Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.08.2011., 13:12   #511
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
nitko. do tebe je da odlucis zelis li uopce igru ili ne.

nije rijec o udzbeniku za srednje skole pa da ga MORAS imati, nego o obicnoj igri koju mozes ili ne moras kupiti zavisno sta trazis od igre.

nije stvar toliko u piratstvu koliko o svim kineskim web sajtovima koji prodaju gold i set iteme i tako unistavaju multiplayer porciju igre
da ne spominjem silne gold/item hackove u singleplayeru

permanentna internet veza i auction house su tu upravo iz tih razloga. rijec je o RPGu koji je masovno popularan sto se tice multiplayera
u tom slucaju ima smisla da moras biti stalno spojen na net kako bi se izbjeglo silno cheatanje. bolje i to nego igra nastanjena imba likovima koji imaju same set iteme.

ako ti se ne svidja, ne moras kupiti igru. slobodan si kupiti titan quest, sacred ili bilo koji drugi action RPG koji udovoljava TVOJIM zahtjevima (tj offline singleplayeru).

diablo serijal ima toliko hardcore fanova koji ce kupiti igru posto poto da si blizzard moze priustiti koje god preinake hoce i opet zna da ce se prodati u milijunima.
nije da nemaš pravo ali sori,zašto bi ja morao biti obavezan imati internet da bi igrao SP jer eto neki kinez prodaje iteme ili se čita na veliko ,a ja igram recimo isključivo SP!?to je nijihova stvar i neka se pobrinu za to ,ali ne na " štetu" krajnjeg kupca/igrača ,a pogotovo ne na izvačenje da danas ionako svatko ima pristup internetu...
ponavljam ,igra nije MMO!
da je ,onda nebi ni reč rekel ,i podržao bi naravno...

imao sam i D1 i 2 original i znaš koliko sam puta igrao online od izdavanja igara? možda 10tak puta , SP ili lan je daleko žešči dio....

a nemojmo zaboraviti da nisu ubacili niti LAN podršku...
Staro 09.08.2011., 13:16   #512
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
nitko. do tebe je da odlucis zelis li uopce igru ili ne.

nije rijec o udzbeniku za srednje skole pa da ga MORAS imati, nego o obicnoj igri koju mozes ili ne moras kupiti zavisno sta trazis od igre.

nije stvar toliko u piratstvu koliko o svim kineskim web sajtovima koji prodaju gold i set iteme i tako unistavaju multiplayer porciju igre
da ne spominjem silne gold/item hackove u singleplayeru

permanentna internet veza i auction house su tu upravo iz tih razloga. rijec je o RPGu koji je masovno popularan sto se tice multiplayera
u tom slucaju ima smisla da moras biti stalno spojen na net kako bi se izbjeglo silno cheatanje. bolje i to nego igra nastanjena imba likovima koji imaju same set iteme.

ako ti se ne svidja, ne moras kupiti igru. slobodan si kupiti titan quest, sacred ili bilo koji drugi action RPG koji udovoljava TVOJIM zahtjevima (tj offline singleplayeru).

diablo serijal ima toliko hardcore fanova koji ce kupiti igru posto poto da si blizzard moze priustiti koje god preinake hoce i opet zna da ce se prodati u milijunima.

evo i quote samog blizzarda:

i ne vidim u cemu je problem
danas gotovo svugdje imas pristup internetu

cak i ako si na laptopu negdje na moru, opet se mozes spojit preko mobitela na 3G (cisto da se spojis na bnet i pocnes igrat singleplayer)
Fulao si ceo fudbal.
I rekao ono sto i ja. Normalno da ja odlučujem hoću li kupiti igru ili ne. U ovom slučaju ću vjerojatno odlučit za nekupovinu.
I nije me briga za kineske sajtove koji prodaju golde. Kako ne razumijes, ako kupim igru, ona je MOJA. I ako JA odlučim koristiti "šifre" ili varati, to je moje pravo. U singleplayeru. Ako ja želim modati oružje, to je MOJE pravo. Jer mi igra očigledno to omogućuje.
Kolika je crta između modove (npr. Obliviona) i modanja (npr. Diabla)? Je li sljedeci korak stavljanje sve na internet kako slučajno ne bih, ako imam znanja, promijenio background boju inventoryja?
Ti samo naprijed, kao i horde fanova, znam da ih ima. Meni je to (vjerojatno) previše
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2011., 13:39   #513
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Sve priče o cheat-anju i trgovanju padaju u vodu kad se spominje singleplay. MP je druga priča i treba uvest jaču kontrolu, ali opet nemožeš spriječiti čovjeka da jednostavno baci item i da ga drugi pokupi, a na tu foru se lako zaobilaze sve kontrole trejdanja.
Na battlenet-u je ionako bilo malo ili nimalo cheat-anja u diablo II jer je bilo onemogućeno. Gotovo svi koji su cheat-ali bili su ban-ani na mjesec dana i obrisan im je bio lik (a to najviše boli).
Što se tiče SP, slažem se sa Botlorn-om. Ako igram SP, boli ih k***tz šta ja radim sa svojom igrom. Jednostavno napraviti razliku između SP i MP likova (kao u Diablo II) i to je to. Kakva god neko sra**a radio u SP, to se nije reflektiralo u MP i svi bili sretni i zadovoljni.
Staro 09.08.2011., 13:48   #514
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ti samo naprijed, kao i horde fanova, znam da ih ima. Meni je to (vjerojatno) previše
Hehe frende, da imam 50 eura, sad bi ih stavio u kladu da bus i ti kupio igru i igrao ko i svi mi ostali

Ja cu si nogu strgat da imam kaj radit dok izidje, a Blizzardu cu polomit noge ak ne dobim beta key
Staro 09.08.2011., 13:55   #515
Botlorn
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Hehe frende, da imam 50 eura, sad bi ih stavio u kladu da bus i ti kupio igru i igrao ko i svi mi ostali

Ja cu si nogu strgat da imam kaj radit dok izidje, a Blizzardu cu polomit noge ak ne dobim beta key

ššššššš, volim se tješit
Staro 09.08.2011., 14:13   #516
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
nije da nemaš pravo ali sori,zašto bi ja morao biti obavezan imati internet da bi igrao SP jer eto neki kinez prodaje iteme ili se čita na veliko ,a ja igram recimo isključivo SP!?to je nijihova stvar i neka se pobrinu za to ,ali ne na " štetu" krajnjeg kupca/igrača ,a pogotovo ne na izvačenje da danas ionako svatko ima pristup internetu...
ponavljam ,igra nije MMO!
da je ,onda nebi ni reč rekel ,i podržao bi naravno...
ti ako zelis igrati singleplayer to i dalje mozes
ne moras uopce komunicirati sa drugim igracima

naravno da bi i meni vise odgovaralo u pojedinim situacijama da ne moram imati pristup internetu za SP

ali posto znam da cu igru opet prelaziti sa frendovima i ugl igrati multiplayer, radje bih da onda svi imaju isto iskustvo igranja
nego da mi ulijecu likovi sa end game itemima i weaponima koji dropaju jednom u milijun godina

mislim da je vecina igraca igrala d2 u multiplayeru, pogotovo unazad 5-6g
i vecina tih igraca bi dala sve da nema chitera

realno ne postoji neki drugi nacin da se rijesis chitera nego da prislis ljude da su stalno spojeni na bnet

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
imao sam i D1 i 2 original i znaš koliko sam puta igrao online od izdavanja igara? možda 10tak puta , SP ili lan je daleko žešči dio....

a nemojmo zaboraviti da nisu ubacili niti LAN podršku...
s druge strane ja d2 nisam nikad ni presao u singleplayeru, samo u multiplayeru sa prijateljima

Citiraj:
Fulao si ceo fudbal.
I rekao ono sto i ja. Normalno da ja odlučujem hoću li kupiti igru ili ne. U ovom slučaju ću vjerojatno odlučit za nekupovinu.
i eto, tu bi onda prica trebala biti zavrsena
pogledao si sta igra nudi, odlucio da ti to ne odgovara i zato ju neces kupiti.

