|
![]() |
#5341 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kakav ti je to build na Panthu ovaj donji game.. Panth je champ koji ide na dmg, nema veze ako si counteran ili ne njega buildaš AD early, kasnije ubaciš neki HP item da baš ne budeš papir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5342 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5343 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
U normalima dođeš do jedne razine i staneš...iskreno, zato i igram ranked, jer na taj način učim više nego u normalima. Druga stvar je da sam na normalima naučio masu toga, jer sam ih odigrao cca 2200+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5346 |
Banned
|
baš to se i dogodilo..prespamao sam Q kada dođe jungler skočim na njega Q E..uz spirit teemo može samo čekati da mu uzmem turret ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5347 |
Premium
|
Iskreno, mrzim Diamond 4...znači D5 u D4 je easy, a u D4 dobivam idiote. Akali throwa game jer ide solo mode u 30oj minuti, gg. Drugi game, igram bot lucian i leona vs tristana i thresh...i leona da 4 killa solo man mode, a odgovor (naš domaći lik) "lud sam, naživciran sam"...i onda se pitaju zašto kasnije tristana koja ima 50 manje CSa od mene siluje...a razlog leži u tome što je 13/5 jer svi davaju free killove |
![]() |
![]() |
![]() |
#5349 |
Premium
|
Nije uplatio, a sve više razmišljam da dignem do D1 i eloboostam ekipu s frendom, čisto zarada preko zime...ali ne da mi se grindati :d btw, Nami je broken as fuck, s njom svaki put kada odigram to je silovanje, 3 gejma, 3-0, prosjek cca 2/3/21 lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma u cijeloj sezoni je OP ona. Npr. Taric se opće više ne igra.. Onako, doslovce, ne igra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5351 |
Premium
|
Ali mrzim kada ga vidim na botu, ako igra protiv mene. Nego, stvarno mi se ne sviđa sadašnja META, praktički Tristanu koja ako izađe iz lane phase ne treba uopće više skilla, nidalee koja je ad broken fuck kojoj ne možeš ništa. Praktički treba 4 bana s jedne strane samo da igra ne ide u jednom pravcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5353 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Sad se sjeti kol'ko put su Ireliu u S2 nerfali i sve ti je jasno ![]()
![]() |
![]() |
#5356 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pričamo o Gulsu, naravno da ima gay skin ![]()
![]() |
![]() |
#5358 |
Hala Madrid!
|
Jučer *ebo majčice sa MOJIM Wukongom ![]() ![]() ![]() ![]() Cilj: Diamond do kraja sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5360 |
Hala Madrid!
|
Meni aram dopizdio pomalo. Igrao sam ga pun k... zadnjih 2-3 tjedna ![]() Vrijeme je za ranked i normale ![]() Btw igrao jučer aram sa Karthusom u svom timu koji je išao full tank sa tank itemima... znači useless shit, čuo je tj. pročitao lijepe riječi u tijeku game-a, a bogami i nakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5361 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma joj, tako si netolerantan, trebaš u crkvu na ispovijed nekom napaljenom svećeniku da te dovede u red ![]() Aram je casual game mode, što će reći da nećeš dobiti ekstra 2cm na postojeću veličinu ako pobijediš. Lijepo je biti kompetitivan, ali tome služi ranked, joj joj
![]() |
#5362 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5363 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() ![]() nema se smisla nervirati. nemrem si zamisliti da se derem na dečke iz svog tima i jebem im mater jer smo izgubili tekmu na nogometu. Ista stvar je i ligom. Makes no sense. Uživaj u porazu i u pobjedi ![]()
![]() |
#5364 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dolazi Sion relaunch. Jedva cekam ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 23.09.2014. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Btw. Je li netko primjetio, u 70% mečeva kada je fiora u igri ona carry igru. Rijetko kad ju netko zna counterati. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.09.2014. u 14:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5367 |
Banned
|
došla r9 280X ![]() prvi game ranked 10 2 2 kha , mid diana 0 7 nafidala katarinu,top wukong 6 puta dao teemi killova ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|