|
![]() |
#512 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo upravo sam igru instalirao. Za početak se malo bunila sa W7 tj. bilo je nekih gluposti sa PhsyX, DX, instalacijskim folderom ![]() Za početak dosta se brzo pali (netko je spomenio da mu se vuče), isto tako leti na mojoj game konfi (1680x1050 4AA 4AF, HIGH sve osim Blura). Što se tiče loadanja isto ide brzo. Sada uspoređuju ga neki sa Gridom, prešao sam tek par trka, i GRID je definitivno teži (kad se samo sjetim Zonde TC OFF i tipkovnice kosa mi se diže). Ovdje sam sa BMWom odvozio 2 kruga (ona testna) da vidim filing, i nekako auta tromo reagiraju, tj slabo se vraćaju u putanju kad se popusti volan i zabije gas (GRID nekako bolje reagira, o GTR/rFactoru neću govorit jer su izvan klase). Auta (bar BMW) se lako uhvati i spasi u pola krivine kada je praktički već neuhvatljiv 4 real ![]() Uglavnom počeo sam na Experi i normal, ali kako sam nakon test lapa na utrci prošao sve do 2. krivine, mislio sam da će dalje biti teže. Kod karijere sam uze BMW 1, te sam mislio da će ipak biti teže, ono puno lakše ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#514 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Dakle da počnem redom, na W7 x64 dela savršeno (nije bilo nikakvih anomalija ili problema) Loadanje igre tj utrka je jednostavno predugo, prođe me volja za igranjem dok on uđe i izađe iz utrke ![]() BTW nije do memorije jer imam 8GB RAM-a na 1000MHz i svejedno se loada užasno dugo Handling je užas, auto se tresu, šeću... možda bi volanom bilo lakše no lakše sam vozio RBR na tipkovnici od ovoga IMHO Grid je gro puta bolja, igrivija i zabavnija od ovoga ![]()
![]() |
![]() |
#515 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ma joj handling je prelagan, isključiš sva ona sranja , staviš na pro i hard, full oštečenja i zabiješ sa autom u zid sa jedno 250km a ovaj ide dalje ko tenk... simulacija my ass ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Moderator
|
Vidouzi su prekjučer instalirani tak da su u odličnom stanju a to je kao malo vremena za učitat stazu ili izaći u main menu? ![]() 30s loadanja je po meni duuuuugo za tako nešto, ni meni se ne loada više od 30ak sec ali to je užasno puno
![]() |
#519 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Meni s 3 gb rama loadanje u utrku traje oko 45 sekundi, a izlazak iz utrke oko 30 sekundi. Utrku vozim par minuta u prosjeku, a minutu i pol na loadanje. Osim na GTA, sad me igra i na Witchera polako podsjeca...
![]() |
![]() |
#520 |
Moderator
|
e pa upravo to... odvozim stazu za 50s a učitava je 30s ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Najgori dio je stisnes da ude u igru stoji ti na press enter to continue, odaberes profil i onda jos jedno desetak sekundi loadanja. Jednostavno loadanje je neprihvatljivo. A i ono upozorenje zesce iritira, ono vidio sam ga 10ti put makni to vise.
