|
![]() |
#5341 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Čini se da iNew V3 ima neke probleme sa punjenjem baterije, trebalo bi to provjeriti
#5342 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Jer svi znamo kakav je prvi dojam koji je vođem velikom dozom uzbuđenosti i očekivanja: wao, super, odlično.. (Da, imam mišljenje da si bacio oko 320$) nhf.. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5343 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5344 |
Premium
|
![]() I pretpostavljam da nije sve za tebe ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 20.01.2014. u 18:11. |
![]() |
![]() |
#5345 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5346 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svako svoga konja hvali (ili kudi). Vjerujem da su mnogi zadovoljni s onim što su dobili, a isto tako da ima ljudi koji imaju problema. Naravno da ne možeš očekivati da ovi proizvodi budu na razini nekog Samsunga ili nekog drugog poznatog branda, ali s obzirom koliko koštaju, mislim da se isplati rizik. Uostalom nisi svi popljuvali Kineze.. jel ti imaš neko loše iskustvo s njima ili? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5347 |
Premium
|
Ljudi su poceli s razlogom pljuvati ova neka "poznata" imena kineza, tipa cubot, thl, i ostale.. Tako da ne zelim ni pomisliti sto ce biti sa ovima koje si ti narucio.. Zato sam te i zamolio da rivju napises nakon par mjeseci, jer svi modeli i marke su se kao pokazale posve ok u tom periodu, da bi se zadnje vrijeme ljudi poceli zaliti na ovo ili ono.. Jer ako napises rivju nakon par dana i pohvalis mobitel, ljudi ce poceti masovno kupovati ![]() Ali dobro, ovo sto si ti uzeo je bas ono dno dna, pa se nadam da nece biti takvih. Ovi konentari nisu zlonamjerni ili pljuvanje po tebi, vec cisto razmisljanje i iznasanje mojega misljenja, posto pratim temu od pocetka valjda sam upamtio i naucio neki klinac.. |
![]() |
![]() |
#5348 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Ljudi su kupovali i onaj W450 masovno, pa opet neki ga hvale, neki pljuju po njemu. Dosta toga ovisi i o tome što ljudi zapravo očekuju. Masa njih kupi quad core s gigom rama za $100 i onda očekuje da je taj mobitel u rangu s npr. SGS3, i naravno da će ga popljuvati onda.. ako hoćeš takav telefon, izvališ par k kn i eto ga ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5349 |
Premium
|
Nisu oni losi po specifikacijama, dapace, ali znamo vec da to ne drzi vodu. Vjerojatno vrlo losa kamera, bugovit gps, slab wifi, ekran, ali tko zna, mozda budes i zadovoljan.. |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@brodjo Radije uzmi rižu - poznatiji proizvođač, bolja podrška, kvalitetnija izrada, manje problema,...
|
Oglas
|
|
![]() |
#5351 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima li tko kakvih iskustava s jiayu G5 ? Sviđa mi se što nije prevelik, a opet hardverski je dobro potkovan. Jedino što me pati, je što je kinez, nekakva žnj firma za koju nisam nikad čuo (niti je znao izgovoriti). Ili ako imate nešto drugo za preporučiti, bitno mi je da ima dosta rama, nije veće od 4,7" i dobar cpu. Ne kupujem mob često, pa onda kad kupujem gledam da zadovolji neko duže vrijeme. Još su mi zapeli za oko huawei honor 2, honor 3 te ascend p6 (ova 3 su mi po specifikacijama gotovo pa ista ?) Nekako bih prije uzeo huawei nego jiayu. |
![]() |
![]() |
#5352 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Xiaomi mi2s |
![]() |
![]() |
#5353 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
A i skuplji su malo od ovih ostalih. |
||
![]() |
![]() |
#5354 |
Premium
|
Po cemu je thl zmrkljz? Jel se uopće itko na ovom, ali i na drugim forumima javio a da je imao nekih problema s thl om? |
![]() |
![]() |
#5356 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Nije poanta imaš li problema ili nemaš sa mobom. Poanta je kakav je općenito aftersale support. Nebi bilo loše nekad kupiti možda extra bateriju, ili screen protector ili kakav case. THL dugo nije imao tako nešto. Sad ima, što je za svaku pohvalu. |
|
![]() |
![]() |
#5357 |
Premium
|
pa zato sam te i pitao, jer sam vidio da prvo pricas nesto o neu, pa o thl-u, e onda reko Brko sad je dosta! neo ima isto svoju stranicu, par autoriziranih sellera u kojih je moguce pronaci dosta accesoriesa za mobitel, znaci ekstra bateriju, foliju, koznu futrolu, slusalice, silikonsku maskicu ili flip case. Svi su posebno izrađeni samo za taj model, i nisu univerzalni za vise modela, kozna futrola cak ima i neo logo utisnut, dok maskica prati polukrug zvucnika, tako da tvrdim da mogu samo i jedino u neo n003. Zato mi je prije 2 ipo mjeseca neo bio prvi izbor, a evo prije neki dan sam narucio i 3 thl-a. |
![]() |
![]() |
#5358 |
Antimićanin
|
Nego, di sam ja Neo spomenuo??? Ali i dalje stojim iza onoga da se na muci poznaju junaci - nakon kvara i slanja u Kinu, što ćete dobiti? Popravak i još 50 dolara za nešto što je bilo ispravno, kao ovaj ZTE koji se vratio ![]() |
![]() |
![]() |
#5359 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5361 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5363 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ak ti dodje u roku tjedan dana, ja cu si guzicu obrijat... ![]() moj od 8.1. jos stoji u zagrebu na carini (s poslanim racunom preko tjedan dana)
![]() |
#5364 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Mozda sam falio temu,al zelim pitat ,jel se isplati rootat tronsmart ts7? i sta dobivam time
#5365 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
A onda sam vagni jel ti to treba ili ne treba, jer koliko vidim iz tvog pitanja, ti nemaš bele dume o tome što time dobivaš ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5368 |
lip ka slika
|
Treba mi hitna pomoć,rano sam se poveselija mobitelu POMP w99 King 2, Neće da započme sa punjenjem,baterija na 11%,kad ga spojim na punjač piše not charging.Mijenja sam i punjač pa ista stvar. Ovo bi mu trebalo bit prvo punjenje,zna li itko šta bi moglo bit,prrova sam ga spajat na računalo ,prepozna ga,a kad stavim da ga puni neće?? Edit: Sada mi izlazi poruka over batery temperature,remove batery? Izvadija sam je,ona ladna ka led. |
![]() |
![]() |
#5370 | |
lip ka slika
|
Citiraj:
![]() Imali kakvo riješenje,da baterija nije došla u kvaru,punjač sigurno ne valja,ne radi ni na drugim mobitelima.Kad sam ga spojija na napon,bez moba, odma je u njemu nešto puckalo. P.S Your battery is over temperature,please remove the battery!! |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|