Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2012., 11:56   #5311
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Zašto bi se sprdavali?

Trojica smo u igri (ako nekome i pukne igra u tih par sec još smo dovjica za dignut item), dao sam micu skorn da si vidi dps, bacio nazad i taman kad sam htio kliknut da ga dignem kicka nas sve iz igre (u tom trenutku je hrvoje taman leavao game) i ja ostanem bez skorna.

Blade taj skorn vrijedi 500-600 mil, teško da ću ga (bez weapona) nafarmat za par dana

Ako blizz ne napravi roll back prodajem sav gear, uzimam € i prodajem igru...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 11:57   #5312
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
ček malo, otkad to izbacuje sve iz igre ako jedan izađe iz partije/igre?
pod server misliš na igru?

pa makar i išao na exit game ,prebacuje se party leader i igra ostaje aktivna (ako u njoj ima igrača)....
nebitno tko je kreirao igru.

jedino ako je svima disc./ili kakav error ,al to onda nema veze s onim koji je napravio igru.

IMHO , sumnjam da vam blizz bude vratio item.
Pa upravo to! Nikad ali nikad me nije hitilo iz igre bez obzira složio ju ja ili netko peti! I tako sam očekivao da će biti i sada... Da sam ostao u igri 1.5 sekundu duže, sve bi bilo ok jer bi ga on stigao pokupit...

@blade
da se bar zajebavam... vjeruj nije mi do toga... čovjek je samo htio vidjet koliko mu njegov skorn diže dps jer ono linkanje itema u pravilu ne radi kako treba (ima par postova gore o tome). radili smo to hrpu puta do sad...
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2012., 12:03   #5313
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zašto bi se sprdavali?

Trojica smo u igri (ako nekome i pukne igra u tih par sec još smo dovjica za dignut item), dao sam micu skorn da si vidi dps, bacio nazad i taman kad sam htio kliknut da ga dignem kicka nas sve iz igre (u tom trenutku je hrvoje taman leavao game) i ja ostanem bez skorna.

Blade taj skorn vrijedi 500-600 mil, teško da ću ga (bez weapona) nafarmat za par dana

a nije li bilo jednostavnije da se linka item ,i ako mu paše ili daješ ,preko trade-a obavit razmjenu? u slučaju disc. bi postojala veća šansa da dobijete item nazad nego ovak... barem kad se radi o xy vrijednom itemu...

pa nije da ste jučer počeli igrat prvi put...

ili baš imaš jebački "peh"
Staro 29.12.2012., 12:05   #5314
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Link ne radi kako spada jer u slučaju kad igrač ima dva 1 hand weapona i linka mu se recimo 2 hand onda zbraja 2 hand i off hand i daje krivi dps.

Zašto preko tradea kada smo trojica u igri, ako nekome pukne veza dvojica su još tu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 29.12.2012., 12:05   #5315
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Pa non stop si inače izbacujemo iteme na pod pa pokupit, di ćeš svaki put trade radit. A ono linkanje je sranje, krivo pokazuje.
Staro 29.12.2012., 12:21   #5316
ShAd0w_dAnCeR
Premium
Moj komp

ShAd0w_dAnCeR's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
moze molim vas pomoc u vezi upgradeanja wizza?
evo linka: http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/13256967

stvarno ne znam sta bi uzeo vise, a da nije upg 300 milijona, iam trenutacno oko 700k golda..
ShAd0w_dAnCeR je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 12:24   #5317
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Link ne radi kako spada jer u slučaju kad igrač ima dva 1 hand weapona i linka mu se recimo 2 hand onda zbraja 2 hand i off hand i daje krivi dps.

Zašto preko tradea kada smo trojica u igri, ako nekome pukne veza dvojica su još tu.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pa non stop si inače izbacujemo iteme na pod pa pokupit, di ćeš svaki put trade radit. A ono linkanje je sranje, krivo pokazuje.

sve razmem,
ali u slučaju "uber itema" rađe koristim trade...
baš zato ako se desi slučaj ko vama

a i neš potrošit 3 sekunde više... nije da takvi itemi padaju malo malo...
Staro 29.12.2012., 13:14   #5318
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Hrwoye Pregled postova
Ajmo ljudi pomagajte, desilo se totalno sranje...

Jučer oko ponoći buljo, mic i ja na serveru, ja složio game i planiram uskoro ić spavat a oni će kao nastavit igrat.