Citiraj:
I nije me briga za kineske sajtove koji prodaju golde. Kako ne razumijes, ako kupim igru, ona je MOJA. I ako JA odlučim koristiti "šifre" ili varati, to je moje pravo. U singleplayeru. Ako ja želim modati oružje, to je MOJE pravo. Jer mi igra očigledno to omogućuje.
i opet se vracamo na staro..

promjenio se model proizvodnje i distribucije igara
umjesto expanzija, sad imamo posrane DLCove
i umjesto singleplayer only igara, danas gotovo svaka mora imati achievemente i druge poveznice sa internetom
vremena su se promjenila.

igra je i dalje tvoja ako ju kupis
mozes raditi sta god ti srce pozeli sa DVDom ili manualom

no kao i u proslosti, tako i danas ti nisi vlasnik source codea
nikad nisi, niti ces ikad imati (cast iznimkama) potpunu kontrolu nad proizvodom koji si kupio

vecina developera uopce ni ne izbacuje alate za modanje stoga ne vidim u cemu je sad odjednom problem..

Citiraj:
nisam uopce neki fan diablo serijala
dapace igru nisam nikad ni volio u proslosti, dok je nisam poceo prelaziti sa frendovima

radje bih nabacio neki FPS..

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Što se tiče SP, slažem se sa Botlorn-om. Ako igram SP, boli ih k***tz šta ja radim sa svojom igrom. Jednostavno napraviti razliku između SP i MP likova (kao u Diablo II) i to je to. Kakva god neko sra**a radio u SP, to se nije reflektiralo u MP i svi bili sretni i zadovoljni.
u diablu 2 SP i MP likovi su jedno te isto
tj mozes se u svakom trenutku presaltat sa likom iz SP u MP i obratno
ostaju ti svi itemi i stash i exp

tako da te razlike koju spominjes nikad nije bilo.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2011., 14:21   #517
Botlorn
Premium
Moj komp

Citiraj:
promjenio se model proizvodnje i distribucije igara
umjesto expanzija, sad imamo posrane DLCove
i umjesto singleplayer only igara, danas gotovo svaka mora imati achievemente i druge poveznice sa internetom
vremena su se promjenila.

u diablu 2 SP i MP likovi su jedno te isto
tj mozes se u svakom trenutku presaltat sa likom iz SP u MP i obratno
ostaju ti svi itemi i stash i exp

tako da te razlike koju spominjes nikad nije bilo.
E vidiš, meni samo smeta što se govori "promijenio se model proizvodnje i distribucije". Nije se promijenio sam od sebe, promijenile su ga kompanije, CILJANO. S tihom podrškom igrača poput nas koji nisu previše izražavali nezadovoljstvo.
A ja radim samo to. Naravno da sam odlučujem hoću li uzet ili ne igru, samo raspravljam na forumu o drugim dimenzijama

Ovo za Multi nisam siguran, D2 multi sam igrao malo i u početku, kasnije samo SP ili Hamachi. Ali na linkanoj stranici s početka rasprave tip iz Diabla jasno govori kako su SP i MP likovi u D2 bili odvojeni, i kako je jedan od razloga zašto su odlučili sve staviti na net upravo kako bi sad mogao SP lika prebaciti u MP.
Eto, samo par observacija. Ionako moramo dignut broj stranica temi, da ima barem kao neki tamo Crysis
Staro 09.08.2011., 14:30   #518
Mad_Duke
Guest

@Ordem

Oprosti, ali kakve su to gluposti? Kakve veze imaju cheateri as SP-om? Zar je tako teško napraviti mogućnost igranja SP-a bez interenta? Meni osobno nije neka hića da bi baš morao svog lika koristiti na net-u u isto vrijeme kao i u SP-u.

Poanta je da su mogli ostaviti dva načina napredovanja. Online gdje možeš igrati istog charactera u SP-u i MP-u. Offline gdje koristiš charactera samo u SP-u i zbog velikih bojazni da ne bi cheatao ne možeš ga importat u MP.

-

Što se tiče stava "ako ne želiš ne moraš kupiti". Kupac je taj koji je u pravu, a većina kupaca je ta koja treba vršiti pritisak na proizvođača proizvoda (bilo koje vrste) ako im se nešto ne sviđa. Zato obožavam ID Software sa igrama tipa Quake 3. Dodjem, instaliram igru i mogu svoj CD spremiti u kutiju pošto igra ne treba njega da bude u driveu da se pokrene. Tako bi trebalo biti sa svime. Također mogu igrati offline do mile volje, a ako se spajam na net imam PB koji se brine o cheaterima. Ali dobro, tu nema iteme pa neka naprave dva potpuno drugačija charactera za offline i online igru.

