|
![]() |
#5311 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#5312 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Često pored mene,bude još tih rhm-a...ali vjeruj mi,kad vidim narančastog ili crvenog,nikad ne vidim puno damage-a,zapravo izginu vrlo brzo. Tenk je užasno spor a armour da ne pričam...treba biti jako oprezan s njim,nemaš moć relociranja,nemaš brzinu za povuć se kad te spotaju...u 2-3 šuta te većina tier 8 ubiju. Prosječan damage moram provjerit kod sebe s Rhm-om,ali brijem da je dosta visok...pronašli smo zajednički jezik ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5313 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
AMX40 i M3Lee se ne slazu s tim da je svaki tenk potencijalno OP :-D Borsig je OP na svakom skill levelu cak i za crvene i narancaste (ako OP = daje bolje rezultate nego sto se od igraca ocekuje tj. WR(OPtank)>>WR(Avg). No to ce se mozda stabilizirati kad ga padadajzeri izgrindaju. Naravno da i s njim treba znati igrati, tako da gg na partiji ![]() Prilog: http://ftr.wot-news.com/wp-content/u.../12/borsig.png
![]() |
#5315 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://wotreplays.com/site/574403#so...-t28_prototype Nijesam znao da je tako lako sprijeda probiti T95. Morat ću to malo iz neke šumice sa ISUsom proučiti, će da mu na auspuh izađe van. ![]()
![]() |
#5316 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() A vi tamo...prestanite me spominjati stuca mi se :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5317 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prva bitka sa Crnim Princem i Master i to na petak http://wotreplays.com/site/576061#li...5-black_prince
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5319 |
Does youer dewg byte?
|
http://wotreplays.com/site/577390#se...-m4dm4n123-t34 Pa baš mi je fino sjela master medaljica , na petak navečer. ![]()
![]() |
#5320 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.02.2014. u 13:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5322 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
moras ih pretrenirat...klik na svakog clana IS-a posebno,tamo imas opciju za pretrenirat ga na is3...kad to napravis onda odes na is3 i odaberes opciju da i stavi najbolju posadu! naravno moraju bit u barakama...i ako neces koristi gold, izgubit ces neki postotak expa kod pretreniranja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pretrenirao sam ih na IS-3 ali ne nalazim opciju od IS
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5326 |
|CTS|MeanBoss|
|
World Of Tanks
stani jel tebi treba posada s is na is3 ili obratno? edit: kliknes na is3,i ljevo gdje ti e posada kliknes desnom tipkom i stavis "put best crew" ili stavi najbolju posadu ako si na hr! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5330 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
imam pitanje. igrao sam igru dok je bila u beti. nekak me vuče da bih je skinuo i opet počeo. e sad pitanje: da li nastavljam s tenkovima koje sam osvojio u beti ili moram iz početka kretat igru. ak moram iz početka onda i se baš i neda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 |
Guest
|
Probaj se ulogirati na račun pa pogledaj. Wipe je bio 12.04.2011. Ako ništa, trebao bi imati nekog premium tenka za sudjelovanje u closed beta testu. Mislim da si za to morao biti registriran do 27.01.2011 i da je uvjet još bio 1000 igara u closed i open beti. U svakom slučaju to je jaaako davno bilo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 01.02.2014. u 23:17. |
![]() |
![]() |
#5332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
MM sa KV4 mi je katastrofa, danas 6 borbi 2 pobjede, nijednom nisam bio top tier. Jednostavno me katastrofa s njim ide. Nisam mogo vjerovat da me is6 2 puta probio bez golda a bio sam nakošen i to u trup tenka, jednostavno nevjerovatno. Nepamtim (sad sam se sjetio, bila je jedna borba na el halufu prije jedno 7 dana kad sam bio top tier) kad sam s njim bi otop tier skoro uvjek igram protiv IX i X, 32 borbe 40% pobjeda, statistika lošija nego sa nekim tier VII tankovima, jednostavno mi nejde s njim.
![]() |
#5333 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() budem probao pa ću vidjet na čemu sam. tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#5335 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Tenkovi ko u Fast and Furryus ![]() I nikad nemoj pretrenirat posuda za free, potroši onih 20 000 za retrainig. Ovo obavezno pogledati Mr. Jingles Pratite chat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5336 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Hvala, sljedeći put ću napraviti.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 |
Does youer dewg byte?
|
Nikako mi nije jasna poveznica između winratea i broja paradajza u igri. W/R je osobni postotak u određenom broju borbi. I tak svejedno igrali sa paradajzima ili profićima, prosjek bi trebao biti isti. Povećanje paradajza bi trebao biti na obje strane, ergo W/R bi trebao ostati isti. Mislim, da ga *ebeš , pa nemreš dan prije imati 60%, a danas imati 25-30% winrate i to prebaciti na paradajze u ekipi. Nešto drugo je u igri,nešto trulo (a nije paradajz ![]()
![]() |
#5340 |
|CTS|MeanBoss|
|
madman kralj si...da si tio bolje objasnit nebi mogao! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|