|
![]() |
#511 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ponavljam ,igra nije MMO! da je ,onda nebi ni reč rekel ![]() imao sam i D1 i 2 original i znaš koliko sam puta igrao online od izdavanja igara? možda 10tak puta , SP ili lan je daleko žešči dio.... a nemojmo zaboraviti da nisu ubacili niti LAN podršku...
![]() |
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I rekao ono sto i ja. Normalno da ja odlučujem hoću li kupiti igru ili ne. U ovom slučaju ću vjerojatno odlučit za nekupovinu. I nije me briga za kineske sajtove koji prodaju golde. Kako ne razumijes, ako kupim igru, ona je MOJA. I ako JA odlučim koristiti "šifre" ili varati, to je moje pravo. U singleplayeru. Ako ja želim modati oružje, to je MOJE pravo. Jer mi igra očigledno to omogućuje. Kolika je crta između modove (npr. Obliviona) i modanja (npr. Diabla)? Je li sljedeci korak stavljanje sve na internet kako slučajno ne bih, ako imam znanja, promijenio background boju inventoryja? Ti samo naprijed, kao i horde fanova, znam da ih ima. Meni je to (vjerojatno) previše
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sve priče o cheat-anju i trgovanju padaju u vodu kad se spominje singleplay. MP je druga priča i treba uvest jaču kontrolu, ali opet nemožeš spriječiti čovjeka da jednostavno baci item i da ga drugi pokupi, a na tu foru se lako zaobilaze sve kontrole trejdanja. Na battlenet-u je ionako bilo malo ili nimalo cheat-anja u diablo II jer je bilo onemogućeno. Gotovo svi koji su cheat-ali bili su ban-ani na mjesec dana i obrisan im je bio lik (a to najviše boli). Što se tiče SP, slažem se sa Botlorn-om. Ako igram SP, boli ih k***tz šta ja radim sa svojom igrom. Jednostavno napraviti razliku između SP i MP likova (kao u Diablo II) i to je to. Kakva god neko sra**a radio u SP, to se nije reflektiralo u MP i svi bili sretni i zadovoljni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Ja cu si nogu strgat da imam kaj radit dok izidje, a Blizzardu cu polomit noge ak ne dobim beta key ![]()
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
|
![]() |
#516 | ||||||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ne moras uopce komunicirati sa drugim igracima naravno da bi i meni vise odgovaralo u pojedinim situacijama da ne moram imati pristup internetu za SP ali posto znam da cu igru opet prelaziti sa frendovima i ugl igrati multiplayer, radje bih da onda svi imaju isto iskustvo igranja nego da mi ulijecu likovi sa end game itemima i weaponima koji dropaju jednom u milijun godina mislim da je vecina igraca igrala d2 u multiplayeru, pogotovo unazad 5-6g i vecina tih igraca bi dala sve da nema chitera realno ne postoji neki drugi nacin da se rijesis chitera nego da prislis ljude da su stalno spojeni na bnet Citiraj:
Citiraj:
pogledao si sta igra nudi, odlucio da ti to ne odgovara i zato ju neces kupiti. Citiraj:
promjenio se model proizvodnje i distribucije igara umjesto expanzija, sad imamo posrane DLCove i umjesto singleplayer only igara, danas gotovo svaka mora imati achievemente i druge poveznice sa internetom vremena su se promjenila. igra je i dalje tvoja ako ju kupis mozes raditi sta god ti srce pozeli sa DVDom ili manualom no kao i u proslosti, tako i danas ti nisi vlasnik source codea nikad nisi, niti ces ikad imati (cast iznimkama) potpunu kontrolu nad proizvodom koji si kupio vecina developera uopce ni ne izbacuje alate za modanje stoga ne vidim u cemu je sad odjednom problem.. Citiraj:
dapace igru nisam nikad ni volio u proslosti, dok je nisam poceo prelaziti sa frendovima radje bih nabacio neki FPS.. Citiraj:
tj mozes se u svakom trenutku presaltat sa likom iz SP u MP i obratno ostaju ti svi itemi i stash i exp tako da te razlike koju spominjes nikad nije bilo. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
