|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ti to ozbiljno,pogledaj tu na forumu što ljudi tjeraju sa CX 400.Sad ćemo ko ameri,bez 1kW neću da upalim komp.
#512 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Neće, nemaš problema glede toga i samo naprijed u kupnju ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
A za grafu (460 OC), joj, ne znam šta da prodam, keša na tekućem samo za režije još. Hanuma, normalno, to ne smije ni prokužit .... da se troše nekih soma i sitno kuna za 460 OC 768. ![]() 'Ste vid'li, kako se prodaju grafulje u rangu i ispod, na tržnjacima. A plaćene masno, ova ih šije po cijeni i sad uvaljuj dok možeš. Pitanje je, da li će i koliko dugo ova cijena ostati, da ne roknu cijene gore - naši ili proizvodjači ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: sultz34. 21.10.2010. u 19:16. Razlog: @GetRight:imaš ga prav', riješeno sad |
|
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
Imaš lapsus,vjerojatno si mislio 460 OC 768.Ne vjerujem da će biti neko rokanje cijena,još kad stigne serija ATI 6xxx bit će tržište zanimljivije.Što se tiče hanuma,moja već drži pripremjenu toljagu ako joj spomenem kupnju nekog komada hardvera.
#515 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Poštovanje, dakle trebam malu pomoc. Naime vrijeme je da moj AMD 3000+ i svasta nesto ode u proslost i zasluzenu mirovinu. Kupuje se novo racunalo i trenutno sam odabrao proc (I5 750 ili 760) i vrlo vjerovatno Asrock maticnu (h55, DDR3 bla bla): Napominjem da sve kupujem preko oglasa budzet mi ne dozvolava da trosim jako puno novaca (limit ce biti cca 5000 kn). Trebao bih malu pomoc oko graficke buduci da sam ispao iz stosa sta se tice komponenti. Svrha kompa je obrada fotografija, pritom ne mislim na resizeanje i upload na FB ![]() Cjenovni rang nebi smio biti visi od 1000 kn Unaprijed zahvaljujem LP Igor |
![]() |
![]() |
#516 | ||
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#517 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo izgleda odgovora nVidije-Ati-ju ![]() ![]() http://www.itx.ba/index.php?option=c...3508&Itemid=39 |
![]() |
![]() |
#518 | |
Guest
|
Citiraj:
Uglavnom, moram reći (pa makar ispirao usta sapunom, što će se i dogoditi ako Jeltz ovo "slučajno" vidi) da je grafa hebenica i prva nevidija koja me je dobila "na prvu" još tamo od 7900 GTO Leadtek-ice... A po pitanju hanume, zbilja, kakav si ti to nindža, čovječe ![]() S.trpaš T.ajno A.ticu/nevidiju L.agano u K.ućište i E.to R.ješenja ![]() |
|
![]() |
#520 |
Premium
|
Mislim kao i većina da će se dolaskom serije 68xx,a kasnije i 69xx malo posložiti stanje cjena i kod nas.Vjerojatno splašnjava glad za 58xx pa čak i za 46x serijom u očekivanju noviteta.Tako kome nije hića za kupnju nove,bolje je da pričeka.Imam osjećaj da bi se oko blagdana mogli ugodnije iznenaditi.Ne očekujem neki veliki bum,ali i 100-150kn dolje nije za baciti. Kakav nindža,pa poznato je da smo mi slavonci papučari. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Zamijena graficke
Evo ovako, nakon sta mi je Sapphire HD4870 512mb priustila dovoljno problema desilo se nesto sasvim ocekivano... riknula je, GPU je gotov i popravak je ne isplativ. Sad planiram uzet novu graficku i nekako me "zovu" ove nove nVidia GTX serije. Tocnije zanima me MSI GTX460 768Mb... E sad, cijena u ADM-u je 1400kn i to je najvise sta bih dao za novu grafu. Zanima me takodjer dal da uzimam MSI ili nekog drugog proizvodjaca. Da li da ostanem na ATI-u te da li ce me GTX razocarati u pogledu na ATI... Ne znam, reko sam sebi nikad vise Sapphire... Nego da ne duljim, pomozite mi, do utorka moram odlucit sta da uzmem... ![]()
#523 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Dodaj jos malo i uzmi 1gb verziju, best buy za tu lovu, samo pozuri, znaju brzo otic.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#524 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
@xplosiv122 - Ima u Protisu POV-ica 1Gb za nešto manje od tih 1400kn koji ti je limit, go for that one ![]() http://www.protis.hr/products/detail...minihdmi/37063
![]() |
#525 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ne znam kak, stavio sam MSI Cyclone iz Zagrie, pise 1493kn Zadnje izmijenjeno od: HCS. 24.10.2010. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
Meni pise 1600kn... Ova msi iz ADM-a kosta 1400kn tako da necu nista vise dat od toga... Kakvi su hladnjaci na ovim POV grafama, dal dobro hlade i kakve su opcenito kvalitete. Nisam jos koristio nVidiu, a nebi htio da se isto dogodi ko i sa 4870, istekne garancija i nakon mj dana ode GPU. I da, do sad sam kupovao samo u ADM-u posto nisam iz ZG, tako da ne znam di je PROTIS, a u ADM-u je skuplja za 100kn... :S:S
#528 |
|
![]() Ja stvarno ne znam što vi gledate ![]() U Protisu se isplati uzeti jer su tamo cijene najniže, samo je mala lutrija dobiti ih na telefon ![]() Što se tiče hladnjaka, MSi-jev je bolji naravno ali ako ne misliš clockati grafu baš nešto brutalno referentnjak na POV-ici će obaviti i više nego dobar posao, ipak kod GTX460 toplina nije toliko izražena a dobivaš jaču verziju za ekvivalentne novce.
#529 |
Premium
|
Sad sam vidio ovu koju si stavio, meni je stvarno prije bila cijena 1600kn lol... Ne znam kako bi uzeo neku od ovih iz protisa ili ovog IQ ducana kad ne znam gdje se nalaze, a planiram kupovat preko American kartice na 10rata.... :S
#530 | |
|
Citiraj:
![]() |
#532 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#535 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#539 |
Premium
|
Evo samo da se javim, hvala deckima koji su mi preporucili GTX460 umjesto moje HD4870 (R.I.P.) koja se seli u vitrinu, a na njeno mjesto dolazi: http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...xEVwMyM8x7nppP
#540 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
evo ja imam jedno pitanje dali bi mogla kojim slucajem grafa ATI Sapphire 4870 tjerati rezu 1920*1080 na 92cm LCD-u..znaci igrice do gta IV i cod 2 bar 250 fps-a lock ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|