|
![]() |
#511 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Opet sam instalirao, da bih se sjetio zašto sam ga i nedovršenog deinstalirao... Nakon 10-15min igranja...samo se sruši nazad u Windowse. Probao nekoliko rješenja koje sam uspio naći na netu, nema pomoći. Oh well, igrat ćemo FC5 kad izađe ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 08.01.2018. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Bez zajebancije, ali svi vi koji imate problema sa fc3 imate nvidiju... Probajte neke stare drivere |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Neki od updateova igre ju je ubio očito u određenim kombinacijama hardvera i to od onda nisu pokrpali. Nakon tog sam odigrao i FC4 i Primal, tako da nek trune samo u Libraryu ![]()
![]() |
![]() |
#515 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam digao napon RAM-a sa 1,350 na 1,365V i više mi se ne crasha, niti jednom. Inače jako fino radi... tak jasno kad je Ryzen pogoni ![]() ![]() Nadalje, riješio prvi otok, SVE osim glavne misije. Pod SVE mislim relicse, pisma, vozila, lov, supplies, kože za craftanje tašni i torbica ![]() Daj gle progress ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pedestosam faking posto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Na ovaj ide Silencer i kao takvog sam ga koristio 3/4 igre, žutog ![]() Extended magazine i silencer. I bog da te vidi ![]() Na onaj AMR iz Signature serije ne ide Silencer. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|