|
![]() |
#5341 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kad se jos prica o das boot, ova verzija najkraca ima rupa. jednostavno u jednom trentku se pojavio jos jedan lik kojeg nije bilo do tada, i lagano vise pogubis tko je sto u podmornici, osim kapetana i onog pisca ili sta je vec. uglavnom, mislim da cu pogledati ili sluzbenu ili redateljovu verziju, jer je ova bugovita ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5342 |
Guest
|
Joj, mrzim kad zakompliciraju sa tim verzijama. Jednom Blade Runneru je trebalo koliko. 20 godina da izađe prava verzija koja je cijelovita i nema problema sa pacingom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5343 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5344 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
From paris with love. Odlican film , travolta je bas cudan s ovakvim izgledom, na pocetku ga nisam ni prepoznao ![]() The imaginarium of doctor parnassus .Jednom rijecju GLUPOST. Nemojte se ni truditi gledati. 1/10 The bounty hunter. Solidan film za pogledat, posebno s boljom polovicom. 6/10 The fourth kind. Zanimljiv film u svakom slucaju o susretima s vanzemaljcima. 6/10
![]() |
#5345 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Također. U tom slučaju uglavnon pogledan najdužu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5346 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5347 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Napokon završio gledanje Das Boot Uncut
![]() cca 4.5 sata al nemogu rec da ima nekog viška radnje u filmu. Naravno, film je za pogledati doma, za kino je overkill
![]() |
#5348 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo koga zanima na HRT1 za par minuta pocinje Cinderella Man ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5349 |
Guest
|
Pogledao ovo http://www.imdb.com/title/tt0308808/ Nisam gledao valjda prek 5 godina ovo. Pa da se podsjetim. Jako dobra prezentacija. Bilo bi fora nekaj takvog dobiti sada u 2010. Čisto kao summary. Jedinu zamjerku imam na sam kraj. Ono sa dionicama je katastrofalni potez bio jer nema neke direktne veze uz ostatak sadržaja! |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5351 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#5352 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Ink- vrlo dobar film http://www.imdb.com/title/tt1071804/ Vampire assistant- meni je super http://www.imdb.com/title/tt0450405/ Boys and girls- guide to getting down- obavezno pogledati http://www.youtube.com/watch?v=NONNlIJeqi0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5353 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Waking life - animirac od frajera koji je radio "a scanner darkly", i slicno su napravljeni. Mada, po radnji nema nikakve veze sa skenerom i meni je mnoogo bolji. Topla preporuka, pogotovo za filozofski nastrojene filmofile :P. (vuce neke niti sa my dinner with andre kojeg sam ranije spominjao) Također pogledo i "kultni horror The Fly. Uz sve hvalospjeve sa Rotten Tomatoesa, i Imdb-a sam se nadao necem stvarno dobrom. Kad ono - em jednostavno, em- predvidljivo em pre-trash movie. Morao sam ga recyclirat nakon gledanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pogledao Taken upravo,sjajan Liam,sjajan film. 8.5/10 - u konkretno filmovima iste kategorije,Law abiding citizen,Edge of Darkness itd..ovo mi je svakako uvjerljivije,i dosta napetije..makar se kraj nekako predosjeća..i logičan je,kill em all. ![]() Faca na kvadrat. ![]() Svakako pogledati.. http://www.imdb.com/title/tt0936501/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#5356 |
Premium
|
Mene opalila sinoć nostalgija za Terminatorom. Juče pogledao T1, ostalo mi još 30min da završim T2. Danas nastavljam T2 pa T3. Sutra T4 ![]() Kak je smiješno gledat T1 na 720p, sve one scene u kojima sam pišao u gaće ko klinac od straha na CRTu (55cm - 72cm), sad na plazmici izgleda tako smiješno... Zbog reze, ofcourse.... Pa se vide detalji i što je real a što nije ![]()
![]() |
#5357 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema dileme sva 4 dijela su za pogledat i divit se, kaj bi dal da nisam ni jedan do sad gledal ![]() Da, na jedinici kad eksplodira onaj kamion kojeg limeni vozi, točno se vidi da je neka mala maketa, i još dost stvari al ovu sam posebno zapamtil ![]() " I'll be back " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5358 |
Guest
|
Pogledao isto nedavno. Ali T1 i T2. T3 je smeće, a Salvation je hrpa nabacanih scena bez ikakvog smisla! :P |
![]() |
![]() |
#5359 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Mozda efekti nisu na razini...al sam se i vise nego iznenadil s obzirom na kvalitetu slike u hd-u bez obzira kolko se uredivalo za HD...ipak je film snimljen 1984. Po mojem terminator 1 u HD-u jede barem 40% danasnjih filmova sa svojom kvlitetom slike (ne ukljucujuci specijalne efekte). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5360 |
Premium
|
Pogledao T3, sutra T4.... Tek gledajući T3 sam uspio izvući neku poruku iz T1 i T2. ![]()
![]() |
#5361 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
The Heavy - napokon naletio na nesto zanimljivo u zadnje vrijeme,solidan film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5362 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogleda "Kick Ass", meni vrlo zabavan i krvaviji od očekivanja ![]() Mala je zakon i film je baš zabavan bez praznog hoda.
![]() |
#5363 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pogledao the Road. - Viggo Mortensen,Charize Theron,Robert Duvall... http://www.imdb.com/title/tt0898367/ Fenomenalan film,dosta mističan i težak,nije za svačiji ukus. Kad govorim o paralelama sa igrama/filmovima,film je miks Fallout-a,STALKER-a i Mad Max-a, vrlo apokaliptično,teško i poučno. Život i smrt kako naše planete,tako i čovjeka,a opet.. Treba pogledati koncentrirano. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5296 Ne jer se ne radi o istom traileru ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 18.04.2010. u 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5365 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5366 |
Guest
|
Pogledao ovo http://www.imdb.com/title/tt1363109/ Staviti titlove i pokazati nekom u osnovnoj školi. Za bilo kaj drugo je katastrofa! |
![]() |
![]() |
#5367 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pogledao Cop Out, presmješan film sa Bruce Willisom, svakako pogledati. EDIT: pod related movies našao ovo: Kill Buljo: The Movie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5369 |
Guest
|
Pa film je klasika. Isto kao Edge of Darkness. Taman za pogledat navečer "poslije dnevnika" i to je to. Nikakvih iznenađenja nema. |
![]() |
![]() |
#5370 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Samo jedna epizoda Saganovog Cosmos-a brise pod s ovom, a i po meni sa skoro svim serijama/dokumentarcima tog tipa iako je vec Cosmos zakoracio u cetvrtu deceniju postojanja. Cosmos ![]() Veceras vjerojatno Der Himmel über Berlin imdb, rt Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 19.04.2010. u 18:33. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|