|
![]() |
#5281 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni youtube radi na vdslu (ne kuzim kako i vama ne vuce sa youtube cache servera), a evo bas sam se skinuo sa poslovnog amisa jer se brzina prema vanjskim serverima drasticno usporila. Sent from my SM-G850F using Tapatalk
![]() |
#5282 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ne znam koliko sam sretan, jer ne vidim da se nesto ekipa s bneta buni po forumima. Iskljucivo ekipa koja ima adsl, bez obzira na providera ![]()
![]() |
#5284 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Ovo vam je sinoć izmjereno preko wifia u hali Auto showa na zagrebačkom velesajmu. Kako su naveli provider je bio ViP. Zaboravio sam staviti server van rh ali uploudao sam 2 videa na facebook i you tube po 85mb svaki i brzina uploada je bila jednaka izmjerenoj preko speedtesta. http://www.speedtest.net/my-result/a/1861265735 Sad kad sam isprobao tako brzu vezu još više patim za tim da požure sa skraćivanjem petlji kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Registered User
|
Ja nemam ADSL pa imam povremeno probleme, upload još uvijek zapinje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5288 |
Premium
|
do devetog mjeseca prošle godine imo 14.5 dl, a up je bio 1.5 sa starim ruterom, a od tada samo problemi i spuštanje brzine na 13,5 dl, i 1 up. čudno mi je kako ne mogu dignut taj upload više jer sam spojen na novu centralu navodno. htio vdsl baš radi većeg uploada, a ovako ispada da ne mogu ispoštovat ni 30 posto brzine uploada, i 70 downloada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
ako sam dobro shvatio logiku throttlinga: imam optiku 100/100mbit i brzina prema VIP-u bi trebala biti cca 100/100mbit dok prema YT bi trebala biti daleko manja (jer je brzina od VIP-a prema svijetu throttlana. e sad jel se throttling može dokazati uz pomoć speedtest .net na način da za server ne izaberem VIP već neki u kaliforniji tipa Time Warner cable u LA? jer kad sam to pokušao dobio sam recimo logične vrijednosti: ping cca 145ms cca 58/48mbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5293 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja dobio 86kn manji račun za one probleme sve šta su imali, dojaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5295 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nakon 2 i pol mjeseca manevara Amisovci napokon uspjeli sortirati moju fancy situaciju i sve postaviti na svoje mjesto. U sklopu toga stigao je i VDSL. ![]() Ovo je screenshot iz routera: ![]() Da li su brzine u skladu sa postavkama tj da li je sve ok ili može i brže? Udaljen sam sada 1.5km od centrale (za razliku od 100m ko prije hehe). PS I meni račun umanjen 47kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 | |
Registered User
|
Meni su snizili račun za 50 kn. Citiraj:
Ja samo znam sa sam na cloud prije mogao uploadati brzinom višom od 5 MB/s, a sada ide jedva 200 kb/s... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5299 |
Premium
|
Ja sam nešto više od 2km udaljen od centrale, a imam kriminalne brzine. Zar je tako velika razlika između 1.5 km i 2 km što se tiče brzina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Reko sam 15 dana da je štekalo, pa naravno da sam se žalio neće ti oni iz dobrih namjera skinut ko se ne žali fino mu ko da je sve normalno radilo naplate. Prvi put kad su zvali ja nisam bio doma nego su se starci javili pa su im se kao ispričavali neće se više ponovit bla bla...kao ako želim nešto poduzet u vezi računa moram još jedan mail poslat na info ili tako negdje što mi nikako nije bio problem jer je net bio fakat banana i ostalo. I ništa pošaljem ja istog trena mail kad sam se vratio doma i mislim da su me sutra dan odma zvali i rekli da će mi bit umanjeno na računu i naravno da sam ko i svaki put kad zovu istrolo namjerno tog kog zove jer mi je fora kad ne mogu nabavit normalne router koji mogu hendlat VoIP i kad ne mogu složit normalan softver za risivere i najvažnije od svega ovaj užasan stream popravit ko im je kriv i reko sam svaki put ću ista pitanja pitat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5304 |
Premium
|
Da, imaš 40/10 vjerovatno, i brzine su ti ok za razliku od mojih. Sad sam razgovarao sa tehničkom podrškom i ovo što ja imam je maksimalno što ide bez obzira pustili oni 40/10 ili 100/100. Prilično sam razočaran je smo u 2016. godini, a ne možeš imat pošten net zbog jadne infrastrukuture. Još sam pitao jel postoji druga centrala osim te u dubravi, i naravno da ne postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5305 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Moja dilema je dal to moze brze ili ne, a razlog tome je hrpa errora koje sam postao iz routera ali nitko nema komentar. Budem zvao korisnicku tek tolko da prokomentiramo. Tvoja veza je tragicna pa nema errore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5306 |
Premium
|
Ooo vjeruj mi da ima, to je bio screnshot odmah nakon aktivacije vdsl-a. Još gore je nego kod tebe. Jedna stvar koju sam primjetio, a zapravo je jako smiješna. Ruter mi stoji na ormariću u dnevnoj sobi i sve je super, ali kada otvorim vrata od ormarića veza pukne na 30 sekundi. Sad baš isprobo jedno 15 puta i svaki put je veza pukla. Ne znam šta da radim, dal da ih zovem ili ne. Nije mi uopće jasno kakve veze imaju vrata sa ruterom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5308 |
Registered User
|
... Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 16.04.2016. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5309 | |