|
![]() |
#5312 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
koliko će abramović ubost premiju svakom ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5318 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni svejedno tko je dobio, samo mi je žao Olića. Em ga je Torres provozao, em je fulo penal i direktno utjecao na ishod.
#5319 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
čestitke čelziju i hammu ![]() |
![]() |
![]() |
#5320 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
POTPUNO ZASLUZENO! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5321 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
aj ivane, zamolit ću te da se kloniš nagovještanja rezultata za ubuduće
![]() |
#5323 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nemoze se reći da nije zasluženo.. moze se reći da je sretno.. Zivili su sretno zadnje 3 utakmice, nitko poslije neće pamtit statistiku, pamte se ppbijednici.. Konačno chelsea na vrhu, čestitke.. |
![]() |
![]() |
#5324 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#5326 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Trebalo bi ih kazniti sve od reda za one propuštene prilike + Robben za penal... Švajni igrao svih 120 minuta, valjda ga je malo i umor svladao, 'ebiga
![]() |
![]() |
#5329 |
DD9512
|
Objektivno, chelsea je trebao izgubit u 90min.. Chelsea je trebao izgubiti u produžetku.. Ali chelsea ima igrača u ekipi koji radi nemoguće.. Ne postoji nigdje na svijetu napadač kao što je Drogba.. Nevjerovatan igrač.. Na kraju se ne pamti tko je bio 2 ili 3, pamti se pobijednik.. Chelsea je napravio veliki podvig i odnjeo kontejner u Londonu.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 20.05.2012. u 00:23. |
![]() |
![]() |
#5330 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Čestitam svim navijačima Čelizija na osvojenoj Ligi prvaka! ![]() btw gdi je Varunski Jaran? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5332 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() onda ćeš mu i ti za petama biti ![]()
![]() |
![]() |
#5333 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne mogu opisati koliko mi je žao što je čelzi u finalu, ali ne zbog kluba nego zbog tog retardiranog trenera koji je postavio takvu igru. Prvih 35 min čelzi nije došao do gola a HALOOO igraju finale! I onda kad vidim ovakav post za finale dođe mi da bacim tv na pod: Razumijem da cilj opravdava sredstva ali ovakav nogomet je odvratan za gledat. Bayern stvaro lijepo igra ove sezone, i onda se mora jebat sa ovakvim debilima u finalu, koji se cijelo vrijeme brane. Što se mene tiče Bayern - Real je bilo finale, ove ostale utakmice polufinala i finala su drek od utakmica. Slažem se, useri nogomet, useri finale, skrumpiraj se na kraju i osvoji LP. Živjeli! ![]()
#5334 |
DD9512
|
buljo i ja tako gledam.. Nogomet je postao komedija gdje ako nemozes/neznas igrat nogomet, mozes igrat bunker.. OK, veceras je chelsea bar probao igrati, za razliku protiv barce.. Zakljucak: i Messi je promasio pobijedu i Robben je promasio pobijedu.. Chelsea nevidjeno na vrhu.. Ovako sta nije uspijelo ni Mourinhu koji je uveo ovaj model nogometa.. |
![]() |
![]() |
#5335 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidi ih kak se pjene ![]() To se zove "ima boga", nema par godina kad je Čelzi nezasluženo popušio finale od "svemirske" momčadi koja nije cijelu tekmu zapucala na gol...gdje ste onda bili pljuvat po takvoj igri? ![]()
#5336 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da se gleda umjetnicki dojam nogomet bi se zvao: Umjetnicki nogomet. Kako se negleda dojam nego tko da vise golova a primi manje sve drugo je nebitno. Kome se to nesvida nek negleda i postedi druge glupih komentara. Drogba zvijer ![]()
#5337 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Treba znat igrat i bunker i brze kontre. Zahtjeva dosta koncentracije i efikasnost. Drogba je bog. Nadam se da ipak neće iz Chelsea, bila bi šteta. |
|
![]() |
![]() |
#5338 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma mislim-čitajući komentare svatko bi se zapital kakav to "atomski" bunker igra momčad koja u prvenstvu ima 18 pobjeda, 10 neodlučenih i 10 poraza ![]() A uvaljali su im i 46 golova... I šesti u prvenstvu sa 25 bodova zaostatka.
#5339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tko to veli da varana treba banirati? Pa taj frajer je moneymaker ![]() A druga stvar, koliko ja znam, u nogometu se gleda rezultat a ne umjetnička izvedba. Chelsea je doslovno taktički popišao svaku momčad protiv koje je igrao. A pravog ratnika ne čini oružje, oprema, hrabrost, snaga i tika taka, već samo taktika. Stoga raznorazni hejteri, barca očajnici i slični, stisnite palčeve za slijedeću sezonu, better luck next time. Samo da opet ne naletite na Čelzi ![]()
#5340 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Brko Lol, nema problema , ako opet brblja o MUFC onda će letiti na Mars. Čestitke Čelzijima i Hamdiji
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|