Znam da bum prešao Diablo kad izađe i ako je dobar znam da ću ga igrati na moru sljedeće godine preko dana. Preko dana kada nemam kaj drugo za raditi (između kupanja). Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to!
  Reply With Quote
Staro 09.08.2011., 14:54   #519
Ordem
Banned

Citiraj:
E vidiš, meni samo smeta što se govori "promijenio se model proizvodnje i distribucije". Nije se promijenio sam od sebe, promijenile su ga kompanije, CILJANO. S tihom podrškom igrača poput nas koji nisu previše izražavali nezadovoljstvo.
mislim da su vise utjecaja imali sami igraci (ugl konzolasi) nego developeri

vecina gejmera od igara danas ocekuje nekakav multiplayer support
developeri/publisheri vidjeli da ima love u tome i sad to trpaju u svaku igru

Citiraj:
Ovo za Multi nisam siguran, D2 multi sam igrao malo i u početku, kasnije samo SP ili Hamachi. Ali na linkanoj stranici s početka rasprave tip iz Diabla jasno govori kako su SP i MP likovi u D2 bili odvojeni, i kako je jedan od razloga zašto su odlučili sve staviti na net upravo kako bi sad mogao SP lika prebaciti u MP.
mozda su i odvojeni, sad sam se sjetio da ne igram preko bneta (mozda je tamo drugacije) nego ugl ja sam hostam igre

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
@Ordem
Oprosti, ali kakve su to gluposti? Kakve veze imaju cheateri as SP-om? Zar je tako teško napraviti mogućnost igranja SP-a bez interenta? Meni osobno nije neka hića da bi baš morao svog lika koristiti na net-u u isto vrijeme kao i u SP-u.

Poanta je da su mogli ostaviti dva načina napredovanja. Online gdje možeš igrati istog charactera u SP-u i MP-u. Offline gdje koristiš charactera samo u SP-u i zbog velikih bojazni da ne bi cheatao ne možeš ga importat u MP.
ha mogli su ali nisu
ocito su htjeli da u svakom trenutku mozes portat svog lika u multiplayer umjesto da se zasebno patis i u SP i u MP i grindas duplo..

jos kad uzmes u obzir da svakog lika mozes dodatno customizirati (banneri, avatari, sta li vec ne)..

Citiraj:
Što se tiče stava "ako ne želiš ne moraš kupiti". Kupac je taj koji je u pravu, a većina kupaca je ta koja treba vršiti pritisak na proizvođača proizvoda (bilo koje vrste) ako im se nešto ne sviđa.
naravno da je kupac taj koji je u pravu
ali isto tako developeri i publisheri mogu napraviti igru kakvu god oni hoce
pa nek si oni misle hoce li se prodavati dobro ili ne.. ulazu vlastiti novac u tu igru.

Citiraj:
Zato obožavam ID Software sa igrama tipa Quake 3. Dodjem, instaliram igru i mogu svoj CD spremiti u kutiju pošto igra ne treba njega da bude u driveu da se pokrene. Tako bi trebalo biti sa svime. Također mogu igrati offline do mile volje, a ako se spajam na net imam PB koji se brine o cheaterima. Ali dobro, tu nema iteme pa neka naprave dva potpuno drugačija charactera za offline i online igru.
quake 3 je izasao prije 13g kad su crackovi jos uvijek ugl bili nepoznanica i igre nisu dolazile sa zastitom posto je rijetko tko i imao net
PB je 3rd party software koji ne moze nikad biti toliko dobar kao zastita od samog proizvodjaca igre i support koji taj proizvodjac igre nudi preko patcheva
PB je imao dosta svojih mana i bio je daleko od savrsenog proizvoda

Citiraj:
Znam da bum prešao Diablo kad izađe i ako je dobar znam da ću ga igrati na moru sljedeće godine preko dana. Preko dana kada nemam kaj drugo za raditi (između kupanja). Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to!
doista ne znam u cemu je toliki problem danas sa igrama koje traze pristup netu (osim kod igraca koji ne zele platiti igru pa se moraju oslanjati na crackove)

cijeli bozji dan sam spojen na net preko DSLa
ako ce mi se neka igra nakaciti na net boli me..

