijetko igra.

3-5-2 se također može igrati zonski ako imaš brze igrače i sposobne s loptom koji mogu pokrit teren po širini. Što mi nemamo, pa je bolje da imamo libera

Poanta cijele priče je da u repki igraš onaj sustav za koji imaš igrače (jer nemožeš ko u klubu kupovati igrače koji se uklapaju u tvoj sustav i filozofiju igre). Mislim da smo mi najjači u sredini i da na tome trebamo bazirati igru, staviti više kreativaca u sredini. Realno, protiv Škota smo mogli bez četvrtog braniča, gol koji su nam zabili smo si sami namjestili
Staro 15.06.2013., 14:51   #526
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Staro 15.06.2013., 14:58   #527
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Kralj i legenda. Lik kojemu Mamara Svevišnji Veličanstveni može dunuti pod prozor
Brko je offline  
Staro 15.06.2013., 21:07   #528
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Koja golčina Neymara, fino
Lud76 je offline  
Staro 15.06.2013., 21:39   #529
vision19
Premium
Moj komp

Baš mu je krasno sjela onako kako treba sjesti
Staro 16.06.2013., 22:31   #530
freddie
Premium

freddie's Avatar

[QUOTE=vision19;2414309]Nije mi jasno da netko kraj zdravih očiju može biti slijep i ne vidjeti koliki potencijal ima Halilović. Drugo je sada pitanje hoće li taj talent razviti do kraja, ali po ovome što radi u U-17 reprezentaciji i Dinamu je fantastično. A još može igrati i za U-17 pa i ostale reprezentacije i razvijati talent, a već je u A selekciji. Malo njih je sa 17 (točnije nitko) u A selekciji. Pa da mu je tata i Barack Obama.

Novine imaju očito ogroman uticaj.Halilović - mali, spor ,uobražen, nezna ni trčati kak se spada.Bil je u pravu Rukavina kad je tom malom trebal jednu roditeljsku odvaliti na onoj tekmi.Dobro je legenda Prosinečki u intervju-u za SN sve rekal.
freddie je offline  
Staro 20.06.2013., 01:47   #531
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

neznam dal netko prati kup konfederacija, ali kakve vrhunske tekme se tamo igraju, strasno nesto. prvo brazil nadigrao meksiko ( prekrasan gol i asistencija neymara ), a zatim šlag triler izmedu italije i japana
Staro 20.06.2013., 18:07   #532
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Pratim ja tu i tamo.. Čovječe, pa to mi je bolje od svjetskog prvenstva, krcati stadioni, odličan nogomet, a uopće nije tako razvikano, zapravo jedva da govore o tome.

Da budem iskren nemam pojma što je to kup konfederacija, ili, zašto tu nema RH..
Staro 20.06.2013., 19:04   #533
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Pratim ja tu i tamo.. Čovječe, pa to mi je bolje od svjetskog prvenstva, krcati stadioni, odličan nogomet, a uopće nije tako razvikano, zapravo jedva da govore o tome.

Da budem iskren nemam pojma što je to kup konfederacija, ili, zašto tu nema RH..
to ti je kup u kojem se natječu pobjednici konfederacijskih natjecanja (pobjednik EURO-a, afričkog kupa nacija, azijskog, južnoameričkog itd.) + domaćin SPa + branitelj naslova SPa

sad je i Italija prisutna jer su bili europski doprvak, a španjolci su se plasirali i kao pobjednik svjetskog prvenstva 2010. i kao pobjednik EURO-a 2012.

održava se godinu dana prije SPa kao test za SP

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 20.06.2013., 19:08   #534
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Večeras Španjolska i Tahiti, ajde da i to vidimo
Staro 20.06.2013., 23:26   #535
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova

Večeras Španjolska i Tahiti, ajde da i to vidimo
Di gledate to?
Brko je offline  
Staro 20.06.2013., 23:32   #536
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Spanjolska dobila 10-0! Torres 4x, Villa 3x, Silva 2x, Mata! Ovo in je bio malo laksi trening
Staro 21.06.2013., 00:10   #537
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

ima streamova cudo

da, tekma je bila malo laksi trening
Staro 21.06.2013., 10:45   #538
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Di gledate to?
Ima prijenosa i snimki na SLO2.
Evo za sutra tv raspored
Quick22 je offline  
Staro 22.06.2013., 14:49   #539
vision19
Premium
Moj komp

Hahaha očito da neke ima.

Da se nadovežem na to, negdje sam pročitao da će odmah poslije kupa kada dođe na pripreme, Neymar imati poseban režim treninga da dobije par kila i da očvrsne dodatno. Što mi ima smisla, jer mislim da je malo lagan da prođe to u Primeri i LP. Bar ne za sada
Staro 22.06.2013., 15:46   #540
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Danas u 21h Italia vs Brazil - mama mia.. Pratite ovdje
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja