|
![]() |
#5281 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5282 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jedan od njih je dobro debelo ROM-ove reflešavao. Jedini minus je što je na 4.0.4 ICS-u i što nema neki izbog ROM-ova, samo neki port 4.1.2 sa nekakvog Acera. Nisam vidio već neko vrijeme da ih još negdje ima. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5283 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj to malo obrazloži. Neznam dali si pratio, ali eto ja sam se raspisao malo o nedostatcima, i dam se kladiti da je u 99% svih kineza koje ste kupili na ovom forumu takva situacija kaj se tiće GSM signala i Bluetooth sranja kojeg ja imam sa njime. Samo nitko to nemože potvrditi jer ne putuje po Hr koliko i ja da bi mogao testirati. Ali da je govno, nebi rekao, recimo da sam samo u Zg-u ovaj mob je odličan za tu lovu. Sve je ostalo na njemu super. Ali ja ga nikad više nebi kupio, ali isto tako niti jedan drugi kinez kojeg prvo nebi detaljno istestirao na sve, ali apsolutno sve funkcionalnosti koje mora pružiti.
![]() |
#5284 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Geek je najavio da će dobiti Alcatel Idol X+
#5285 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Kolega mi je kupio samsunga s2 za 800kn na dvogodišnju pretplatu od 100kn mjesečno. Na isti dan mi stigao INew V3. Oduševio se mobitelom te mislim da ga je prije vidio nebi uzeo S2. Stvarno odličan mobitel. |
![]() |
![]() |
#5288 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
http://www.youtube.com/watch?v=ztgFs99ylns evo ako nekog zanima,dosao mi je pa sam samo ukratko o njemu prilozio ![]() ![]()
#5289 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
@ Drug Brko podržavaju paypal ali ne traže da platiš onih par posto provizije paypalu, kao ostali selleri, ja sam platio paypalom, jer nikako drugačije ni ne namjeravam nego htio bih naručiti još jedan Xiaomi Hongmi ali svi su nešto kratki s njime ili žele preko 200 dolara za njega, nadam se da će sljedeći tjedan netko imati po ok cijeni mislim uzeti DHL-om da se ne navlačim ovom njihovom novom godinom. |
![]() |
![]() |
#5290 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Lijepo je vidjeti da još uvijek ima objektivnih recenzija. Citiraj:
Moje preporuke i dalje stoje. ZTE, Huaewi, Lenovo, Xiaomi. Svi ostali su lutrija. Poslije toga gledati podršku za 2100/900 mhz 3g signal bez obzira na kojoj mreži bili. Kupite torbice i screen protektore i tražite da vam root-aju ili stave drugi rom jer u tom slučaju mora upaliti mob i postoji manja šansa da će doći pokvaren. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5291 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
daj netko neki mobitel 4.5", moze i 4.3", a maksimalno 4.7", da je pouzdan, znaci ili ga ima on ili netko njegov. cijena do 100 dolara, hrvatski jezik obavezan. |
![]() |
![]() |
#5292 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Ja se drzim zlatnoga pravila $100, plus minus $20. Za te pare ocekujem qhd ips ekran, 1gb rama, dual ili quad proc i bar 2ah bateriju. Da ovdje kod nas ima ista slicno za 20-30% cijene (eventualno tele2fon v5) vise kupio bih ovdje jer 2g garancije vrijede tih extra novaca. Kako vam se cini elephone p7 mini? Jako puno mobitela za $114 (josh dobijesh $10 popusta na bangu pa ispadne $104!) ![]()
#5293 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
#5294 |
Registered User
|
bok društvo! Evo mog iskustva,a ujedno trebam i dobar savjet; Kupio sam zte v967s s antelife i drugi dan kako sam ga dobio se ugasio;nisam obračao pažnju da bi se to počelo ponavljati nakon 10-tak dana i sve češće;kontaktirao sam antelife i davali su mi razne savjete:factory reset i sl.,no moj se zte ugasio i više se nije dao upaliti;poslao sam ga u Kinu(75 kn),da bi oni javili da je otišla matična ploča,ali da moram platiti novi display 52 usd;spomenuo sam im da ću staviti svoj slučaj na eu forume,face i dr. kao reklamu o njihovoj poslovnosti,no ne odgovaraju...ima li tko kakvu ideju,savjet?mob je star 2 mj. ovo je ujedno moj prilog temi o isplativosti kupovanja kineskih mobitela.. |
![]() |
![]() |
#5295 |
azriel
|
Tih njihovih godinu dana garancije nish ne znaci kad prodje onih 45 paypal dana. Vjerovatno postoje posteni prodavaci ali mene je pandawill guzio par mjeseci kroz 100 mailova, brisali su uredno moje forum postove, prave se mutavi, glupi, gluhi, neznaju engleski odjednom, vrte te u nekom loopu gdje doslovce resetiraju razgovore ili te proslijede nekom drugom s kim moras ispocetka voditi bitke i sve objasnjavati. Nista ti ne koristi ni shta imas pisanu potvrdu od njih samih lol. Tako posluju kinezi. Najbolje je odustati jer imaju upper-hand.