![]() |
#523 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
I meni je instalacija najnovijih Physx drivera pomoglo da riješim smrzavanje i crni ekran. Fala na savjetu. Kaj se igre tiće, ja zadovoljan. Inače ne volim vozit iz kokpita zbog nepreglednosti (inače vozim sa haube il nekad s branika) al ovaj kokpit je meni odličan. Mislil sam da seru kad su govorili o tome al najvjerniji osječaj da si za volanom (dinamičan kokpit). Igra je lagana, zabavna i po meni daleko bolja od GRID-a koji me razočaral nekim nelogičnostima i sitnicama zbog kojih sam gubil živce i igral svega par sati. Je, fali otvoreni grad i malo zezanja sa 'žandarima' al je prava mozak-na-pašu-i-volan-u-ruke igra. Za sve ostalo tu je RBR ![]()
![]() |
#524 |
Moderator
|
Nije mi vrag dao mira pa sam išao mjerit koliko vremena treba za učitavanje staze ![]() Konfa iz Moj komp ali sa Intel E5300 @3,25GHz instalirana na WD6400AAKS kad loadam igru i pokrenem recimo SPA GP stazu igra troši 1GB memorije evo vremena loadanja staza Driver Duel LP640 vs LP560-4 (1na1) učitavanje = 33s | quit to menu = 14s Race SPA GT (10 natjecatelja) učitavanje = 47s | quit to menu = 14s mislim da je 47s učitavanja staze fakat previše idem pokrenut fraps da vidim kako se GTS G92 bori s tom igorm ![]() EDIT: pa fino se drži 8800GTS 512 na def taktovima Race at spa gt (fraps benchmark na cijeli krug) 1680x1050 sve na high vsync on 2x AA / 8x AF -min- 35 FPS -max- 60FPS -avg- 47,4FPS 4x AA / 8x AF -min- 30 FPS -max- 58FPS -avg- 44,8FPS
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 19.09.2009. u 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Moj G92 daje oko 30-40 frejmova(1680x1050, sve haj, 4xAA, v-sync upaljen(iako ne kuzim sto je to ![]() ![]() Loading...i tako sigurno minutu cekam, znam da je disk koji mi je sitemski dosta los(Hitachi 320GB), ali toliko bas i nisam ocekivao s obzirom na superbrza ucitavanja u GRID-u. Vozim naravno na "expirienced" sa svime pogasenim, upravljanje preko Logitech Rumblepada 2 koji uopce nije podrzan od igre, vec moram predefinirati tipke, svasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako se gasi frame limiter u igri? Sorry ako je već bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Aha znači tako. Upaljen mi je upravo iz tog razloga jer je trgalo sliku, nekako mi je to izraženije sad na ovoj kartici nego je prije bilo, možda radi SLI-ja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Moderator
|
Evo malo sam kloknuo GTS-icu Race at spa gt (fraps benchmark na cijeli krug) 1680x1050 sve na high vsync on 700/1000 4x AA / 8x AF -min- 34 FPS -max- 60FPS -avg- 49,1FPS 750/1000 4x AA / 8x AF -min- 35 FPS -max- 60FPS -avg- 53,2FPS pristojno za takvu grafu obzirom na detalje i AA/AF Citiraj:
![]() nejde z mesta a rita se ko mazga ![]() Ja sam pak uzeo Cossie za prvi auto jer mi je to jedan od najdražih non-american fordova autek ide pristojno Sad sam složio Audi RS4 i nije baš da me oduševio handlingom za AWD auto Drfitat sam probao sa RX8 no mislim da ću tu ipak uzet Silviu.... iako je taj drift totalno syeb za vozit preko tipkovnice
![]() |
![]() |
#531 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
neznam kaj se svi bunite sa tim loadanjem, ja iskreno nit ne obracam pozornost na to, jucer sam kupio Logitech momo racing wheel i osjecaj je predobar, trebalo mi je jedno vrijeme da se naviknem al eto sad bih mogao stat uz bok Schumaheru, igrica nije nikakva simulacija, al je zanimljiva i puno bolja od zadnja 3-4 nastavka nfs-a, jako mi se svida pogled iz nutra, i sto su stavili origi cukice od svakog auta Inace igra mi radi na 1920x1200, anti alasing 8aa,antistropic 16, sve na high, nema nikakvog stekanja ni u najvecim guzvama |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
dobro da mi je bila rikla 8800gtx, pa sam uzeo 295gtx ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
meni isto ulazi 30s al to mi opce ne smeta koliko me iritira sta na nekim mapama mi fps neide preko 25 dok je na vecini sve normalno. EDIT: 1440x900 2xAA High Min, Max, Avg 26, 63, 43.709 Zadnje izmijenjeno od: ivo1950. 19.09.2009. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
jel tebi isto RWD auti tako stalno slajdaju ko meni? tesko mi ga je iskontrolirat ne znam zasto... makar nemam previse vremena da igram ali mislim da cu se danas i sutra malo uvatit tog volana da skontam to kako treba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Rješenje problema: logitech formula force gp ![]() Citiraj:
Jači grafički setup=više FPS-a=vidljiviji tearing tekstura ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|