|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Točno tako. Iway treba do kraja nerfati, oduzeti im sve te napumpane rankove i udaljiti ih sa HoHa neko vrijeme. Što se tiče armora, naj armor mi ima ranger- 15k kurz... ovo ostalo mi je manje vise drok ili obicni kurz armor. (ritualista nisam dovrsio, assasinku sam tek poceo) za rangera imam skoro sve elite... ![]() ![]() btw, sto se tice gvg-a vidim dosta je zastupljen shock war. warrior koji diše jedva na 3 energija zbog exhaustiona, spamma shock i frenzy i lupa po monksima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
Dosao updejt.. imamo paragorna i dervisha na raspolaganju za pvp. Meni drazi dervish al nema veze ![]() Odusevio sam se kad sam vidio one form skillove, lik se pretvori u melandrua i nemre mu nikoji condition nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Zato se takav shock warrior radi na adrenaline based skillovima, uvijek ima energije za spike i slicno...a ovaj novi event, nemam namjeru igrati dok ne budem mogao u pve to malo zaigrati...inace kupio sam ovaj vikend jos jedan 15k armor za eleicu, uz 15k air, sad sam uzeo i 15k hydro, naravno ofarbao u crno, stavio sup vigor...istrosio se divljacki, zaduzio se i sada farmam uw da vratim dugove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Dajte mi ljudi nes recite , dal mi se isplati kupovat ovaj sad GW Faction , eto igro sam WoW nekih 2 mj. i uzasno mi je dosadio jer je monoton , i sad razmisljam o prelasku na GW , procito sam kaj ste pisali i vidim da je igra super......e sad dal mi se isplati il ne ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
Factions donosi neke nove fore tipa alliance battle i to al bi ti radje preporucio obicni gw, prophecies. Mnogo je duza prica, s obzirom da sam ja proso factions u ***************ena 3 dana... Nightfall expanzija je isto najavljena samo neznam release date.. inace igra je vrlo kompleksna i zanimljiva, 6 pocetnih klasa (svaka expanzija +2 klase) war necro ranger monk mesmer elementalist sasvim okej. Meni je barem bio prophecies bolji... ono trebas se bas potrudit da prodjes misiju, brdo mozganja oko buildova i preokreta npr isprave si sa white mantlom a kasnije si sa shining blade, *boss sa thousand blades*, the lich.. titani ... ludilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
Naravno da je duza. Al sam ja kao sto disclamer kaze guild wars freak pa sam ju u 3 dana prošo (main quest) dok mi je hrpa jos ostala, npr luxonovce nisam zapravo ni posjetio tak da jos znam zavrtit koji quest tu i tam. Factions je jako dobar, no nije onak dugotrajan kao prophecies ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#525 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Disturbed
|
b spike je proslost, igra se nr tranq buildovi, chokeri i moded iway... inace jos jedan 15k armor, ovaj puta za assasina je kupljen i ofarban u crno, sto znaci da sam dekintiran opet.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
B spike je ipak vrlo cest u HA. Maloprije naletio na otprilike 8 monkova, smiteri. Poklali nas sve (VIM ![]() Usao u neki guild ... 7mil factiona (kurz) btw vidio sam na ebayu mos kupit gold za gw... samo kaj kod nas nema ***************enog pay pala (il' ima??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Disturbed
|
nema, ali do golda nije uopce problem doci, znao sam zaraditi i po 200k na dan ako mi se bas dalo farmati, ali jednostavno nemam volje za tim, nego igrali sinoc gvg protiv korejanaca, [renO] smurf bio, i do VoD smo ih bili dotukli samo tako, ocistili im cijelu bazu, drzali flag i nabili im oko 20dpa, a oni su tako sramotno genkali lorda, poslali elea sa gale na nase monkove i 3s prije nego sto smo mi natukli njihovog lorda, oni ubili naseg, psovo sam im sve po spisku, totalno nezasluzena pobjeda, ono kontrolirali smo mec cijelo vrijeme, njihov runner mi nije mogao nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
OT: Ima tko Guild Wars za prodati?
![]() |
#532 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma puno mi je to, ionako zelim igrati od pocetka igru..200kn max. posto je nova 300kn.
![]() |
#535 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() P.S. Mogli su nerfat minion factory, zasto ne nerfaju iway ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Three Fame [Run] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
[QUOTE=Darth Revan;498741]vidi se da neznas sta pises, dobiva po pici a ? nebi se bas slozio, holdamo hoh svaki dan po 5+ puta. Ma ja samo zelim reci da on ne zna nista igrati osim iwaya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
[QUOTE=LuXor;498808]e ali ja ti hocu rec, da iway ne dobiva sad vise po pici, i da je smite nemocan protiv njega, btw smite se i ne igra vise, eventualno vim ali i to igraju mozda R3+ R6+ pugovi, ja i hopeless smo gotovo uvijek bili i trenutno jesmo skupa u guildu, i kada igramo, doslovno jedina prijetnja do hoha, su nam koreanski R12 pugovi, by Brehon i Sama, zbog njihove vrhunske uvjezbanosti. holdanje je dakako problem ali znamo i 10+ consecutive u hallu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
Rank 12 ![]() A ja tek fame 50.. c c c al kolko njubova ima po HA-u to je ocajno. Nemogu ni ***************ene spirite poslozit kak treba. A onaj tip koji je inzistirao na EoE... Tak me nazivciraju da odem s igre na sat-dva radim nest drugo i onda smiren dodjem tamo... kad je njub havarija u padu.. nema smisla igrat s tipom koji gura eoe u VIM, nosi HS koji daje +3x i slicno, zaboravlja spirite... petove.. ma takvim ljudima treba zabranit ulaz u HA. Nek se izivljavaju po tutorialu ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|