A ja radim samo to. Naravno da sam odlučujem hoću li uzet ili ne igru, samo raspravljam na forumu o drugim dimenzijama ![]() Ovo za Multi nisam siguran, D2 multi sam igrao malo i u početku, kasnije samo SP ili Hamachi. Ali na linkanoj stranici s početka rasprave tip iz Diabla jasno govori kako su SP i MP likovi u D2 bili odvojeni, i kako je jedan od razloga zašto su odlučili sve staviti na net upravo kako bi sad mogao SP lika prebaciti u MP. Eto, samo par observacija. Ionako moramo dignut broj stranica temi, da ima barem kao neki tamo Crysis ![]()
![]() |
![]() |
#518 |
Guest
|
@Ordem Oprosti, ali kakve su to gluposti? Kakve veze imaju cheateri as SP-om? Zar je tako teško napraviti mogućnost igranja SP-a bez interenta? Meni osobno nije neka hića da bi baš morao svog lika koristiti na net-u u isto vrijeme kao i u SP-u. Poanta je da su mogli ostaviti dva načina napredovanja. Online gdje možeš igrati istog charactera u SP-u i MP-u. Offline gdje koristiš charactera samo u SP-u i zbog velikih bojazni da ne bi cheatao ne možeš ga importat u MP. - Što se tiče stava "ako ne želiš ne moraš kupiti". Kupac je taj koji je u pravu, a većina kupaca je ta koja treba vršiti pritisak na proizvođača proizvoda (bilo koje vrste) ako im se nešto ne sviđa. Zato obožavam ID Software sa igrama tipa Quake 3. Dodjem, instaliram igru i mogu svoj CD spremiti u kutiju pošto igra ne treba njega da bude u driveu da se pokrene. Tako bi trebalo biti sa svime. Također mogu igrati offline do mile volje, a ako se spajam na net imam PB koji se brine o cheaterima. Ali dobro, tu nema iteme pa neka naprave dva potpuno drugačija charactera za offline i online igru. Znam da bum prešao Diablo kad izađe i ako je dobar znam da ću ga igrati na moru sljedeće godine preko dana. Preko dana kada nemam kaj drugo za raditi (između kupanja). Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to! |
![]() |
![]() |
#519 | ||||||
Banned
|
Citiraj:
vecina gejmera od igara danas ocekuje nekakav multiplayer support developeri/publisheri vidjeli da ima love u tome i sad to trpaju u svaku igru Citiraj:
![]() Citiraj:
ocito su htjeli da u svakom trenutku mozes portat svog lika u multiplayer umjesto da se zasebno patis i u SP i u MP i grindas duplo.. jos kad uzmes u obzir da svakog lika mozes dodatno customizirati (banneri, avatari, sta li vec ne).. Citiraj:
ali isto tako developeri i publisheri mogu napraviti igru kakvu god oni hoce pa nek si oni misle hoce li se prodavati dobro ili ne.. ulazu vlastiti novac u tu igru. Citiraj:
PB je 3rd party software koji ne moze nikad biti toliko dobar kao zastita od samog proizvodjaca igre i support koji taj proizvodjac igre nudi preko patcheva PB je imao dosta svojih mana i bio je daleko od savrsenog proizvoda Citiraj:
cijeli bozji dan sam spojen na net preko DSLa ako ce mi se neka igra nakaciti na net boli me.. a i to da na putovanjima sad ljudima treba d3 fix mi je fascinatno kao prvo - da tih nekoliko dana ne mozes izdrzati bez odredjene igre (ono, nijedna druga igra, nego samo ta) kao drugo - da nemas nikakav pristup netu na moru i kao trece - da uopce netko igra igre na moru (ili je opcenito za kompom duzi period vremena) cinjenica jest, da je buducnost igara u cloud computingu (kao i svega ostalog) uskoro ce ti za bilo koju sitnicu trebati internet zaliti se sada kad je on dostupan na svakom koraku nema smisla radje bi dobar proizvod koji radi, a pritom trazi nesto od mene, nego proizvod koji je srot a pritom ti daje potpunu slobodu |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Premium
|
Diablo II likovi su bili razdvojeni na dvije vrste: SP/LAN i Battlenet. Za SP/LAN igranje, imao si lika spremljenog na svom disku, dok je za battlenet bio na njihovim serverima. Ja sam tek prošle godine prestao igrat Diablo II i znam da ne griješim u ovome što sam napisao ![]() Ne vidim razloga miješanja SP i MP likova i svega ostalog vezanog za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Ja hocu 100 evra ![]() Nisu mi jasni ljudi koji misle da netko njima nesto duguje. Ako ti se ne svidja nemoj kupit. Meni se isto ne svidja pa mozda i ne kupim. Ako se igra proda u svega 5 primjeraka vjeruj mi da ce enablat offline mod istog trena ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 12.08.2011. u 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#526 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#527 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Komentar lika, nešto u stilu - onaj tko je skinuo ove ss-ove mogao je bar neki pošteni monitor kupiti jer je rezolucija nikakva ![]()
![]() |
#528 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Sve čekam da napravi arm wave kolko mlatara rukom ![]() Uf, nadam se da je ovo neki sarkazam jer ak je lik for real onda ne znam što je jadna princeza sve morala trpjeti ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
|
http://www.diablounderground.com/dia...nd-live-stream http://www.twitch.tv/wigens Livestream diabla 3 bete!! EVO TOPICA: http://www.diablofans.com/topic/2808...am-list-topic/
In Construction... Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 07.09.2011. u 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
crnjo
|
Uhhhh vec me frce... idem po jos RAMa i novog misa ovaj tjedan, zlu ne trebalo ![]() ![]() A bome i predobro izgleda, interface je odlicno slozen, sve cisto jasno, grafika ne bu nikog bacila u delirij ko Crysis ili slicne igre, ali vec vidim da ce me igrivost kostat "an arm and a leg" ![]()
![]() |
#531 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
beta zahtjevi Citiraj:
![]() |
![]() |
#532 |
Guest
|
igra nije zahtjevna, a s time će biti dostupna široj populaciji. a to je dobar potez |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Guest
|
Citiraj:
Kaj se tiče quada. Bolja optimizacija za quad bi svima koristila. Dualac ne bi niš loše radio, a quad bi bolje delao. Ovo pričam iz glave jer nitko nije ovdje probao igru da može reći kako dela na dualcu vs. quadu. |
|
![]() |
![]() |
#536 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Tak si nekaj i ja mislim. Zakaj ne iskoristit dostupnu tehnologiju?
![]() |
![]() |
#537 |
Brucos
Datum registracije: Apr 2010
|
Zasto da koriste "dostupnu tehnologiju" maximalno, relano gledano Blizzard jedini iskoristaje marketing kako treba. Nema svako quad+medium/high end card, pa da odvali sve hiha. Ljudi jednostavno igre prave sa pricom i solidnom grafom , a ne high end grafa prica vise/versa + 7h igre. A 100% vam nece biti problem da sa dualcom imaju iste performanse kao i sa quadom , mislim sta imate ako dualci tjeraju 70fps a quad 100fps? Svidja mi se grafika kako i igrivost ... da li sta jos fali? Mislim da ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
Grafika je u ovoj igri na zadnjem mjestu. Uvijek bila i uvijek će biti. Najbitnija je raznolikost itemova i priča. Da je ljubiteljima diabla grafika važna, ne bi ih(nas) još i danas tisuće na starom battle.net igralo D2. Uostalom, gledao sam nekoliko HD streamova i ne vidim problem u grafici. Činjenica da ne ubija komp da bi radila je samo plus za igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Banned
|
cemu potreba za "optimizacijom za quad" kad ce igra letit i na dualcima? koliko ti optimizacije treba, 300fpsa za action rpg ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
bas to. ako radi na dualcu kako treba ce i na quadu. ako iskoristava quad do kraja, sigurno nece radit na dualcu kako treba.. a sto je vec neko napisao, koga briga za grafiku u diablu?!?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|