|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pitaj u Algoritmu imali su ih jedno vrijeme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Guest
|
Samo da javim update moje situacije. Nedavno sam predao Linksu pokvarenog MX518, i danas je do mene stigla zamjena. Dobio sam G500. Trebao bi bit zadovoljan, jer sam dobio skoro duplo skupljeg miša, ali brate ja bi nazad svog MX-a. ![]() Nikako si ne mogu naštelat DPI na ovome, živcira me kolutić, nožice su tanje i slabije kližu, ne paše mi ni oblik ni težina, tipke su preosjetljive i ružno zvuče... Slanje MX-a na servis je bila pogreška godine. ![]() Ako se ne naviknem na ovo čudo u roku od tjedan-dva, tražit ću opet MX518 na oglasniku ili sl... |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
što se tiče rat 7 ; najgori miš kojeg sam ikad imao.. ispočetka je radio ok par dana do nisam instalirao igara. Problem se događao kad bi počeo igrat i podigao miš s podloge(imam jako mali sens) miš se jednostavno smrzne zna sekundu-2. Neki sam ga dan mjenjao na jednom forumu za G700.... čak mi je bolji ergonomijom nego mx revolution. Znači moja preporuka g700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Nybelung Nisi razmišljao o G400 koji je nasljednik MX518? http://www.nabava.net/trazilica.php?...=logitech+g400 |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Guest
|
Citiraj:
Jebemu, baš ja moram bit nesretnik i u zamjenu dobit skupljeg miša. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#517 |
Banned
|
Meni za prelazak s MX518 na G400 nije trebala prilagodba, što se tiče ležanja u ruci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Guest
|
Citiraj:
i jel tezi jel se osjeti u ruci, ja dost dizem misa u fpsima... |
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Trebao bih savjet oko dvije stvari, kupio bih bežični miš pa me zanima dal su ljudi imali problema sa navikavanjem s obzirom da se miš sa kabelom malo drugacije krece (zbog kabela), mozda zvuci retardirano ali kad cujete koji je miš u pitanju i koja cijena naravno da me sve brine ![]() Radi se o R.A.T. 9 modelu, posto nigdje ne mogu naci dostupnu R.A.T. 7 razmisljao sam o kupnji R.A.T. 9 modela. 899kn u Linksu, jel se isplati i jel valja ikaj po vama? Koliko sam gledao review-e po YouTube i Google svi ga hvale, sad što vi mislite o tome?
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za tu lovu bi prvo tražio da mi ga spoje da probam kako mi leži. Meni osobno ne treba takva zvijer (iako mi treba bežični miš-- koristim neki A4 Tech za sitnu lovu sa USB kablićem za punjenje baterija kad cvrknu - u njemu su punjive 2xAAA) ali za tu lovu bi ga svakako isprobao kako leži u ruci. ![]()
![]() |
#523 |
Banned
|
@trpi Sry na zakašnjelom odgovoru, nije me bilo na forumu par dana ![]() G400 ima tiši scroll i G400 nije glossy ko MX518, masa G400 i MX518 bi bila otprilike ista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav, trebao bi neki bežični miš i zapeo mi je Logitech M510. Kolko je trajanje baterije? Čitam po netu do dvije godine; to sa punjenjima tolko drži ili bez punjenja ![]() Kak je velik? Da nije neki sitni jer imam velku ruku i mrzim male miševe |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije. Manji je. Negdje je kao oni njihovi bivši vulgaris M-BT58 miševi. Imam ga uz laptop i ne odgovara mi. Kupljen za prošli Božić i od tada nije tražio baterije (dobiju se Duracelke uz njega), a i fora je ovaj Unifying receiver. Ima rupa u mišu u koju se utakne kad se prenosi da se ne izgubi. Pitanje, što uzeti ako mi je recimo MX510/518 mali, nešto mrvicu da je veće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
uzeti onda G700 U vlasnižtvu sam ogromne ručetine i kad sam s potpuno rastegnutim rat7 prešao na G700 preporodio sam se. A i wireless šema za njega mi se sviđa. Na mx revolutionu sam morao miša stavit na docking bay da se puni i nije se mogao koristit. sad samo upiknem kabel u njega i koristim ga ko žični. Baterija traje ok s obziron na senzor. Svaka pohvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Ja sam si kupio one koje je mamutarka (bar mislim da je on) predložio u G700 threadu, radi na gaming profilu bez problema i to dosta dugo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo da se javim da sam preuzeo R.A.T. 7 i da je za sad fenomenalan, ima tipki poput tipkovnice, ovo u sredini je za DPI, a ima tu neki vrag sa Cyborg glavom koje mjenja boju crveno, plavo i ljubicasto, to jos ne znam kaj je. Niš, hvatam se manuala ![]()
![]() |
#531 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Evo, danas otišao u Links uzet G400. Miš je savršen, još moram nabacit gaming i to je to. ![]() EDIT: Zanima me još kako ovaj DPI funkcionira na G400? Po kolko su koraci od 400-3600 dpi. Kako ide, 400, 600, 800, 1200, 2000, 3600 ili nekako drukčije?
