|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Oštečen ti je DVD. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
A yebemu, već san pokuša instalirat sa 2 dvd-a i nije mi uspilo,a sa tih istih dvd-ova je drugim ljudima uspilo!?!?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Bladi hel! A vjerojatno je do njega, jer je očajan, neki samsung...
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Imam 2 problemčeka...... 1) Da li je itko uspio ući u avionček po imenu ''andromada'', navodno se nemože naći na tlu.....? 2)Da li postoji šifra za popravak svih vozila u blizini, nešto suprotno onoj da sve ode u zrak? Ne nisam pročitao svih 35 stranica prije pa možda postavljam pitanja koja su već postavljena......
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Ima slican (at-400) u garazi na aerodromu u Las Venturasu... 2) Nema, jedino trainer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#519 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali AT-400 je svaki put u garazi u Las Venturasu, ako ga nema, cekaj da se vrata zatvore pa ponovno otvore... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ima li neki cheat za plažu nikako odplesat probo frend ali imam wireless tipku i glodara pa kaže da kasni naredba. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj tipke za plesanje (2,4,6,8 na numerickoj) prebaciti na strelice ako ovako kasni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pa jel su napravili
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo da oživim topic ![]() pozadina od Iron Maidena ide (Winamp) + download i ja baš gledam kaj ću raditi. 40mb nije malo pa otvorih neku malo ''nezahtjevniju'' igru (neću valjda B2 palit ![]() ![]() ![]() i imam 1 prob....naime, kada ugradim nitro nikako ga nemogu ispucati:confused: tj neznam koja kontrola je to u control optionsima da sam podesim pa bi molio cara Shadya da mi to malo objasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
e da vas pitam,nakon dugo dugo tajma... slučajno sam na youtube-u gledao kako se u san andreasu vozaju mečke,bmw-e 3,5,7...neki nabrijani auti iz stvarnog života... Kako je to moguće srediti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.sanandreasmodernmod.net ili mozes skidati aute i modove pojedinacno i staviti samo one koje hoces, potrazi ovdje: http://gta.gamigo.de/news.php edit: Zast je ovo pod "aplikacije" lol : stoopid Zato jer je promakla prilikom dijeljenja aplikacija na softver, OS i igre... Zadnje izmijenjeno od: tor. 11.02.2007. u 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako vam se da ponovo oživljavati thread star skoro 2 godine, mislim igra je ionako izašla iz mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#540 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Koliko je puno "zataskavanja" i nagadanja oko cetvorke i jos dvije dodatne epizode za istu, nadam se samo da ce vrijediti svega toga... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|