I onda totalno nevjerojatni splet okolnosti - buljo baca micu svoj skorn (koji je btw ziher među top5 ikad viđenih za monka), meni dosta i kliknem leave game i dok meni odbrojava 10 sekundi, u praktički zadnjoj sekundi mic mu vrati skorn (baci ga na pod). Automatski kad sam ja izišao, njih dvojicu server kicka van bez da je buljo uspio dignuti skorn sa poda.

Šok i nevjerica. Ja reko trolaju me 100%, i par minuta se zafrakavamo dok fakat nismo skužili da ga nitko nema tj da se desila totalno jebeno nevjerojatna katastrofa.

Zvao blizz jutros na skype (ne javlja se nitko), slao im mail sa detaljno objašnjenom situacijom i sad čekam odgovor.

Ima li po vama šanse da čovjek dobije natrag svoj skorn?

I da se to desi bilo kome drugom nego baš njemu koji je već jednom popušio uber item na sličan način (samo je ovaj put otišao ko zna gdje...)

Ja sam mu rekao da sam spreman predati mu sav svoj gear (mada ne znam da li vrijedi toliko) jer se totalno osjećam kriv zbog nastalog sranja... Samo se nekako nadam da će blizz imati razumijevanja...
Siguran sam 100% da Blizz neće vratit item...nikad al baš nikad ne rade roll back na takve "gluposti"
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 13:24   #5319
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Siguran sam 100% da Blizz neće vratit item...nikad al baš nikad ne rade roll back na takve "gluposti"
Nažalost , bojim se da je ovo točno.
  Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 13:28   #5320
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Nažalost , bojim se da je ovo točno.
Ma dečki nemate se što nadati....ima sam iskustva s sličnim sitacijama i nikad ništa nisu napravili iako su par puta bile njihove greške. To njih ne je*e ni 5%
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2012., 14:07   #5321
msi
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Zašto bi se sprdavali?

iskljucivo vasa greska, neznam zasto bi blizzard radio roll back!? onda bi trebali tako svi ljudi preko su prevareni preko trade traziti roll back, pa ljudi koji su poginuli na HC radi internet veze itd itd.
msi je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 14:13   #5322
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Na ovom forumu ispada da blizz nikad nije kriv.

žmnpp
Staro 29.12.2012., 14:35   #5323
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Na ovom forumu ispada da blizz nikad nije kriv.
Ja to nisam rekao! Rekao sam i kad je Blizzova greška bila da mi nisu htjeli izać u susret i napravit roll back! Tako da ako mi se išta dogodi više im ne šaljem tickete jer nema logike
Staro 29.12.2012., 16:14   #5324
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma pedrčine ružne, ukinu i pvp i neće ni čuti za nas kao krajnje korisnike kad imamo problema, samo te pokušaju optužiti da si ti kriv. Užas. Jedino što valja je brzina odgovora.

Onog jay wilsona su valjda zajebavali u osnovnjaku da je debeli debil i sad se iživljava nad milijunima.
Staro 29.12.2012., 16:35   #5325
ivan77
Guest

kako ukinuli PVP? Pa u onome infou piše da poslije nove godine dolazi dueling ,
a ond akasnije PVP? Ili sam ja krivo shvatio?
  Reply With Quote
Staro 29.12.2012., 16:40   #5326
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Ja sam isto shvatio da PvP dolazi ..koji kura*?
Staro 29.12.2012., 16:49   #5327
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Širim dezinformacije. Neće ukinuti pvp, ali će ukinuti onakav kakav su pokazali na blizzconu i koji je odličan. Bit će previše skaliranja i inih gluposti. Uglavnom, rade sranja. Pročitajte onaj blog post par postova prije i sve će te shvatiti
Staro 30.12.2012., 01:35   #5328
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ovo nije za vjerovati vise, neznam sto je u pitanju ali mi dodje da ovu igru opet prodam, igram sat-dva i kicka me s servera. Ucitam i radi ok 5min pa me opet baci van. Probam WoW, vrtim 3 sata, nema problema, probam WoT, isto oko 3 sata, nema problema, upalim D3, radi 15min i baci me van. Cak nabavio mobilni net, ista stvar, jos jedino nisam probao win rusiti.
Staro 30.12.2012., 09:25   #5329
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Sigurno su htjeli dupat skorn pa ih je poklopila "kazna božija" haha...
Staro 30.12.2012., 11:41   #5330
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Sigurno su htjeli dupat skorn pa ih je poklopila "kazna božija" haha...
Heheeheeeehe.. Šalu na stranu, stvarno mi je žao za bulju.. veliki gubitak. Kicka me svako malo iz igre i kada mi dropa nešto, trčim odmah po item bez obzira na sve, po cijenu smrti..
Staro 30.12.2012., 11:49   #5331
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
A hebiga poslje tako nečeg ostaje ti samo se šalit, rollback mu sigurno neće odobrit, pa nisu odobravali ni za 100% svoje zahebe a kamoli ovo, reći će da negdje u disclameru piše da oni ne odgovaraju za izgubljene iteme ili slično i pokazat mu virtualni srednji prst...

