|
![]() |
#511 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Koje onda da uzmem za oko 200 kn? Mikrofon mi ne treba, ali mora biti 3.5 prikljucak jer idu na laptop Ajde recite neki best buy za te novce sa dobrim zvukom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Banned
|
Citiraj:
Za 200kn je jako teško naći kvalitetne slušalice. Vidi ima li polovno nešto. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 23.02.2015. u 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja trenutno imam SL Medusu NX 5.1 i zadovoljan sam, štoviše iznenađen kvalitetom headseta za tu cijenu (platio ih 250kn). Prije tog sam imao Fatal1ty i držale me 3 godine, ali ove su bolje u svakom pogledu. Kad sam kupovao, razmišljao sam i o PL 388, ali ako me sjećanje dobro služi odustao sam od njih jer ih se ne preporuča za duže igranje i dosta ljudi je reklo da znaju biti neudobne. E sad koliko je to točno, ne znam, nismo svi isti, nekom su super, nekome ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
za tu lovu su specifikacije brutalne ![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja bi uzeo odma jedne makar mi ne trebaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#520 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Ekipa mačor mi je za odmazdu pregrizao krakena, jel moguće to odnjeti negdje da se promjeni ili zalemi kabl ? Tenks |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Za primjer si poslušaj clip sa ove stranice sa slušalicama na glavi: This is a great video that demonstrates what virtual surround can sound like, just listen to it on 2 speaker headphones LINK
💻 🎞♫ Zadnje izmijenjeno od: Chome. 24.02.2015. u 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pazi samo, to nije headset, znaci nema mica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#524 | |
..starija garda
|
Citiraj:
sada sam probao malo ovo sa svojim 5.1 xtatic ..brutalno ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Navratio sam neki dan u Links po gamepad i usput još sam malo razgledavao headsetove jer mislim neki uskoro kupiti prijatelju. Djelatnik s kojim sam razgovarao mi je spomenuo da im se ljudi dosta često žale na Logitech G230 i G430 jer im se ona tkanina koja ide na uho jako brzo haba i da nakon svega 2-3 mjeseca korištenja slušalice znaju izgledati kao da su stare nekoliko godina. Kaže da se sličan problem javlja i na Logitech G35, no ipak u nešto manjoj mjeri jer je drugačiji materijal. Njegova preporuka je bila da bacim oko na Gamidasove headsetove. On ima GAMDIAS EROS GHS2200 Stereo i jako je zadovoljan njima, a njegov kolega si je nedavno kupio GAMDIAS HEPHAESTUS GHS2000 7.1 i također je zadovoljan. Tvrdi da je zvuk jako dobar, slušalice su lagane i udobne kod dugotrajnog korištenja, bez obzira na to što ime i nije neki brand. Nemam osobnog iskustva s nijednim od spomenutih headsetova, samo prenosim njegove riječi, pa možda bude od koristi nekome tko se sprema na kupnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
..starija garda
|
Citiraj:
sve nekako brijem da cu si bas te naruciti, svrbe me od kako sam cuo za iste.. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
moze preporuka za headset do 500 kn s time da je 500 najvise dokle mogu rastegnut koristio bi ih za igranje fps-a ugl cs go(mic obavezno moraju imat, ne trazim najkvalitetniji nego cisto da me ljudi cuju i razumiju) uz igranje bi ih koristio za muziku i filmove po mogucnosti neki ducan u zg-u thx
![]() |
#531 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Kvaliteta zvuka je predobra, imaju surround, za gaming i slusanje muzike su odlicne, crvste su, mikrofon je takodjer dobar. Po meni bolje su cak i od v3 verzije. Jedini nedostatak je ako imas veliku glavu da ce ti bit u pocetku malo tijesne dok ti se ne prilagode na glavu. Kasnije kad imas mogucnosti si jos samo nabavis usb zvucnu karticu za bolji zvuk.
![]() |
![]() |
#532 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako sam zaista isprobao veliki broj gejmerskih slušalica i 99% njih su da oprostite na izrazu "sranje" i "žali bože proizvodnje", te sam i dalje u potražnji za svojim savršenim headsetom... Naime, jučer sam probao Fractal FUNC HS-260 (cca 620,00 kn) moram priznati da su me ugodno iznenadile te ih preporučam. - No, nažalost i one su pale na mom nemogućem testu, bezobzira na ugodan zvuk, osjećaj na glavi, te nešto manje kvalitetan mikrofon. Od toliko isprobanih slušalica, da bar pohvalim neke: - Razer Kraken Pro, Kraken Chroma, 7.1 - Roccat Kulo Stereo - Func HS-260
![]() |
#535 |
Premium
|
ja sam prije dva tri mjeseca nabavio za malo novaca plantronics gamecom commander i odusevljen,prije sam imao senhaizerice i mislio sam da je to to ali ovo je nesto sasvim druga dimenzija jedina mana mozda je sto su za pojam ostalih ukucana ruzne ![]() meni ne smeta ali recimo kcer sa manjom glavmo kaze da joj spadaju,jos se jedino bojim vrucina i dali ce se jako uparit usi ![]() i naravno da sam morao odvaliti full cijenu nikada ih nebi kupio |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
N00B
Datum registracije: May 2011
|
Moze preporuka nekih Sennheiser ili AKG slušalica do 300-350kn?
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav, sto uzeti od headseta do 300-400kn.. iz linksa... da ne bi bilo, samo links igra ulogu ![]() Plantronic Gamecom 388 Genius hs-g700v ili, kako neki nazivaju, poluproizvod Gamdias hebe v2
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto bi Gamdias bio poluproizvod? Ovako nešto pikiram i ja.. http://www.links.hr/?naziv=slusalice...kl=100.506.574 Nisu loše kritike za tu marku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Tako sam pročitao.. 2 teme ispod.. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270668
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|