a i to da na putovanjima sad ljudima treba d3 fix mi je fascinatno

kao prvo
- da tih nekoliko dana ne mozes izdrzati bez odredjene igre (ono, nijedna druga igra, nego samo ta)
kao drugo
- da nemas nikakav pristup netu na moru
i kao trece
- da uopce netko igra igre na moru (ili je opcenito za kompom duzi period vremena)

cinjenica jest, da je buducnost igara u cloud computingu (kao i svega ostalog)
uskoro ce ti za bilo koju sitnicu trebati internet
zaliti se sada kad je on dostupan na svakom koraku nema smisla

radje bi dobar proizvod koji radi, a pritom trazi nesto od mene, nego proizvod koji je srot a pritom ti daje potpunu slobodu
Staro 09.08.2011., 15:08   #520
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
kao prvo
- da tih nekoliko dana ne mozes izdrzati bez odredjene igre (ono, nijedna druga igra, nego samo ta)
kao drugo
- da nemas nikakav pristup netu na moru
i kao trece
- da uopce netko igra igre na moru (ili je opcenito za kompom duzi period vremena)
Ueeeej stani malo, pa nema pravog diablo fana koji nije mjesec dana mlatio na moru u hladu dok je vani zvizdan i nemos se kupat (11-15h)... a i nakon kave ujutro dobro dodje za doc k sebi, jer je na moru svaku dan subota
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2011., 16:33   #521
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Diablo II likovi su bili razdvojeni na dvije vrste: SP/LAN i Battlenet. Za SP/LAN igranje, imao si lika spremljenog na svom disku, dok je za battlenet bio na njihovim serverima.
Ja sam tek prošle godine prestao igrat Diablo II i znam da ne griješim u ovome što sam napisao .
Ne vidim razloga miješanja SP i MP likova i svega ostalog vezanog za to.
Staro 10.08.2011., 00:46   #522
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to!
Ja hocu 100 evra

Nisu mi jasni ljudi koji misle da netko njima nesto duguje. Ako ti se ne svidja nemoj kupit. Meni se isto ne svidja pa mozda i ne kupim.
Ako se igra proda u svega 5 primjeraka vjeruj mi da ce enablat offline mod istog trena

Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 12.08.2011. u 14:33.
poltergeist je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2011., 12:59   #523
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Blizzard Entertainment's Jay Wilson finally confirmed that Diablo III beta is still scheduled to be released in September, 2011.
Staro 19.08.2011., 18:22   #524
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
jebes betu , kad bu cijela igra vani?

warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2011., 19:12   #525
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Blizzardova filozovija "When It's Ready"
Prekopirano od Id Software-a
  Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 00:15   #526
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 15:18   #527
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Komentar lika, nešto u stilu - onaj tko je skinuo ove ss-ove mogao je bar neki pošteni monitor kupiti jer je rezolucija nikakva

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 17:45   #528
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova

fat dude clip

Sve čekam da napravi arm wave kolko mlatara rukom

Uf, nadam se da je ovo neki sarkazam jer ak je lik for real onda ne znam što je jadna princeza sve morala trpjeti

Citiraj:
Nisu mi jasni ljudi koji misle da netko njima nesto duguje.
Upravo tako, ako ti se ne sviđaju tri ispuha na novom ferrariju to je tvoj problem, u najboljem slučaju možeš ić plakat moderima da začepe jedan i usavrše prokleti poluproizvod (svaka povezanost sa Skyrim temom je slučajna )
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2011., 08:08   #529
Botlorn
Premium
Moj komp

Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 07.09.2011. u 08:17.
Botlorn je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2011., 09:00   #530
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Uhhhh vec me frce... idem po jos RAMa i novog misa ovaj tjedan, zlu ne trebalo RAM zato kaje jeftin, misa jer bum ovog slomio u prvih 10 dana bjesomucnog klikanja ak dobim betu.