Živjeli online serveri...
Staro 30.12.2012., 11:50   #5332
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
... i kada mi dropa nešto, trčim odmah po item bez obzira na sve, po cijenu smrti..
Točno tako, što je na podu - to nemam, što je u stashu, e to je moje.
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2012., 12:04   #5333
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Nego kako će izgledati pvp? Neda mi se tražit po forumima, ako mi netko može reci. 1vs1? Kakve su nagrade? Jel se šta gubi i tak?
Staro 30.12.2012., 12:07   #5334
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni ga nije zao jer valjda zna da riskira. Ovaj put ga nije nitko zaribo, veze pucaju ko lude u zadnje vrijeme i takve stvari su rizik. Dobio je 45 milja, posudbu od mene. Nek se zna.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2012., 12:11   #5335
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor mahoona Pregled postova
Točno tako, što je na podu - to nemam, što je u stashu, e to je moje.
Eh, da mi je samo znati čiji su onda oni itemi koji su do noćas bili moji fino kulturno izlistani na AH kao i uvijek, sad ih nema nigdje više, nema ih više ni na AH niti su prodani a nisam ih cancelirao, nema ih ni u logu, štoviše, kao da nisu nikada postojali...
Nisam jedini s tim problemčićem izgleda a nekima se dio itema vratio ali većini još uvijek ništa. Baš su to predivno izveli. Znam da, shit happens ali u zadnje vrijeme je ipak malo previše
Za pvp, nema ga do daljnjeg, bit će duel skoro ali ako sam dobro skužio bez nagrada i sličnih poticaja, čista uživancija a pravi pvp tijekom 2013. valjda... ali možda netko drugi zna više o pvpu jer nisam 100% ziher
fedaykin je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2012., 12:39   #5336
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Eh, da mi je samo znati čiji su onda oni itemi koji su do noćas bili moji fino kulturno izlistani na AH kao i uvijek, sad ih nema nigdje više, nema ih više ni na AH niti su prodani a nisam ih cancelirao, nema ih ni u logu, štoviše, kao da nisu nikada postojali...
Imao sam sličan problem ali su se itemi svi vratili nakon max 24h
Staro 30.12.2012., 13:18   #5337
ivan77
Guest

koji je ovaj WD ludnica
kupio za siću neki skorn sa 300 int i 1400 LOH i
nekakav zanimusa set i samo zalijevam sve sa kiselinom
  Reply With Quote
Staro 30.12.2012., 13:24   #5338
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
koji je ovaj WD ludnica
kupio za siću neki skorn sa 300 int i 1400 LOH i
nekakav zanimusa set i samo zalijevam sve sa kiselinom
Kakav je WD uopće? Nisam ga niti probao igrati, al vidim da ima raje dosta koja igra s njim kao main herojom
Staro 30.12.2012., 13:35   #5339
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Kakav je WD uopće? Nisam ga niti probao igrati, al vidim da ima raje dosta koja igra s njim kao main herojom
Meni je jako zabavna klasa, budući da sam u D2 ganjao necroa, tako da mi je nobrainer bio što će mi biti main. Klasa sa najviše viable buildova, i prezabavnim abilityjima.
WDa igra debelo najmanje ljudi u softcoreu(stats), ali u hardcoreu su jako popularni, neznam koje vi to horde doktora vidite u normalnoj igri
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2012., 13:40   #5340
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Meni je jako zabavna klasa, budući da sam u D2 ganjao necroa, tako da mi je nobrainer bio što će mi biti main. Klasa sa najviše viable buildova, i prezabavnim abilityjima.
WDa igra debelo najmanje ljudi u softcoreu(stats), ali u hardcoreu su jako popularni, neznam koje vi to horde doktora vidite u normalnoj igri
Pa neznam nekidan sam ušao u jedan public, i u njemu 3 WD, poslje toga uđem opet 2 WD....
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno