|
![]() |
#512 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam razmišljao o kupnji ovog uređaja..al nakon svega pročitanog..samo sam uzeo 10 m HDMI kabla i Logitech bežični miš i tipkovnicu..kabel je fino sproveden ispod knaufa od kompa do LCD-a (a i da se to fino riješit drugim putevima)..a miš radi na više od 15 metara i kroz par zidova bez problema..nikakvih zezancija..samo se sjedneš u foteljicu i fino s mišem sve obavim što mi treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni nije jasno zas bi se netko zezao sa spajanjem kompa, kad uz wdtv dobiva bolju sliku, manje zajebancije, ne treba paliti komp za gledanje filmova.. sta ces, svatko ima svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ali ako tebi pashe preko kompa, samo naprijed.
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Baš sam gledo, nema zapravo kod nas ništa previše konkretno od onogo što sam naveo. Popocorn je po meni stvarno preksup i još ktome bez diska. Vani ima dosta xyz takvih noname uređaja. Treba to počet uvozit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja imam laptop i dojadilo mi bilo stalno spajanje i odspajanje HDMI-ja (jer kad bi ga ostavio spojenog ventilator se nikad ne bi zgasio), pa onda zvuk ako se pusta film sve se cuje s kompa na tv-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
Hm, nisam znao da je bolja slika preko WD-a?...znači taj uređaj dalje bolju sliku od HD5850 grafičke kartice(koju ja imam) u kombinaciji s KMPlayerom?..mislim meni je slika predobra i ovak prek kompa..al nisam nikad vidio WD-a u radu pa da mogu usporedit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je bolja dosta bolja.
![]() |
#520 |
Freelancer
|
Usto ovaj WDTVLive je fakat i prijenosni, vrlo lako ga je ponijeti za razno razne TV prezentacije (video/audio naravno) jer je vrlo mali i u kombinaciji sa nekim 1.8" ili 2.5" diskom je izvrsan multimedia prijenosnik ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Svi oni koji se pitaju kakva je slika prek te male stvarčice... Stvarno vrhunska. Odlične boje, kontrast, oštrina... Ništ nisam trebao dodatno podešavat na telki. Prezadovoljan sam. E, i odma jedno pitanjce. Koje zvučnike da ubodem u njega? Ima ko kakvu preporuku. Ne mora biti nekaj extra, samo da se može mjuza slušat i filmovi gledat, jer su ovi na telki malo preslabi. Zadnje izmijenjeno od: ojpi. 29.01.2010. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
prednosti WDTV-a u odnosu na HTPC: 1) manji, lakši, prenosiv 2) daje bolju sliku 3) nema potrebe za petljanjem sa programima i setinzima kao na kompu 4) nije potrebno paliti komp, provlačiti kablove itd. (posebno zgodno ekipi koja ne visi cijeli dan na kompui čiji stan ne izgleda kao Borgova stanica) 5) košta 740 kn (gen2) a to nije puno za ono što nudi... 6) mogućnost upgrejdanja softwarea a time i nove funkcije i podrška za nove formate.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
Ah, ako je doista bolja slika nego preko kompa..onda bi mogao ubost koji primjerak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
da li se to nekako moze spjoiti sa dvb t usb-om pa da se gelda i tv preko njega? nisma bas citao cijeli forum pa ne znam, ako nema mislite da ce u perspektivi to biti ukljuceno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
Iako nemam uređaj, sumnjam da bi to radilo..jer taj dvb-t mora imat 'odgovarajući' driver i program da bi radio, te to sve mora biti kompatabilno s WD-om...a sumnjam da će se to uključivat u budućim firmware-ima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]() DVDMOD is a custom unofficial firmware for the Western Digital WDTV, which adds optical drive (cd/dvd drives) and extra filesystem support. I have remixed all official firmware releases and added cdrom support via cd-manager. Yes, this means you can boot with a usb dvd drive connected and play from it on your WDTV now. The only limitation is that since dvd drives are officially unsupported you must have a supported (aka FAT32, NTFS, HFS,…) drive/flashdisk inserted. If there is no supported drive in the WDTV reports ‘no storage present’ and you will be unable to navigate to the browser. DVDMOD also enables the use of ext2/ext3/reiserfs drives, with the same limitations. This firmware is flashed to your WDTV like the updates that have come from Western Digital. If you can perform an official firmware upgrade, the process to upgrade to DVDMOD is identical. There is no Linux knowledge required. There is a version of DVDMOD for each of the major firmware releases, so pick your favourite.
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
je moguće u wdtv live ugraditi neki sata disk ili baš mora biti preko usb-a? ako nije moguće, možete li proporučiti koji media player sa istim mogućnostima ali da ima i mogućnost ugradnje diska (konkretno me zanima wd green serija) upravo čitam recenziju za ovo čudo čini mi se ok, što vi mislite? Zadnje izmijenjeno od: domis. 30.01.2010. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#531 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#532 | |
Premium
|
eh, yebeš mkv player bez mogućnosti ugradnje diska ![]() onda definitivno na ovaj Mede8er i nutra lijepo udomim 1-1,5TB disk iz green serije samo me još zanima dal obavezno mora biti njihov wireless stick ili može bilo koji Citiraj:
a i ideja za storage multimedije me ne odbija, upravo suprotno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Registered User
|
cek, sto ce ti tocno disk u njemu? radije taj disk puknes u komp i vuces sve preko lana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
pa zato jer je sa diskom unutar puno praktičnije nego vući preko lana za svaki film/pjesmu i neću disk pokraj jer imam takve frendove koji me za svaku sitnicu žicaju da posudim, trenutni verbatimov disk je više kod frendova nego kod mene -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
a govore da mora biti njihov, budem probao sa svojim pa javim ili ispitaj na www.mede8erforum.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Freelancer
|
![]() |
#538 | |
Premium
|
Citiraj:
thx na trudu ![]() btw, razlika je velika, nabolje ili loše? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Registered User
|
mislim da imas krivu predodzbu - ne vuces ti film preko lana na disk, nego direktno preko lana mozes plejati. znaci, disk u komp, wdtv spojis preko lana i to je to. browsanje i reproduciranje je identicno kao da si spojio disk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
kužim ja to, ali velim ti da mi je praktičnije sa diskom unutar kućišta (jednostavnije prenijeti do cure ako imaš movie night, odnosno ak ju mučiš sa lotr produženom verzijom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|