A bome i predobro izgleda, interface je odlicno slozen, sve cisto jasno, grafika ne bu nikog bacila u delirij ko Crysis ili slicne igre, ali vec vidim da ce me igrivost kostat "an arm and a leg"
Staro 12.09.2011., 13:15   #531
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
beta zahtjevi

Citiraj:
MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS

PC
OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better

Mac
OS: Mac® OS X 10.6.8 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo
Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better

All Platforms
HD Space: 12 GB available HD space | Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/
Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) | Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet
connection | Display: 1024x768 minimum display resolution

RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS

PC
OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz
or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or
ATI Radeon™ HD 4870 or better

Mac
OS: Mac® OS X 10.7 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better
Staro 12.09.2011., 19:51   #532
chief_wolfinjo
Guest

igra nije zahtjevna, a s time će biti dostupna široj populaciji.
a to je dobar potez
  Reply With Quote
Staro 13.09.2011., 11:59   #533
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Jos bi bilo lijepo kad bi bilo quad podrske, ali ocito je za blizzard to daleki san...

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 02:09   #534
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Jos bi bilo lijepo kad bi bilo quad podrske, ali ocito je za blizzard to daleki san...
koju si ti sad glupost rekao to nisu istine. dabogda su svi kao blizzard da im je recommended konfa prosječna konfa od pred 2 godine.
Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 02:15   #535
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
koju si ti sad glupost rekao to nisu istine. dabogda su svi kao blizzard da im je recommended konfa prosječna konfa od pred 2 godine.
Stvar nesposobnosti i pre-dugog razvoja pa im se potrefi. Mogli bi malo više truda uložiti u grafički dio pa da ljudi sa jačim strojevima imaju koristi. Pogotovo pošto se igra radi samo za PC!

Kaj se tiče quada.
Bolja optimizacija za quad bi svima koristila. Dualac ne bi niš loše radio, a quad bi bolje delao. Ovo pričam iz glave jer nitko nije ovdje probao igru da može reći kako dela na dualcu vs. quadu.
  Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 03:03   #536
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Stvar nesposobnosti i pre-dugog razvoja pa im se potrefi. Mogli bi malo više truda uložiti u grafički dio pa da ljudi sa jačim strojevima imaju koristi. Pogotovo pošto se igra radi samo za PC!

Kaj se tiče quada.
Bolja optimizacija za quad bi svima koristila. Dualac ne bi niš loše radio, a quad bi bolje delao. Ovo pričam iz glave jer nitko nije ovdje probao igru da može reći kako dela na dualcu vs. quadu.

Tak si nekaj i ja mislim. Zakaj ne iskoristit dostupnu tehnologiju?

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 03:32   #537
hari123
Brucos
Moj komp

hari123's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Zasto da koriste "dostupnu tehnologiju" maximalno, relano gledano Blizzard jedini iskoristaje marketing kako treba. Nema svako quad+medium/high end card, pa da odvali sve hiha. Ljudi jednostavno igre prave sa pricom i solidnom grafom , a ne high end grafa prica vise/versa + 7h igre. A 100% vam nece biti problem da sa dualcom imaju iste performanse kao i sa quadom , mislim sta imate ako dualci tjeraju 70fps a quad 100fps? Svidja mi se grafika kako i igrivost ... da li sta jos fali? Mislim da ne.
hari123 je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 08:00   #538
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Grafika je u ovoj igri na zadnjem mjestu. Uvijek bila i uvijek će biti. Najbitnija je raznolikost itemova i priča. Da je ljubiteljima diabla grafika važna, ne bi ih(nas) još i danas tisuće na starom battle.net igralo D2.
Uostalom, gledao sam nekoliko HD streamova i ne vidim problem u grafici. Činjenica da ne ubija komp da bi radila je samo plus za igru.
Staro 14.09.2011., 08:57   #539
Ordem
Banned

Citiraj:
Kaj se tiče quada.
cemu potreba za "optimizacijom za quad" kad ce igra letit i na dualcima? koliko ti optimizacije treba, 300fpsa za action rpg ili sta?
Staro 14.09.2011., 11:40   #540
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
cemu potreba za "optimizacijom za quad" kad ce igra letit i na dualcima? koliko ti optimizacije treba, 300fpsa za action rpg ili sta?
bas to. ako radi na dualcu kako treba ce i na quadu. ako iskoristava quad do kraja, sigurno nece radit na dualcu kako treba.. a sto je vec neko napisao, koga briga za grafiku u diablu?!?!
Danko86 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno