|
![]() |
#511 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ubrzati ne, usporiti da.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#512 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovo je dvotumačni odgovor ![]() Znaci ako ga smanjim na 5v nemogu vratit nazad na 11v ili mislis da nemogu ici preko 11v ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#515 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ma sve mi se cini da ce biti metoda eci-peci-pec, tj. ako mi se nece drndati iz Dubrave do Tresnjevke biti ce cooler master (znaci cca 90% sansa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
|
evo zanimljivog clanka o perf novijih hladnjaka... Best CPU Cooler Performance LGA1366 Q3-2009 ![]() ![]() Izvor:benchmarkreviews.com |
![]() |
![]() |
#517 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#518 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() btw ![]() Dakle Scythe Mugen2 sa stock ventom koji tera cca 74CFM-a ima stupanj-dva lošiji rez od trulje sa ventom kojeg šiba 110CFM-a
![]() |
#519 |
PizzoZder
|
Ekipa, nek mi netko pomogne, vec je netko postao sliku sa mjerama za soc. 1156. Razmak izmedju rupa i to. Nikako da pronadjem tu sliku...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#520 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#522 |
PizzoZder
|
Hvala, znaci da bi mi ovo uz malo modifikacije islo na moj GeminII? Sta mislis?
![]() |
![]() |
#524 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
pomoć Arctic Cooling - Freezer Xtreme
molija bi nekog ko ima hladnjak Freezer Xtreme i AMD procesor pa mu je višak postolje na koje se zavida hladnjak za intelove procesore da se javi na mail toni36@mail.inet.hr pozdrav Zadnje izmijenjeno od: toni36. 10.10.2009. u 15:24. |
![]() |
![]() |
#528 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#529 | |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
E, sada, ako se ja dobro sijećam njemačkog iz srednje, ausblasen znači ispuhati. Einblasen online prevodioci prevađaju kao šapnuti, puhnuti. Ako to stavimo u kontekst ovog coolera, da li bi to značilo... H50 (ausblasend) - ispuhuje topli zrak u okolinu. H50 (einblasend) - ispuhuje topli zrak u kućište. ??? Usput... Možda bi ovaj post bilo pametnije staviti u podforum Kućišta, but... Malo bacam pogled na taj H50 (koliko je zapravo isplativ? iskustva?), i... On bi mi pojeo izlaz zraka na stražnjoj strani. Pošto imam HAF, to čak i ne bi smio biti problem, samo... Plan bi bio ovakav. Na dnu postaviti 120mm (da potpomaže dizanje toplog zraka). Dilema - da li ga od ispod zagradim (da ne može usisavati zrak iz okoline) ili ne? Zašto? Prašina i prljaštvina. HAF ima nogice duljine centimetar do dva. Side ventovi (2x 120) bolje staviti kao izlazne ili ulazne? I ako bi bili ulazni (što mi je nekako logičnije jer oni direkno nose hladni zrak na cijeli MBO - znači i proc i VGA i RAM i chipset i ostatak što se nalazi prikovan na matičnoj) da li bi bio dovoljan samo jedan izlazni va vrhu?
![]() |
#530 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
OCanje Q6600 i koji Cooler?
Pozdrav namjeravam da OCeam svoj Q6600 koji trenutacno radi na 2.4 zelio bi da ga OCam na 3.2 ili 3.4 ali naravno limitiran sam budget-om.Pa zanima me neki cooler koji to moze da hladi bez nekoga vecega rizika a da cijena ne prelazi 550/600 kuna.Zahvaljujem.Air cooleri samo dolaze u obzir btw. |
![]() |
![]() |
#531 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Imaš temu za klokanje i temu za hladnjake ![]() Inače, bolje od ThermalRighta Ultra 120 Extreme nečeš naći - 450 kn Ili TRUE Black verziju, ako si voljan dati 60ak kn više Prolimatech Magahalems također je tu u rangu Inače, ta 2 su najbolji cooleri što se kod nas mogu naći. Ima jeftinijih, ali uz to i slabijih
#533 |
|
Opla, IFX pojeftinio? Bio je i preko 500 kn. A to da je bolji, kako kada, i kako po kome... Moguće zbog večeg propuha 14cm venta što se stavi, makar sam vidio na dosta (relativno vjerodostojnih reviewa) da IFX bude u egalu ili čak i lošiji od TRUE-a
#534 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
ja naručio danas IFX-14, pa ćemo vidjeti kad dođe ![]() usporediti ću ga sa Noctuom NH-U12F i Tt BigTyp 14Pro, pa da vidimo da li su razlike po rivjujima stvarno takve i u praksi (barem u mom slučaju) |
![]() |
![]() |
#535 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam se prije brusio na njega, pa sam dosta čitao reviewe. Po mojoj procjeni, oko 2-3 stupnja je bolji od TRUE sa istim ventovima. To sa C2D procesorima, sa i7 i i5 je vjerovatno još veća razlika. Razlika kod reviewa je vjerovatno zbog konkavnih baza i lošije završne obrade, ovisno kako se naleti. |
![]() |
![]() |
#536 |
Jack of all, master of none
|
Zna netko kakve su performanse ovog Thermalight stock venta na TRUE? ovih 1600rpm i 63.7CFM bi trebalo davati solidne rezultate... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.179 Ne bi me čudilo da uzimaju te ventove od nekog drugog proizvođača pa lijepe preko svoju naljepnicu ![]()
#537 |
|
To ti je pravi ThermalRight vent, i oni dolaze na tim Rev.C verzijama TRUE-a Koliko sam vidio, ljudi su zadovoljni ventom, dobar CFM, šteta što se ne prodaje odvojeno samo vent Inače, baš ću naručivati Nanoxiu FX-2000, i onaj držač za vent za TRUE, onaj plastični, vidim ima ga u Linksu, ok je to stvar, možda i bolje od ovih originalnih držača
#538 |
Jack of all, master of none
|
#540 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Da vjerovatno cu to i uzeti ali mozda glupo pitanje ali kad vec ja ne znam mozda ce netko drugi znati hocu li imati problema da stane u moj case,ovo je case koji imam http://www.xoxide.com/aspire-x-cruiser-case-blue.html Edit> If Thermalright flatten this base, I would love to review this again and hopefully provide some much more positive feedback. Instead I’ll either have to sand the base myself – which I doubt many others will – or live with a heatsink with enormous potential that is stunted by a simple fabrication issue. Malo to brine u review koji sam chitao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|