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
pomoću Logitech Gaming Software-a možeš naštelat neke druge vrijednosti, koje tebi odgovaraju. međutim nemoj ga instalirat ni pod razno, jer se s njim javlja problem trzanja kursora (vučeš ravnu liniju a on malo poskoči gore/dole il nešto slično). nemoraš meni vjerovat na riječ, upiši u google logitech g400 software jitter issue. treba pričekat da logi ispravi bug u softu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Instalirao sam. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#535 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
nakon logitech mx AIR promijenio sam mišljenje o laserskim parcovima. da barem svaki parcov ima mogućnost da radi u zraku kao ovaj :S što se tiče navikavanja trebalo mi je manje od 5 minuta. Što se izgleda tiče neznam jel uopće postoji ljepši parcov :S Jedino ležanje u ruci je za ljude koji imaju malo veću šapu,ako su vam prsti duži malo ovo je miš snova :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo nakon 5 dana druzenja mogu definitivno preporuciti svima koji mogu izdvojiti za misa 600kn - Roccat Kone+ Dosad sam bio vlasnik Sharkoon Fireglider-a, i ta dva misa se ne mogu usporediti u mojemu slucaju. ERGONOMIJA: Posto sam vlasnik omanje sake, Fireglider mi je bio jednostavno neergonomican i uzrok cestih bolova u zapescu. Kone+ je nesto siri, hrbat za dlan mu je malcice visi, a tipke su mu pod vecim kute, strmije su, i opcenito bolje popunjava saku. Sad i 12 sati gejmanja nije problem, jer cijela ruka je sad polozena i oslonjena. Prilikom kupnje sam probao jos i Logi G700, nesto je manji od Kone+, ali mi je bio previsok hrbat, pa bi mi zapesce bilo u zraku i procijenio sam da mi ne bi odgovaralo. FUNKCIONALNOST: Hm, ne znam gdje da pocnem. Mis je fantastican u upotrebi. Na istoj podlozi kao Fireglider jednostavno se vidi zasto je toliko skuplji Kone+, dest puta bolje klizi na Steelreries QcK, stvarno je minimalan napor za micanje potreban. Laser je isto neusporedivo precizniji, naime, Sharkoon je dobar za SP pucacine i tamo se ne primijeti preciznost, ali u BF3 MP razlika je OGROMNA. Fireglider jednostavno nisam uspio natjerati da mi glatko radi i minimalno pomice crosshair bez obzira na DPI. Tu je Kone+ stvarno jak, koristim ga na samo 1600dpi i micem ga minimalno po podlozi da bi on i najmanji pomak rgistrirao i to super glatkim pomicanjem crosshaira, evidentno sad u BF3 vidim koliko je bitan dobar mis, puno mi je lakse ciljati protivnikovu glavu i samim time mi je gameplay iskustvo puuuuno bolje. Takodjer jaka strana ovog misa je podesavanje. Naime u mis sam je ugradjena memorija i procesor tako da driver instalirate samo kako bi ga podesili, inace softver od misa ne radi u pozadini kompa, sva podesenja se spremanju direkt na misa. Podesiti se moze sve, od DPI, LED osvjetljenja, preko 20 programibilnih tipaka, cak skenira i kvalitetu podloge te se tome prilagodjava. Kvaliteta tipki i scrolla je izvanredna, sve tipke pruzaju odgovarajuci otpor i daju osjecak kvalitete i robusnosti. Tekstura povrsine cijelog misa daje osjecaj kao da je lagano gumiran, medjutim rijec je o zbilja fino obradjenoj kvalitetnoj plastici. Sve u svemu Roccat Kone+ ![]() Nikad nisam imao bolji komad periferije |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
MX518 mi odlazi na vječna lovišta. Već sam mu čistio scroll i mjenjao nožice, ali nema pomoći, scroll opet šteka. Kako mi je MX518 malkice premali, zanima me preporuka većeg glodavca. G400 me vuče zbog cjene, i tu mi je negdje limit, max 250-300kn. Više nedam za miša.
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj se tiče veličine-ja sam nakon dva MX500 prešao na G500 i nikak se navić na njega...ko da mi je previsok ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|