#5296 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5297 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ali drago mi je da si se javio ovdje sa ovim problemom, treba nam ovakav postotak postova da ipak malo damo do zanja ekipi koja samo hvali i u nebo diže kineske mobitele i šopove gdje su ih kupili. Da, sve je divno krasno dok je mob ispravan. I eto... sad ti je vjerojatno žao što nisi dao soma kuna više za neki mob ovdje gdje bi dobio novu matičnu i novu garanciju. Smola. |
|
![]() |
![]() |
#5298 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Jos da sam siguran da bi u nas dobio novi maticnu i novu garanciju, mozda bi se i isplatilo. Ali onda se odjednom pojavi problem zvan fizicko ostecenje ili vanjski utjecaj. I sve mos svezat mačku o rep |
![]() |
![]() |
#5299 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
U svakom slučaju, bolje to nego kina i jamstvo tamo. No dobro, želim kolegi da mi se to odigra pozitivno za njega i da nas svakako updejtira što je riješio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5300 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Pandawill ima strašno loš "servis" i odnos prema kupcu. Bukvalno, kada proće 45 dana zaštite Paypala bilo kakav servis je neostvariv. Nema šanse više išta kupiti kod njih. ps. makar uvijek imaju dobre akcije na HappyHour ne znači da ćete i dobiti to što kupite ne njemu. Prošli mjesec je par ljudi kupilo Newman N2 na HH po smiješno niskoj cijeni od 108 USD (inače je 290 USD) i žale se da im nikada nisu poslani mobiteli. Samo su ih razvlačili mjesec dana i na kraju ponudili refund. |
![]() |
![]() |
#5301 |
Premium
|
Da li je itko od vas ikada dobio kakav službeni OTA update firmwarea na nekom Kinezu? @puding Ako ti reviewom smatraš onih 5 rečenica koje si napisao o njemu, onda jesam. Obećajem da ću napraviti jedan solidniji review kada mi v3 konačno dođe. Vezano za njega i gornje pitanje. Poznato je da mu ne radi Air Gesture (fancy điđa i ništa bitno/važno da se bez toga ne može živjeti). Obećano je da će se taj fičur 'aktivirati' updateom softvera. Nekako sumnjam da će do njega ikada doći.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.01.2014. u 04:40. |
![]() |
![]() |
#5302 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
vidim da smo prešli na temu ne kupujte kineske mobitele jer su krš problem je kad bi kupci za 100-200 dolara htijeli da dobiju navigaciju+fotoaparat+playstation 4 u vrhunskom izdanju. evo moj zopo 810 napunio 7 mjeseci i radi savršeno zadnji mjesec imam miui rom i mogu reći da je super |
![]() |
![]() |
#5303 | |
azriel
|
Citiraj:
Međutim jako je bitno za buduće kupce da nauče na našim greškama i da budu upućeni u kakve sve probleme mogu upasti, jer neće svi kupiti Zopo 810 ![]() Problemi većine klonova, malih brendova i firmi koje samo kelje drugo ime na isti mobitel:
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 19.01.2014. u 09:57. |
|
![]() |
![]() |
#5304 |
Premium
|
MIslim da su po ovoj tvojoj zadnjoj točci ipak počeli pokazivati znakove poboljšanja. iNew v3, THL T100S, Xiaomi Mi3/Hongmi izgledaju vrlo dobro i nisu ničiji klonovi.
#5305 | |
azriel
|
Citiraj:
Radi se o tome da kad gledaš bestsellere po tim sajtovima (iako je upitna istinost toga) to su redovno mobiteli u rasponu $100-200 (nerijetko klonovi). I u tom rasponu je užasno puno ponuđača i svi ti seru kvake i daju photoshopane sličice, doslovce kao krpa prezgodnih kurvi sa sifilisom. I možemo mi tu naći i preporučiti odlične mobitele za neznam, $150, ali opet će čovjek otići i kupiti shit klona jer je $10 manje i bolje zvuči na papiru pa će si kasnije čupati kosu ![]()
![]() |
#5306 |
Registered User
|
Hm ako sam te dobro razumio za ovaj OTA update firmware-a ,moj tronsmart je "nadograden" sa 4.2.1 na 4.2.2 itime su ispravljene greske npr gps nije radio sad radi,autofocus proradio itd ako sam te razumio
#5307 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
I novi TS7 MTK6582 ima update (stock je 4.2.2.) ali ga nisam stavio jer mi sve dobro radi zasad, a ne znam koje promjene donosi noviji SW i treba li mi to. Da jos nadodam u ovu raspravu, kupio bih iskljucivo mob ranga do 160$ iz kine jer toliko mi je realno maksimalna cijena za mob koji ne prolazi prakticki nikakve quality checkove i zadovoljan bih bio da mob radi godinu dana jer u prosjeku tako cesto mijenjam mobitele. Tako da mi ne pada na pamet dati 300$ za nesto sto je po dizajnu i specifikacijama bolje, kvaliteta nije dokazana za taj cjenovni rang, a prakticki se cijenom priblizis uredjajima na nasem trzistu. Vise od 160$ bih dao samo za Lenovo bolje modele ili Xiaomi. |
![]() |
![]() |
#5308 |
Registered User
|
Hm koliko sam vidio moj je mtk 6589 pa sad neznam ...
#5309 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Jesi narucio ovaj http://www.geekbuying.com/item/Trons...er-317666.html ili ovaj model http://www.geekbuying.com/item/New-T...ck-322842.html Jedan je MTK6589 dok je drugi MTK6582. Antutu ce ti reci koji je kod tebe SoC |
![]() |
![]() |
#5310 |
Registered User
|
U mene je 6589 uzeo ga na akciji Koji je bolji
|
Oglas
|
|
![]() |