|
![]() |
#5311 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto bi se sprdavali? Trojica smo u igri (ako nekome i pukne igra u tih par sec još smo dovjica za dignut item), dao sam micu skorn da si vidi dps, bacio nazad i taman kad sam htio kliknut da ga dignem kicka nas sve iz igre (u tom trenutku je hrvoje taman leavao game) i ja ostanem bez skorna. Blade taj skorn vrijedi 500-600 mil, teško da ću ga (bez weapona) nafarmat za par dana ![]() Ako blizz ne napravi roll back prodajem sav gear, uzimam € i prodajem igru...
![]() |
#5312 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() @blade da se bar zajebavam... vjeruj nije mi do toga... čovjek je samo htio vidjet koliko mu njegov skorn diže dps jer ono linkanje itema u pravilu ne radi kako treba (ima par postova gore o tome). radili smo to hrpu puta do sad... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5313 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
pa nije da ste jučer počeli igrat prvi put... ![]() ili baš imaš jebački "peh" ![]()
![]() |
![]() |
#5314 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Link ne radi kako spada jer u slučaju kad igrač ima dva 1 hand weapona i linka mu se recimo 2 hand onda zbraja 2 hand i off hand i daje krivi dps. Zašto preko tradea kada smo trojica u igri, ako nekome pukne veza dvojica su još tu.
![]() |
#5316 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
moze molim vas pomoc u vezi upgradeanja wizza? evo linka: http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/13256967 stvarno ne znam sta bi uzeo vise, a da nije upg 300 milijona, iam trenutacno oko 700k golda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5317 | ||
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
sve razmem, ali u slučaju "uber itema" rađe koristim trade... baš zato ako se desi slučaj ko vama ![]() a i neš potrošit 3 sekunde više... nije da takvi itemi padaju malo malo...
![]() |
![]() |
#5318 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5319 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5320 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5321 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma pedrčine ružne, ukinu i pvp i neće ni čuti za nas kao krajnje korisnike kad imamo problema, samo te pokušaju optužiti da si ti kriv. Užas. Jedino što valja je brzina odgovora. Onog jay wilsona su valjda zajebavali u osnovnjaku da je debeli debil i sad se iživljava nad milijunima.
![]() |
#5325 |
Guest
|
kako ukinuli PVP? Pa u onome infou piše da poslije nove godine dolazi dueling , a ond akasnije PVP? Ili sam ja krivo shvatio? |
![]() |
![]() |
#5327 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Širim dezinformacije. Neće ukinuti pvp, ali će ukinuti onakav kakav su pokazali na blizzconu i koji je odličan. Bit će previše skaliranja i inih gluposti. Uglavnom, rade sranja. Pročitajte onaj blog post par postova prije i sve će te shvatiti
![]() |
#5328 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo nije za vjerovati vise, neznam sto je u pitanju ali mi dodje da ovu igru opet prodam, igram sat-dva i kicka me s servera. Ucitam i radi ok 5min pa me opet baci van. Probam WoW, vrtim 3 sata, nema problema, probam WoT, isto oko 3 sata, nema problema, upalim D3, radi 15min i baci me van. Cak nabavio mobilni net, ista stvar, jos jedino nisam probao win rusiti.
![]() |
#5330 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A hebiga poslje tako nečeg ostaje ti samo se šalit, rollback mu sigurno neće odobrit, pa nisu odobravali ni za 100% svoje zahebe a kamoli ovo, reći će da negdje u disclameru piše da oni ne odgovaraju za izgubljene iteme ili slično i pokazat mu virtualni srednji prst... Živjeli online serveri...
![]() |
#5335 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Eh, da mi je samo znati čiji su onda oni itemi koji su do noćas bili moji fino kulturno izlistani na AH kao i uvijek, sad ih nema nigdje više, nema ih više ni na AH niti su prodani a nisam ih cancelirao, nema ih ni u logu, štoviše, kao da nisu nikada postojali... ![]() Nisam jedini s tim problemčićem izgleda a nekima se dio itema vratio ali većini još uvijek ništa. Baš su to predivno izveli. Znam da, shit happens ali u zadnje vrijeme je ipak malo previše ![]() Za pvp, nema ga do daljnjeg, bit će duel skoro ali ako sam dobro skužio bez nagrada i sličnih poticaja, čista uživancija a pravi pvp tijekom 2013. valjda... ali možda netko drugi zna više o pvpu jer nisam 100% ziher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5336 |
Premium
|
Imao sam sličan problem ali su se itemi svi vratili nakon max 24h |
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Guest
|
koji je ovaj WD ludnica ![]() kupio za siću neki skorn sa 300 int i 1400 LOH i nekakav zanimusa set i samo zalijevam sve sa kiselinom |
![]() |
![]() |
#5338 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
WDa igra debelo najmanje ljudi u softcoreu(stats), ali u hardcoreu su jako popularni, neznam koje vi to horde doktora vidite u normalnoj igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |