|
![]() |
#511 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Neznam jer još nisam imao ponuda a tek sam na 5 trci i držim 1 mjesto jer vozim po 60-80 krugova prije utrke,vozim Force Indiu i ok je za sada ,mislim da sam potpisao na 3 sezone,tako da mislim kada zadnja završava da če onda skočiti na mene,nadam se...hehe.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa ponude vam stizu nakon sto dodete do odredenog levela, ili sto god je ono kaj se puni nakon svake utrke, npr. za Mclaren treba bit 24 ili tak nes, kad dodete do 24. stigne ponuda od Mclarena, naravno, u 2. polovici sezone... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#514 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ekipe prvo zainteresira tvoja vožnja pa se pojavi onaj krugić koji se puni/prazni ovisno o daljnjoj vožnji te izjavama. To nema veze s levelom jer se meni taj krugić pojavio za Force Indiu dok sam bio level 9, a traže 14. A ponuda... Ponuda se vjerovatno pojavi, kad se taj krugić napuni do kraja, kao šta se meni dogodilo u slučaju Lotusa... E sad, malo mi je glupo ispalo šta je taj sistem očito podešan da igraš na easy i odma prvu sezonu budeš prvak, pa ja kao 6. vozač sa preko 100 bodova nisan dobio ponudu zta ništa bolje od HRTa i Virgina koji su i lošiji od Lotusa kojeg sam vozio.... Jer realno, da je vozač Lotusa bio šesti, sve najjalče momčadi bi se otimale za njega, a pogotovo ove slabije tipa Force India, Williams i sl. na koje sam ja i ciljao... Al nema veze. startao karijeru ponovo, uzeo Force Indiu i pretvrama se da mi je to druga sezona ![]() Inače razlika Force Indie i Lotusa je ogromna... s Lotusom sam imao 1 Pole position te 2 pobjede i to na stazama koje znam udušu, dok sam sa Force Indiom bez problema konkurentan i na stazama koje ne znan baš dobro, jednostavno je bolid puno brži i stabilniji, baš se osjeti masu više gripa. Usporedbe radi Bahrein sam vozio sa Lotusom oko 2:01 i jednostavno nisam mogao bolje (RB voze oko 1:59, eventulano 1:58,8 na 3 razini težine), a sa Force Indiom sam odvezao 1:57:9 bez većih problema, pole i pobjeda bez većih problema...
![]() |
![]() |
#515 | |
Premijum
|
Citiraj:
Polako, stizu u drugom dijelu pa prema kraju sezone, prva ti je uvijek od tvojeg tima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel te ponude ovise i o težini? Prvu sezonu sam vozio u Virginu (imao ponuđene samo HRT, Virgin i Lotus) a na sredini sam dobio ponude od istih 3, no kako je sezona išla prema kraju, došla je još od Saubera pa sam to prihvatio. Mislim da sam bio na 18. levelu, a za Force Indiu je trebalo biti na 20. Nije mi se dalo riskirati pa sam uzeo BMW. Razlika između Virgina i Saubera - nebo i zemlja ![]() Vidim da tu neki dobivaju bolide iz sredine ponude kao prvu mogućnost na početku, pa mi nije jasno.
![]() |
#517 | |
Premijum
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ![]() Kad ono k, ništa, ima ponudu Lotusa, te par zainteresiranih, od čega su na kraju samo 2 ponude konkretizirane, HRT i Virgin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#520 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jos malo pa nam i patch stize ![]() Update: The team have been hard at work and as a result we have now completed all internal testing on the patch. The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download. Keep an eye out on the forums, facebook, and twitter, as we’ll let you know as soon as it’s ready to download. Link |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Krenuo ja ispočetka s lotusom na legend i za sad sam prve četiri utrke bio u bodovima, jednom čak i prvi. U šangaju mi se pojavio onaj bug kad mi vettel i massa nisu otišli u boks... Lijepo su frajeri bili ispred trećeplasiranog po 33 sec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja jučer vozio po kiši Australiju, 12 krugova, i uzmem full wet, a svi ostali na intermediate .... i fino ja vozim, tako, i startam 15, vozim polako, i u trećem krugu se probijem na 9 mjesto.... I tako ja fino polako vozim na 9 mjestu, kad oni svi oko 5 ili 6 kruga polako krenu u boks, a ja na prvo mjesto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
uglavnom - ako je slucaj kao kod mene - lagano umiranje graficke. nije nikako problem do temperatura jer sam to pratio, i iskreno ne znam u cemu je problem, ali do graficke jest.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Premium
|
Citiraj:
za takvo šta tu je flešbek! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Torrent freek
|
Svakako nema 4 vraćanja (potšo je spomenuo da je 4 zavoja pogriješio), ako vozi išta osim najniže razine težine... A i gume obojane crvene, su, ne znam, neupotrebljive, kao da je samo na felgama ostao. Jer čim gume požute, već to nije to, osjeti se da kočenje traje duže, da je grip manji, narančaste već zovu na opasnost, par puta sam do boksa imao par zavoja u situaciji kad su gume narančaste (pogotovo je problematično ako su 3 ili 4 narančaste) i to je bila viteška borba za stić do boksa... A crveno, crveno je već katastrofa, a ako su sve 4 bile crvene, tu je grip = 10% ako i tolko ![]() Jebiga, kockao se, popušio...ni prvi ni zadnji ![]()
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
šta se tiće momačadi ja sam vozio prvu sezonu sa sauberom a kad sam završio samo su tri ekipe bile zainteresirane za men lotus, virgin i hrt ja sam uzeo lotus. Ali sam bio jako razočaran jer sam mislio da če mi nuditi barem reno ili mercedes gp. Sad sam na kini i prvi sam u poretku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW: jel vi ljudi vozite one objective na treninzima koji poboljšavaju bolid? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Vozim naravno, osjete se upgrejdovi, pogotovo mi je drag onaj kad razviju novu mapu motora pa iman opciju fast na quick meniju, jebate iman osjećaj da mi ta opcija daje sekund po krugu ![]()
![]() |
![]() |
#531 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Torrent freek
|
![]() |
#534 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
R&D se obavezno vozi, čak i kad si vozač broj 1. OK, nema ih često, ali nema veze. Kad uleti onaj Unique upgrade ili downforce od 20%, i ako uleti do VN Turske, e onda je to idealna stvar za onaj Turn 8 ![]() ![]() BTW, jedna zanimljivost. Na kraju 2. godine (u Career modu od 7 godina na najtežem AI-ju) osvojio sam vozački naslov u RedBullu sa 2 boda ispred Hamiltona i 3 boda ispred Alonsa, no zbog blesavca Vettela smo popušili konstruktorski. I Horner mi nije ponudio ugovor. Nakon predzadnje utrke u Brazilu, gdje sam imao pole i pobjedu, izjavio sam nešto u smislu da je Vettel kriv za RBR neuspjeh što je tim ostao bez prilike da osvoji konstruktorski ![]() ![]() nakon zadnje utrke, prestignem Alonsa i Hamiltona i osvojim naslov. odma nakon toga uletava McLaren sa ugovorom. Hell yea. sad ostajem sa njima preostalih 5 sezona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Isključio sam Flešbeke, jer nije to doživljaj ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
|
a znam al meni nije doživljaj kad oni mene napucaju a ja dobijem penalty pa ta opcija čeka da bude iskorištena u takvim trenucima. BTW: dali ste primjetili kako vozač u igri sporo mota. Npr da treba vozit slalom pokupio bi sve čunjeve jer nema onog trzaja kod skretanja nego skreče lagano kao da po jajima vozi. To me užasno iritira pogotovo u monte carlu gdje sam sporiji dobre 2-3 sec radi toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
Oprostite a di je uopče taj car setngs? Znači ja uđem u catalunyu koja mi je sad na rasporedu i odbran mi je practice! I kuda onda? Tires ili ono nešto team ili na onaj ekran? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|