|
![]() |
#511 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
to majstore samo daj javi kad napravis jel se moze igrat u sarajevu ima patch? |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Registered User
|
![]() kad ce napravit skandinaviju i UK cijelu sam igru obisao i pomalo mi je dosadilo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#518 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() NEgo meni to trzanje nije konstantno, nego ponekad i vrlo kratko. Inače vozim na 1680*1050 sve full, i nije mi to neki problem što ponekad trzne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Hitno
Citiraj:
Meni trazi neki pasword zasto????????!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije ni meni uvijek, iso tako mi ponekad trza, ali isto smeta. A što se tiće GTA, ona mi je štekala, radila je cca 30 fpsa na najveće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Registered User
|
da barem izace za euro truck simulator patch hrvatska |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel zna tko kako se moze promijeniti u mercedesu da pise actros umjesto majestic? Ja sam skuzio ono u save file-u kad se stisne ctrl+f pa rpm_ i onda se tamo moze mjenjat moment motora,jacina kocnica cak se na nekima moze mjenjat da pise 16 brzina,kilometraza...... itd Ako netko zna dali se moze jos nesto promijeniti preko tog save file-a neka slobodno napise |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
|
Jel mi moze netko objasnit kak se mjenja interijer iz mercedesa u man-a,nasao sam man-a tga i interijer za njega samo mi nije jasno kak to osposobit? Pise tamo da se moraju zamjenit neke ''lines'' ali neznam otkud krenut uopce. Helppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() ee, ljudi, novi sam ovdje. da vas pitam jer zna tko što mi je potrebno i kako mogu napraviti svoj mod za euro truck simulator????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Registered User
|
ee, ljudi, novi sam ovdje. da vas pitam jer zna tko što mi je potrebno i kako mogu napraviti svoj mod za euro truck simulator????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Banned
|
može li mi netko što je tilda"kod upisivanja šifre pritisni tildu" i može li mi netko poslati link za modove za bolje kamione rotacijska svijetla i neku drugu tvrtku umjesto eurogoodies npr(konzum,pevec,interšapar itd, i za balkan recimo da imam (hr,bih,srb i cg) i da imam gradove sarajevo,zagreb beograds) i može li netko reći kak izrađivaati modove molim vas hvala u naprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Premium
|
Citiraj:
ona tipka gore odmah prva lijevo od 1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Registered User
|
Ko zna gde da se obratim da uradim moj kamijon i prikolica kako komion na Euro Truck Simulator.Na primer zelim na prikolicu mesto PETECIN da pise TAKI-TRANSPORT. ![]() Hvala unapred za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Obrati se toj firmi nek ti posude prikolicu, okači za bicikl i vozi ![]() Šalu na stranu. Pogledaj stranice 6-7 ove teme kad su neki od nas modali neke stvari. Uglavnom nije teško, ako znaš šta radiš. Uzmeš neku firmu, eurogoodies npr. otvoris odgovrajaću datoteku s potrebnim alatima i editiraš. Za izradu čitavog skina (truck+trailer) ti neznam, probaj pitati ljude, tu, koji su radili skinove, npr za pevec i sl. Pogledaj i forum na http://www.eurotrucksimulator.org/.
![]() |
#539 |
Registered User
|
a koji su to potrebni alati???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008