|
![]() |
#5311 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5312 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nego ovako - odi u main folder - players + enter - widowmaker(ako to ime koristiš u igri) + enter - unutra imaš dva fajla config.cfg i config_mp.cfg. Sad nisam ziher ali promjeni obadva - otvori fajl sa notepadom - tu je hrpa config naredbi - ubaci find fx_sort i dobičeš ovo: seta fx_sort "0". Onda samo umjesto nule stavi 1. I to mora radit. Makar mi nije jasno kako ne možeš promjenit u panelu ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5313 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Otvori config file u wordu. Stisni ctrl+F otvoriti ce ti se prozorcici za trazenje unutar texta, potrazi fx_sort i kad ga nades pored njega ce pisati 0 a ti, vidi vraga, upisi 1. Pazi da otvoris file od aktivnog usera ako ih imas vise. Nakon toga dojdi gore veceras i pucaj se s nama. Sto je veci grupnjak to je bolje ![]()
![]() |
#5314 |
1oo1 NooB
|
Evo sad imaš dva načina i jedan mora radit.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5315 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
EDIT: imas jos jedan nacin (nisam siguran jel radi 100%). Desni klik cod2mp_s.exe i u target dodas +set fx_sort 1 ("X:\Call of Duty 2\cod2mp_s.exe" +set fx_sort 1) i trebalo bi radit. Isto tako mozed dodati da se odma spajas na PCE server i dosta toga jos ![]()
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 26.04.2006. u 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5316 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
I da meni nije read only ali neka to promjeni ako njemu je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#5320 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Pozdrav i ostalim borcima...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5322 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Meni se neda tako brzo opet na brod,zato sam i upisao fax,da malo odmorim ![]() Nemoj sada sve sta skupis na brodu u komp utuć,hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Btw, evo moje "mrcine".. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5326 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
jel mozda zna tko zast mi samo na nasem serveru baca rate na 25000 s 5000 (ili ti ga na LAN/CABLE/DSL umjesto ISDN) , dok na ostalima ne ... (danas sam sprobal na doZi,Logostoft,hynix,bl!nd...) : baad :
![]() |
#5329 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
nek mi neko rece molim vas zasto mi nedate da igram!?!?!? sta nije cilj da ima cim vise igraca? koda je ovo jedini server za igrat cod2, ima ih na tisuce al ako ste me vec primili .....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5330 | |
mmmda
|
Citiraj:
![]() ![]() Well, It Was Good While It Lasted. ![]() do pucanja... (cujem neka suskanja da bi nam adsl mogo stici do 2010. ![]()
![]() |
![]() |
#5331 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
To sam sve ovih dana kemijao. Ako nešto uspijem napraviti, javim ti odmah. Nije lijepo uspoređivati naš server s gore navedenima.
![]() |
![]() |
#5332 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
I kao što veliš, ima na tisuće servera gdje svoju praksu možeš iskušavati. Kako si primljen greškom, odnosno brzopletom reakcijom MM-a, Pozdrav.
![]() |
![]() |
#5333 | |
mmmda
|
Citiraj:
ajd,ak nesto iskemijas ,javi mi ... thx for tryin
![]() |
![]() |
#5334 |
Feldwebel
|
Znam da si već prije postavljao pitanje, ali sam se nadao da postoji rješenje. I da ukinem rate 25000 ubio bi te lag. morao sam neke stvari uključiti koje zahtjevaju veliki promet. Na ostalim serverima očito o to me ne brinu previše. A ja sam ipak takav. I PAM ima force rate na 25000, a ako nema, samo je loše podešen. Igrao sam ili isprobavao mnoge poznate servere. I gle me, još igram. na svaki se od njih fino može igrati sa cheatom. A to ne želim na našem. Sve radim da to spriječim. Imam alat i znanja. Smao mi fali malo vremena. Uskoro će biti i zadnja rupa začepljena,
![]() |
#5335 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() evo prijevoda Wehrmacht macht frei ! Noch eine gute Nacht für die grosse Deutsche Armee. Amerikaner und Russen, kommen sie immer in unsere Küche. Wir haben alles für Sie. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 |
Feldwebel
|
![]() |
#5340 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Je Zule je - ljepi ti je miš ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|